חייבת לומר ...

חייבת לומר ...../images/Emo107.gif

כל פעם מחדש מעצבן ומרתיח אותי...
אני ניכנסת לצ'ט בצורה נדירה ביותר,להכיר ולהעביר זמן...
תמיד,אבל תמיד שאולים אותי "דומיננטית? מה אאוהבת?
תגידו,הגברברים באמת חושבים שצ'ט זה צ'ט לזונות בלבד? או בכלל?
למה לא ניתן לנהל דו שיח מכובד
אינטרנט הוא כלי מעולה לאנונימיות והעברת זמן,למה לחפש זיונים ?

magy

New member
רק זה?

פעם כשעוד דיברתי בטלפון עם "מועמדים"...... נהגו לעשות לי חקירת שתי וערב........ 1. בת כמה? 2. כמה שוקלת? 3. גרה לבד? 4. ממה מתפרנסת? 5. איך את אוהבת את זה? היו גם גסי רוח ששאלו "תגידי, את נותנת?" וזה לא ילדים, מדובר באנשים מעל 50 איך אני אוהבת את זה? למה מי אתה
- שאני אענה לך?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שירקאן1

New member
צודקת פנינת המישור.

יש גברברים שזה סם החיים שלהם לא דו שיח נעים. לכן אני לא בצ"ט

מישהו כאם פנה אלי../images/Emo156.gif

מישהו מהפורום הזה פנה אלי במסר אישי...
וכתב:"אם עד עכשיו לא הבנת,אז לא תביני.בגילך אפשר לצפות שתגיעי למסקנות. תחשבי על זה"........... תגידו,זה מכובד גם?! יקירי,לא אחשוף אותך,לא ביקשתי שיעור רק שיתפתי ...זה מרגיז כל פעם מחדש היית אמור לגלות אמפטיה ולא להטיף...מה גילך בעצם?

magy

New member
מה שמחזק

את "הנורמה", שאת ואני לא מבינות....... ככה מתחילים עם אישה................ לא? מתחילים מהסוף......... ולא מהתחלה....... ושום כתבות או קורסים לא יעזרו. "תהיה גבר , גש ישר לעניין" כך לימדו אותם כשהיו קטנים. לא? אחרת , אין הסבר לתופעה. מכירה את המשפט? : נותנת - זונה לא נותנת - בת זונה........ ככה דיברו הבנים כשהיינו קטנים ויש אנשים שעוד לא גדלו...........

magy

New member
היא לא שאלה אותך

היא שאלה את שולח המסר..........
.........חחח

סימפתי

New member
מי שלא סובל חום, שלא יכנס למטבח

תשובה לתלונה של "פנינת המישור" על כך שגברים בצ'אט מגלים להט רב במיניות. התופעה, אכן קיימת, אך לדידי היא די-נורמלית ואפילו מחמיאה. להיות נחשק בגיל מבוגר, זה דבר מקסים. להיות מסוגל להעניק אהבה, גם אם היא וירטואלית כמו למשל (cyber sex) זה כשרון שובה לב. זה טעות לראות במשיכה המינית, בין המינים, תופעה פתלוגית. אדרבא, זה בריא...

magy

New member
יש מציאות והיא רצויה

ויש וירטואליה..... "להיות נחשק בגיל מבוגר, זה דבר מקסים. להיות מסוגל להעניק אהבה," כן, אבל על אמת....... ולא על המקלדת....... ומי שאבדה לו המציאות וכל רגשותיו ותשוקותיו נמצאות בוירטואליה................. די אומלל......... כל מה שכתבת בריא,,,,, אבל במציאות..... ולא צריך להקדים את המאוחר.... במקלדת. כשרון שובה לב? הוא בדרך כלל גם נשאר שם בוירטואליה... המציאות שונה........ ממש בדיחה לסייבר עם מישהו שבפגישה ראשונה בא לך להקיא ממנו/ממנה.......... אבל מי שנהנה לסייבר.......יבושם לו........ מה גם שהוא חושב שזה נורמאלי ובריא......... אליי, לפחות , מדברת המציאות.......פנים וגוף וחושים אחרים......שנכנסים לפעולה......... ולא מסך של מחשב...... או טלפון. (פנטזיה רגעית)

סימפתי

New member
ורטואליות היא גם מציאות-תשובה לMagy

Magy יקירה לא צריך להסתכל על החיים בשחור ולבן. קשר וירטואלי הוא גם סוג של מציאות. הרבה אנשים מצאו בני זוג דרך האינטרנט. אגב גם הפורום הנוכחי, בא לענות על צרכים ולחבר בין אנשים. ותמיד, תמיד תחילת הקשר, היא וירטואלית לחלוטין. החופה וטבעת הנישואין? אינם צריכים לשמש, כקריטריון יחידי ובלעדי לעומק, איכות וטיב הקשר בין אנשים. בלע"ז אומרים: Live and let live

magy

New member
אני מניחה שלא ירדת לסוף דעתי.

לא דיברתי על קשר וירטואלי......... גם בני וכלתי הכירו באינטרנט..... אני מדברת על סייבר....... שבא במקום : להתלבש, להתגלח, להתבשם, להכנס לאוטו ולנסוע ואחר כך גם להוכיח כישורים מכל הסוגים...... קצת מעורבות , קצת ערבוב....... להחשף מבחינה חיצונית.... על הטוב והרע.... לא רק להתברבר בכתיבה אלא גם לעשות ביחד דברים לטייל, לאכול, לצחוק, על אמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואף אחד לא דיבר על כתובה וטבעת........ המסייברים....... יושבים על הכורסא ומאוננים........ אולי ביחד, אולי לחוד....... אבל אין ביניהם קשר "זוגי" פרט לכתיבת פנטזיותיהם במקלדת ביחד. כשתהיה במחשב אפשרות להעברת ריחות ותחושה......... נדון שוב...... ואם גם כעת לא הבנתי אותי.......... אז מילא..... יש כאלה שמבינים , ובעיקר מבינות...........

יקירתי את גדולה מהחיים../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

תשובותיך אמיתיות ,אינטליגנטיות ואמיתיות
לצערי,לא קלטו אותך כניראה ולא ירדו לסוף דעתך...
וכמה חבל שלא רק שהם חיים בחלומות ואינטרנט ,הם גם ניתלים בהם
נכון אומרים שהקידמה נהדרת,אך גם הורסת הרבה
יישר כול ,אנחנו נמשיך להסביר ולקוות שיתעוררו

Memizinho

New member
OK תנסי אותי

על מה מעניין אותך לדבר ? אני מתעניין בספרות

למעלה