חייבת להתייעץ..

דואבת

New member
חייבת להתייעץ..

אני בפרשת דרכים מאד מפחידה בחיי, כביש סואן בלי רמזור..ואין לי מושג איך לעבור את הצומת. אם ידוע לכן למי אפשר לפנות לשם קבלת ייעוץ מעשי- עזרה להבין מה התחומים שפתוחים בפניי ולגלות מה אני רוצה לעשות עם חיי (אני מטופלת אצל פסיכאטרית ונוטלת כדורים, רק שהטיפול דינמי וככזה המטפלת אינה מביעה עמדה לגבי מה שעלי לעשות, דבר שלו אני זקוקה מאד). אתמול לאחר הפגישה איתה חשתי געגועים לאמא כמו שלא חשתי מימיי (עברו 19 שנים, אלוהים). הרגשתי שוב ילדה בת 8 שזה עתה איבדה את אמא שלה, וכל כך זקוקה לה שתחבק אותה ותגיד לה שיהיה בסדר. אודה לכן אם תוכלו לכוון אותי למקום שכזה. תודה, יום טוב

../images/Emo140.gif

היי דואבת, אין לי נסיון בנושא, חכי עד שסקאלי תגיע, לדעתי היא הגיברת הנכונה
בינתיים ניסיתי לשוטט קצת ולחפש משהו ומצאתי פורום בתפוז שנקרא פורום "בריאות הנפש של האישה" ופורום "תמיכה נפשית למבוגרים". אולי שם יוכלו לתת לך מידע ולהפנות אותך למקום המתאים. שיהיה בהצלחה!

דואבת

New member
הוקוס חביבה..

ראשית מעריכה שחיפשת כיצד לסייע לי, אני אכן מכירה את פורום סה"ר (תמיכה נפשית למבוגרים) אך שם לא ממש מכוונים אלא יותר "משתפכים". בכל אופן תודה רבה רבה :)

הנה הגיברת באה ... ../images/Emo8.gif

שלום יקירתי. קודם כל אני חושבת שאת בכיוון הנכון. אני רואה את השאלה הזו כהמשך לשיחה הזאת, ואני חושבת שזה נפלא שאת באמת רוצה לקחת את עצמך בידיים, ומוכנה לקחת תעדים פעילים לשיפור מצבך. לדעתי מה שיכול לסייע לך כרגע זה ייעוץ תעסוקתי / ייעוץ קריירה, במכון שמיועד לכך או אצל יועץ פרטי. כדאי לדעתי לשלב את זה באימון אישי [COACHING], כדי לתמוך את התהליך. אני מחזקת את ידייך, ואשמח שתשתפי אותנו בהתקדמות שלך.

דואבת

New member
היי גיבורה :)

קבעתי לפני כשבוע פגישת ייעוץ, אך היא תהיה רק בעוד כחודש :\. אני מנסה לקחת את עצמי בידיים אך אין לי מושג איך עושים את זה, העולם גדול ומפחיד לי, אני מרגישה קטנטונת-ילדונת. בכל אופן, כן רציתי לספר לך שאני קוראת את הספר של הופ- כבר במחציתו, והספר מעורר בי דברים ששכחתי לזכור. אז זהו בנתיים :) ליל מנוחה

למעלה