חייבת לספר לכם משהו...

חייבת לספר לכם משהו...

שלום אני הגר ואני לא בפורום הזה.. למרות שאני מאוד אוהבת את טלי
אולי כדאי באמת שאני יתחיל להיות פה =] טוב קיצר... היום למדנו באיזה כיתת יב בשיעור ונכנסתי לכיתה- כל הכיתה מלא בטלי שרון !!!!! כל הקירות כתבות שלמות עליה שלטים כמו : טלי שרון פשוט שיגעון מעל הלוח |הדש|מלא תמונות קטנות שלה !!! בלוח מודעות יש לוח שנה כזה לחודש אוקטובר שברקע תמונות שלה ושל עפר. ופשוט כל הכיתה הייתה- טלי שרון. תמונות ממיכאלה, וממלא דברים. בעיקרון היו שם גם מלא של נינט ורן.. מין מלחמה בין השיר שלנו לטלנובלה בעמ (
) והייתה השוואה בין נינט וטלי וממה שהצלחתי לקרוא בשיעור היה כזה כתוב- נוהגת לקרוא לחברתה "אמורה" (על טלי) חחחחח בקיצור מזה התלהבתי שנכנסתי לכיתה.. חחח גנבתי תמונה אחת.. מזה יפה.. חח מהפרק של היום הולדת שלה
הייתי חייבת . רציתי לקחת את כל התמונות.. אבל לא נעים.. חחח בקיצור חפרתייייי

8ortal8

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

כיתה מלאה טלי זה יפה
יכול להיות שיעור מעניין

רונושי

New member
../images/Emo6.gif קצת מוזר הייתי אומרת...

אבל עדיין לא הבנתי למה? מלחמה בין השיר שלנו לטלנובלה בע"מ?

מתנה לי

New member
לא מלחמה בין השיר שלנו לטל"ב...!

פשוט.. שנה שעברה בכיתה יא חברה שלי (ממש טובה) התחילה לשים תמונות (סתם בקטע של צחוק) של נינט טייב. ולא היה לי אכפת זה היה קטע כיתתי מצחיק כזה. ואז שאני ועוד חברה התחלנו לאהוב את טלי שרון החלטנו שאנחנו נשים גם של טלי... גם.. לא כמלחמה, סתם לצחוקים. ואז היא שמה עוד ואנחנו עוד.. ואז זה הפח לתחרות בינינו.. לא על טלי שרון ועל נינט טייב. בינינו! חח זה ממש קורע! ביום הראשון של הלימודים חילקנו מדבקות שכתוב עליהם "טלי שרון מאחלת שנה טוב".. ובכל צד ימין של פלקט של משהו בכיתה כתוב "טל"ב" כמו בס"ד.. ו.. הקייצר זה ממש מצחיק! בסוף השנה נעשה הצבעה מי תפקד יותר טוב בתחרות!

../images/Emo6.gifחחחח מגניבבבבבבבבב

תחשבו על שם לכיתה הזו "כיתת טלי" חחחחחחחחחחחחחחח סתם המצאתי

מתנה לי

New member
זאת הכיתה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בי"ס אורט השומרון?!!?! חחח זאת המלחמה של הכיתה שלי!!! איזה צחוקים!

למעלה