חייבת להתגרש

ליאורה9

New member
חייבת להתגרש

שלום, זקוקה להכוונה. נשואה כ שלוש שנים+תינוקת, חייבת להתגרש,התעללות נפשית מצד הבעל,חיים בלתי נסבלים! מתה מפחד להתגרש ,לא שלמה עם זה אבל אין לי ברירה,חייבת להציל את עצמי! איך עושים את זה? אין לי כסף לחלוטין לעו"ד. רבנות/משפחה?

קטי30

New member
ראשית קחי אוויר חמודה

התעללות מצריכה טיפול עמוק יותר את יכולה לפנות לנעמ"ת בשביל לקבל הכוונה ברור לכל הדעות שאת צריכה בית דין לעניני משפחה רבנות היא בכלל לא אופציה (אך ורק למתן גט
) אל תשארי עם הפחד הזה תפני לקבל טיפול/עזרה/תמיכה לפניך דרך לא פשוטה את זקוקה להרבה כוח וסבלנות מרובה מאחלת לך בהצלחה ויום נפלא

ליאורה יקרה

במידה והינך מחוסרת אמצעים פני בהקדם האפשרי ללישכה לסיוע משפטי (אם תצטרכי כתובת אנא פני אליי) והם יממנו לך עו"ד. במידה והנך שלמה עם הליך הגירושין פני בעזרת עו"ד לבית הדין הרבני בתביעת גירושין ולביהמ"ש לענייני משפחה בתביעת מזונות וצו מניעה נגד בעלך. בהצלחה.

ליאורה9

New member
לעו"ד איריס

פניתי לפני כשעה לנעמת והם קבעו לי פגישה עם עו"ד במחיר 80 ש"ח, הם אמרו שילוו אותי בהליך. כיצד אפשר לפניות במקביל גם לרבנות וגם לבית הדין,האם זה לא סותר? ומה הכוונה בצו מניעה,?

ליאורה - בקשר לבית הדין הרבני

אני ממליצה לך לא לפנות בשלב הזה לבית הדין הרבני. לפנייה לרבני יש השלכות על פעולות וזכויות מסויימות. הגשת תביעת גרושין לרבני, יש לעשות אך ורק לאחר התייעצות עם עו"ד שיבדוק את כלל הנתונים שלך.

ורד52

New member
ליאורה

את יכולה לפנות לויצ"ו באיזור מגורייך והם יעזרו לך. יממנו לך עו"ד ללא עלות וכיוצ"ב מחזיקה לך אצבעות ושתהיה לך שנה של התחלות חדשות וטובות

למעלה