חייבת להתפרק..

חייבת להתפרק..

אני כל כך חמה בחודשים האחרונים שאפילו הרוח החמה של הקיץ בתל אביב שחודרת מתחת לשמלתי ומרימה אותה מעט גורמת לי להרגיש סקסית ובמצב רוח מיני במיוחד.. אח.. לילות הקיץ החמים... אם הייתי יכולה לחזור אחורה מספר חודשים זה היה משנה את עולמי אני לא מפסיקה לחשוב עליך כל כך רוצה שתתקרב אלי שתביט בי באותה ערגה שתגע בי.. לפעמים היית שם את ידך על הבטן שלי וחשמל היה עובר לי בכל הגוף לפעמים הייתי עומד מאחורי.. רק עומד מאחורי.. קרוב ואני הייתי מרגישה גלי חום ורטיבות פעם אמרת לי שאתה מת לאנוס אותי כל פעם שאתה רואה אותי שאני כל כך סקסית בעינך ואתה לא יכול להוריד ממני את הבמט שלך הייתי רוצה להושיב אותך מולי כשידייך קשורות לאחור לרקוד בשביל באיטיות ובתשוקה קרוב קרוב אליך כשהחצאית הקצרצרה שלי מתנופפת קלות והחולצה שלי מכופתרת ברישול אני לא עושה הרבה מתיישבת-לא מתיישבת עליך כשהאגן שלי נע באיטיות ואני מתחילה להרגיש את הכפתורים בג'ינס שלך באיזור הבוער שלי אני מסתממת מרוב חרמנות אתה מצרפת אותי בלהט ודורש ממני לשחרר אותך ואני כמובן רק מתחננת שתיגע בי כבר.. אני מתחילה לגעת בעצמי בצוואר בשדיים בבטן מתחת לחצאית ואתה ממש מתחרמן ודורש שאשחרר אותך כבר! אני מתחילה לגנוח באוזניך זה מטריף אותך עוד יותר הא? בבקשה אני אומרת אני רוצה להרגיש אותך בתוכי תזיין אותי אתה נושך קלות את הפטמות שלי מלקק לי את הצוואר את השדיים ולוחש לי אני חייב לזיין אותך עכשיו אני פותחת לך את הכפתורים במכנס אני מתחילה ללקק לך את האיבר הגדול והמזדקר הזה שלך מלקקת ומוצצת אותו בתאווה אדירה אתה לוחש לי יוווו אני הולך לזיין לך את הצורה אני מתירה את הקשר אתה חופשי לאנוס אותי עכשיו ואני מקווה שלא תפסיק לעולם אההה אתה חודר אלי כל כך טוב!! ובטירוף חושים! אני יורדת על 4 ורק מחכה שתזיין אותי כמו חיה רעבה... איזה באסה שאי אפשר לחזור אחורה בזמן כל מה שנשאר לי זו רק פנטזיה

טוב תתחשבו בי בבקשה

אני יודעת שזה היה מכוער.. לא נתתי מספיק תאורים.. החולצה הייתה מכופתרת פתאום הוא כבר מלקק אותי איפה החלק שהוא קורע ממני את החולצה בפראות?? אני יודעת.. הוא משתחרר ופתאום אני על 4 ... סורי אני עייפה תראו מה השעה דמט! אני פשוט מתוסכלת מינית והייתי חייבת לשפוך אז יצא ככה..

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif פאאק! אם ככה שכבר תשארי מתוסכלת!

הפורום ירוויח כתיבות מגרות. אשר לך, בטוח שכבר תמצאי "תרופה."
אחחחחחחח
ובנוסף, את כבר השלישית בשבוע הזה שאחרי שהות כל כך ארוכה ברשת הגעת לכאן. איך זה? היכן הסתתרת כל הזמן? (רעה אחת.)

../images/Emo140.gifאני ביישנית...

אפילו עכשיו לקרוא מה שכתבתי מביך אותי נורא! תרופה אני לא בטוח אמצא הפנטזיות האלה בוערות בי עד כדי התשה, אני מותשת מלהיות חרמנית! אין לי גבר בחיי ונדיר שאני נתקלת כמו בזה האחרון שמטריף לי את חושיי. תסכול גדול תודה על המחמאה

באמת תודה לך... P:

אני רחוק שלושה ימים מהפעם הבאה שאני יכול להגיע ל, אה, אהם, "מוזה" הפרטית שלי ועכשיו את צריכה לראות מה קורה איתי. את יודעת למה את אחראית עכשיו? יש לך מושג מה אני רוצה לעשות לה בגללך? D: (מקווה שהפנטזיה תתגשם עבורך ובמהרה. באמת).

תקשרי אליו,

שלחי לו SMS, שלחי לו מייל, תקפצי אליו. הנה 4 דרכים אייך לחזור אחורה בזמן.

taltal0n

New member
אל תקשיבי ל- "מודה ועוזבת" , הוא שייך לעבר...

אל תתקשרי אליו אל תסמסי לו אל תשלחי לו מייל אל תשלחי לו מסר הוא העבר ! אני העתיד ! תשלחי לי מסר
וחוץ מזה , כתבת מדליק !!!

למעלה