חייבת לספר ולהתייעץ

שני עמר4

New member
חייבת לספר ולהתייעץ

היי לכולם אחרי שחפרתי לכם בימים האחרונים והתייעצתי לגבי מסלול בסין. אתמול בערב ישבתי עם בעלי והראיתי לו מה העליתי בחכתי . פתאום הוא אמר את לא חושבת שטיול מאורגן יוצא יותר זול ואנחנו יכולים לקחת "חופש" יומיים מהקבוצה ולעשות קניות. כמובן שהטיול שאני ארגנתי דומה מאוד ואפילו תואם טיול מאורגן בחברה מסוימת ( בלי כוונה) אבל אני לקחתי בחשבון גם מלון בדרגה 4-5 כוכבים. אז מה לעשות ? לקחת טיול מאורגן? לצאת לבד? זה באמת קשה להסתדר או יקר באופן די משמעותי? אשמח להצעות בעניין. תודה. להזכירכם זו מתנת גיל 40 לבעלי

sailor

New member
לגבי עלות אין לי מושג

אני ישן באכסניות או מלונות סיניים בפחות מ-100 ש"ח ללילה (מחוץ לערים הגדולות יכול להיות בין 10-50 ש"ח ללילה). כשיצאתי לסיורים מאורגנים שלמתי $10 ליום טיול אבל התירים באותו מיניבוס שלמו כפול ויותר, תלוי במלון בו הוזמן הטיול. בביג'ינג יחסית לא קשה להסתדר ולדעתי גם לא בהכרח יקר יותר, יכול לצאת זול יותר. מצד שני בסיורים מאורגנים מקומיים תפגשו תירים לא ישראלים בקבוצה קטנה 8-12 איש ומדריך/ה סיני/ת לעומת טיול מאורגן רק עם ישראלים - יותר מ-20 באוטובוס. זו סיבה טובה לטעמי להעדיף לבד. ובעיר כמובן תהיו במגע בלתי אמצעי עם סינים, מה שלא יקרה במאורגן.

utoo

New member
את צריכה לשבת ולעשות חשבון

כמה עולה טיסה, מלון + טיול יומי. תכניסי את התאריכים המבוקשים ותראי כמה יעלה לך המלון. תחרשי קצת באינטרנט ותמצאי את כל התשובות. אחר כך תשווי לטיול מאורגן. תסתכלי לדוגמא באתר שצירפתי. יש עוד מאות חברות כאלו. קחי בחשבון איפה בדיוק לנים בטיול מאורגן. בייג'ינג עיר ענקית ביותר. לבד את יכולה לבחור לישון במרכז שזה באיזור שנתתי לך. טיול מאורגן יכול לקחת מלון מרוחק. לבד או מאורגן זה ענין של אופי. אם לא בא לכם להתעסק עם זה לכי על מאורגן . תבדקי טוב מה כלול, מה אופציות בתשלום (לפעמים הסיורים וההופעות הם בתשלום נוסף).כמובן בתנאי שלא מפריע לכם להסתובב עם עוד 30 איש.

למעלה