שלום, זקוקה להכוונה. נשואה כ שלוש שנים+תינוקת, חייבת להתגרש,התעללות נפשית מצד הבעל,חיים בלתי נסבלים! מתה מפחד להתגרש ,לא שלמה עם זה אבל אין לי ברירה,חייבת להציל את עצמי! איך עושים את זה? אין לי כסף לחלוטין לעו"ד. רבנות/משפחה?
התעללות מצריכה טיפול עמוק יותר את יכולה לפנות לנעמ"ת בשביל לקבל הכוונה ברור לכל הדעות שאת צריכה בית דין לעניני משפחה רבנות היא בכלל לא אופציה (אך ורק למתן גט
) אל תשארי עם הפחד הזה תפני לקבל טיפול/עזרה/תמיכה לפניך דרך לא פשוטה את זקוקה להרבה כוח וסבלנות מרובה מאחלת לך בהצלחה ויום נפלא
במידה והינך מחוסרת אמצעים פני בהקדם האפשרי ללישכה לסיוע משפטי (אם תצטרכי כתובת אנא פני אליי) והם יממנו לך עו"ד. במידה והנך שלמה עם הליך הגירושין פני בעזרת עו"ד לבית הדין הרבני בתביעת גירושין ולביהמ"ש לענייני משפחה בתביעת מזונות וצו מניעה נגד בעלך. בהצלחה.
פניתי לפני כשעה לנעמת והם קבעו לי פגישה עם עו"ד במחיר 80 ש"ח, הם אמרו שילוו אותי בהליך. כיצד אפשר לפניות במקביל גם לרבנות וגם לבית הדין,האם זה לא סותר? ומה הכוונה בצו מניעה,?
אני ממליצה לך לא לפנות בשלב הזה לבית הדין הרבני. לפנייה לרבני יש השלכות על פעולות וזכויות מסויימות. הגשת תביעת גרושין לרבני, יש לעשות אך ורק לאחר התייעצות עם עו"ד שיבדוק את כלל הנתונים שלך.