חייבת להרזות!

spygroov

New member
חייבת להרזות!

היי כולם אני 1.55 ואני שוקלת 60. בשנה האחרונה עליתי בשתי מידות מכנסיים! אני חייבת להרזות לפחות עשר קילו בשביל להיראות נורמלית שוב אבל אני לא מסוגלת! אני כול פעם חושבת כמה שאני צריכה להרזות ובאותו זמן אוכלת במבה או עוגיות. אני כבר ממש איבדתי שליטה אני לא מפסיקה לאכול וכל פעם שאני חושבת שאני צריכה להרזות הכמות של דברים משמינים שאני אוכלת הולכת וגדלה! אני נערה בת 16 ומצב כזה לא ייתכן! ההורים שלי כועסים עליי כול פעם שאני נוגעת במשהו משמין ואני כועסת על עצמי אבל לא מצליחה להפסיק! אני גם לא יודעת איזה דיאטה לעשות- לספור קלוריות, להוריד פחממות, דיאטת מים ומה שלא יהיה. יש לי עוד בעייה אני שונאת את כול סוגי הגבינה בעולם,נקניקים, חומוס, סלטים וירקות ולכן כשאני מכינה לעצמי סנדוויצ´ים הם תמיד עם שוקולד כי אני לא אוהבת משהו נורמלי אחר. אני חייבת עצה איך לגרום לעצמי להפסיק לאכול כול כך הרבה ולהזיז את התחת שלי וללכת לעשות התעמלות! אם למישהו יש בבקשה תעזרו לי!

כדאי שתעברי בפורום

דיאטות והרזייה. שמשמש כקבוצת תמיכה דבר שמקל על הדיאטה. בקשר לסוג הדיאטה כדאי שתלכי לדיאטן/ית ותרכיבו ביחד דיאטה שתתאים לצרכייך.

tal_alon

New member
תגובה לחומוס

לפי הבנתי, המלצתי לגביך היא לפנות לאיש מקצוע העוסק ברפואה ובתזונת ספורט. ידידה שלי פנתה אל רופא העוסק בתחום וירדה במשקלה בצורה מדהימה ובטוחה. אם ברצונך לקבל פרטים נוספים צרי קשר עימי. טל אלון פלא-פון: 389795-051

למעלה