חייבת להתפרקק

RReuTT

New member
חייבת להתפרקק

אלוהיםםםםםםם תעזורררר ליייייי!!!!!!!!!!! חזרתי מהעבודה לפני שעה בדיוק... ואני פשוט מפורקת! כואב לי כל הגוף, אין לי גב ואין לי רגליים וגם הראש מתפוצץ! זה מה שקורה שהמנהלת שלי מחליטה לקחת לעבודה את הדבר הכי מטומטם שקיים ועוד נותת לה להיות קופאית ראשית!!!! היא נמצאת אצלנו כבר חודש ופשוט נעל פראיירית לידה!!! היא לא מבינה כלום!!! לקוחות מדברים איתה והיא לא מבינה מה רוצים ממנה בכלל..... פשוט סתומה!!!!!! היא שיגעה אותי! ואני כמו פורפרה צריכה לרוץ ממקום למקום בשביל להספיק לטפל בכל הלקוחות! למה דווקא אני??????? היא לא מסוגלת לטפל באף אחד! זה לא יאומן! וכשאני אומרת לה "תפסיקי לקרוא לי על כל שטות הכי קטנה!!!" גם את זה היא לא מבינה ואומרת לי בשיא חוצפתה "אני יודעת מה אני עושה" יווווווווווווווווווו רציתי להרוג אותהההההה!!!!!!!!!!!!! גם לכם יש כאלה נודניקים ומציקים שעובדים איתכם???? שכל העבודה נופלת עלייכם בגללם????

../images/Emo24.gif

מוכר הקטע המעצבן הזה ולצערי בתקופה שאני עבדתי עם מישהי כזאת הפיתרון היחיד היה לא לעבוד איתה באותן משמרות. אצלנו העסק התפוצץ אחרי שכולם ביקשו שלא לעבוד איתה (וגם אז היא טענה שהיא בסדר גמור והבעיה היא אצל כולן), אבל שווה לנסות את זה לפחות בהתחלה.

RReuTT

New member
הלוואי וזה היה יכול להיות ככה...

אצלנו אין דבר כזה "אני לא רוצה לעבוד איתה/ו באותן משמרות" כולנו חייבים להסתדר אחד עם השני ולהיות חברים אחד של השני, ככה זה! כל פעם שיש קטע כזה עם שני עובדים שהם רבים ולא רוצים לעבוד יותר אחד עם השני המנהלת שלנו תמיד עושה סולחה בין כולם, ואם היא לא מצליחה לעשות את זה אז היא סוגרת אותם במשרד שלה ולא נותת להם לצאת משם עד שהם משלימים. זאת השיטה שלה. והאמת שלא ממש בא לי להיות סגורה איתה באותו משרד כי היא כזאת טיפשה... פשוט אי אפשר להבין את זה.... כשכולם אמרו את זה בהתחלה למנהלת שלי היא לא הקשיבה לאף אחד, היא החליטה שהיא מדברת איתה ותעזור לה ללמוד הכל. ככה היא... נראה לי שהיא סתם לקחה אותה לעבודה בשביל לעזור לה או משהו...

לא../images/Emo3.gif

יאללה תכנסי בה
חחחח סתם אל תתרגשי

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif

חבל שאין פה את האמוטיקון שלך שרב מכות מהמסנג'ר

למעלה