חייבת לחלוק איתכן...

חייבת לחלוק איתכן...

עברו כמעט 3 חודשים מהחתונה, שבה הייתי קולית לחלוטין. ממש לא התרגשתי יותר מדי. ראיתי את הוידאו כבר שלוש פעמים, עם נתי, עם ההורים ועם חברות, וגם אז לא התרגשתי בכלל. והיום, יש לי בוקר פנוי, והחלטתי לנקות את הבית, וחיפשתי מוזיקה טובה לשמוע, ואז אמרתי, היי, יש את הקלטת של החתונה, שם יש מוזיקה טובה... אז שמתי אותה... וכמובן שלא ניקיתי...בהיתי בקליפ של החמש דקות, והתחילו לזלוג לי דמעות... אח"כ בהליכה לחופה, אותו דבר - פתאום נזכרתי להתרגש... וזה ממש מוזר לי... ואני לא במחזור ולא בהריון, אז לא ההורמונים... אולי פשוט הצתה מאוחרת... הרי למי שזוכרת אירגנו הכל בחודש וחצי, ובאמת שלא היה זמן להתרגש... אולי זה זה... טוב, פשוט הייתי צריכה לחלוק... עדי

גלי ב

New member
זה כיף להתרגש מחדש..../images/Emo13.gif

עשית לי חשק...ניראה לי שהיום אני אראה את הסרט שוב...איזה כיף

che55

New member
האמת שאני התרגשתי רק בחופה

וכל פעם שאני רואה שוב את הקלטת זה מעביר בי צמרמורת.....

lital_helmer

New member
ואוו! אירגתם הכל בחודש וחצי??

קודם כל כל הכבוד! ובטוח נעים להזכר.. ליטל

yoyo10

New member
אולי גם אני יתרגש שאני יראה את הסרט

אנחנו אירגנו את הכל בחודשיים ובאמת לא התרגשתי בכלל כולם אמרו לי שנראתי בהלם בחופה ושאלו איך זה שלא התרגשתי ושאלו אותי מתי אני יצא מההדישות שלי. בשבוע הבא אני מקבלת את הווידיאו אז אולי.....

nonaa

New member
אנחנו גם ארגנו בחודשיים

ועם היום (7 חודשים...) עוד לא ראיתי את הוידאו הלא ערוך מתחילתו עד סופו ...

Hadar p

New member
גם אני לא מתרגשת במיוחד מהקלטת אבל

מאד אוהבת לראות את התמונות!
וסיפור קצר לגבי החתונה שלנו...
מאז החתונה (עוד מעט 5 חודשים
)....חיפשתי וחיפשתי את הכיפה של רוברט...ולא מצאתי...שאלתי אותו איפה שמת אותה
למי נתת אותה להחזיק
לא ידענו בקיצור לפני איזה שבועיים ראינו את הקלטת עם איזה חבר ואני אומרת לרוברט אני חייבת להסתכל טוב טוב על סוף החופה, מעניין מה עשית עם הכיפה אולי רואים שם....
ואז...
אני רואה שהחופה נגמרת מתחילים החיבוקים והנישוקים...
והוא שם את היד על הראש מוריד את הכיפה ו...
שם אותה בכיס של הג´קט...
רצתי לחדר בדקתי בכיס...ומה מצאתי
נכון איך נחשתן
את הכיפה מקומטת ומקובצ´צ´ת....
ואז החלטנו לקפל אותה יפה ולהשאיר אותה כנראה במקומה הטבעי

מזדהה לחלוטין. מכיוון שאני

הייתי באלם מוחלט לאורך כל החופה, ההורים שלי עשו לי הפתעה ואני לא זכרתי כלום ורק שראיתי את הקסטה הבנתי עד כמה מרגש זה היה ואני "חיה" את זה מחדש כל פעם שרואים את החופה.

כן. זה היה רעיון של אבא שלי

יותר נכון הפתעה בדרך לחופה. סיפור שהיה כך היה, שבאנו לבחור שיר לחופה לי היה חשוב שלא יהיה השיר של גאיה " שיר לאהבה" כי אחותו של בעלי באה עם זה ולא רציתי, בקיצור בחרנו נעימה ובחופה אבי צעד עם הנעימה ואז הרב אמר "נזמין את הכלה" ואני חצי מתה גם ככה שומעת את השיר של גאיה. ישר חטפתי קריזה ואמרתי לאמא שלי אני ביקשתי לא את השיר הזה והיא אומרת לי : לא נורא בטח טעו תזרמי. וככה בשיא הלחץ ובשיא העצבים אני צועדת ובדרך אמא שלי אומרת לי תסתכלי לצד ימין ואני מסתכלת ועל יד הבמה עומדים חברי להקת גאיה ושרים לי בחי!!!! את הפרצוף שהיה לי רואים בוידאו ותנו לי רק להגיד שאם הייתי שולחת את זה לפיספוסים בליינד הגי´פ בא אלי כי הייתי בשוק. אבל אני הייתי כל כך בשוק שלא ממש הבנתי מה קורה איתי ורק בקלטת ראיתי עד כמה מדהים שהם שרו וכל הקהל שר מחא כפיים ורקד איתם. אז זו ההפתעה. וסליחה על האורך

צוקה

New member
וואו!!! איזה רעיון מ-ד-ה-ים ומפתיע

כל הכבוד להורים שלך על היוזמה

אתי@

New member
וואו איזו הפתעה יפה ../images/Emo9.gif כל הכבוד

להורים המקסימים

poogi27

New member
אחלה רעיון

ואחלה הורים אם אלה ההפתעות שלהם.. עדיין לא מאוחר מידי לשלוח לפספוסים.

venus25a

New member
סליחה שאני נדחפת

אבל בתור מי שהיתה בחתונה שלך אני חייבת לציין שאני בעצמי כמעט בכיתי בחופה...כי זאת באמת היתה חתונה מקסימה ותמיד אפשר ורצוי להתרגש ממנה שוב!! אביטל.

למעלה