חייבת לומר משהו

חייבת לומר משהו

טוב שלשום החלטתי לנסות לטעום יין אדום יבש . אויי זה עשה לי רע מאוד. תמיד כשניסיתי לשתות יין או אלכוהול זה עשה לי רע. אני פתאום מרגישה שהלחץ דם עולה ל200 ויורד לאט לאט ואפילו עולה לי החום וניהיה לי כאבים בכל הגוף לכמה רגעים והרגשתי שעוד רגע הלב שלי שובק חיים. אויי זה הרגשה רעה מאוד. זהו לא מנסה יותר שום דבר אלכוהולי.

Berethor

New member
אווץ

אני רק הייתי אומר שהוא מר ומחמם מדיי. כמו רוב הדברים האלכוהולים, ושכמובן אם שותים הרבה עלולים לשתכר..

../images/Emo6.gifחח מתאים לי אה ברט'ור? ממש מתאים

חח אני מאוד רגישה למשקאות אלכוהולים זה גורם לי לאיבוד חושים ואף לסינוור. קיצר אסור לי להתקרב למקומות שיש בהם אלכוהול

לא יאמן

בדיוק מה שקורה לי כשאני מכניסה אלכוהול לגופי. אפילו חצי כוס!!

snoopytush

New member
דווקא יצא לי לא מזמן להשתכר פעם ראשונה

מאלכוהול. חלקית כמובן כי אני נגד לאבד שליטה לגמרי. היה מעניין. צחקתי מכל שטות ( גם לא מצחיקה מסתבר), והללכתי עקום. ועד שסופסוף קיבלתי אומץ להשתכר חלקית בתחתונה חברה שלי ביעסה אותי ואמה לי שאני מפחידה אותה כי אני קצת שיכורה. :( ולרב המשקאות שם היה טעם של תרופה. אבל עדיין יין אדום זה נחמד לטעמי

אני מסטולית בטבעי(כשמגיע 10 בלילה)

אז אלכוהול לא בדיוק ישפר את ההרגשה. כל ערב כל יום כשמגיע 10 בלילה אני מתחילה להרגיש בהיי ככה וגם יוצא לי לצחוק בלי שום סיבה(שגם בלי זה אני תמיד צוחקת בלי סיבה פשוט צוחקת) ומתחילה להתנדנד מצד לצד וזהו אני יודעת שהשעה שלי הגיעה והזמן לישון

Berethor

New member
מוזר

אני קבלתי תרושם שאת טיפוס רציני ועצוב. נחמד שאת גם צוחקת לפעמיים, גם אם זה בלי סיבה.

ברט'ור אני צוחקת משטויות ומדברים כל כך לא

מצחיקים ואבא שלי תמיד מתעצבן עליי ואומר לי שאסור לצחוק ככה . נו טוב זקן. אני טיפוס מאוד רציני ועצוב אבל מתוך העצב יוצא החיוך/הצחוק כי זו הדרך שלי להסתיר את העצב . כי בנינו בנאדם שמח לא צוחק ובנאדם עצוב מדכא זאת בעזרת הצחוק. תמיד מאחורי כל צחוק מסתתר עצב רב

לא בדיוק נכון ברומבית

כי לא תמיד זה נכון ולרוב הצחוק מחביא בעצמו עצב רב וזו הדרך להסתיר זאת בצורה הכי טובה ובגלל זה אנשים חושבים שמי שצוחק סימן שהוא בסדר גמור . זה הסימן של האנשים האלו להסתיר זאת(ויש לומר שזה פועל די טוב כי עדיין לא כולם מבינים את זה) כי כשאני לדוגמא רואה אותך צוחקת מה אני יחשוב? וואלה היא צוחקת סימן שהכל בסדר אבל תלוי ותלוי יש צחוק מדי פעם שצוחקים כשצריך שמשהו מצחיק . אבל אני צוחקת מכל דבר אולי 100 פעמים ביום בלי להגזים . למרות שזה מעצבן רבים אבל ככה אני מרגישה וזה מה שיוצא .

זה בסדר

גם הטעם והריח של אלכוהול פעם היה דוחה אותי ויין אני אף פעם לא שותה, כמה שלא ניסיתי (וניסיתי גם ביקב) לא הצלחתי להגיע לרמה שאני אוכל לקשר בין המשקה המריר להנחה שמישהו יכול לשתות את זה.

למעלה