חייבת להפסיק את זה

hod111

New member
חייבת להפסיק את זה

תקשיבו אני מתקרבת ל50, ומאובססת על גבר כמו בת 16. בחור יפה תואר, חכם וזהו.
במשך שנה פרט למילים יפות ללא כיסויי לא קיבלתי ממנו כלוםםםם. אחריי שלשה חדשים הפסיק לגעת בי,
ורצה שאבוא לישון אצלו ככה סתם להתחבק. ואני הייתי שוכבת מכווצת, מליון סימנים של בגידות, ובכל פעם תירוץ אחר,
עזבתי אותו, הוא משחק פגוע. ואני??? אני ממש צריכה חיזוקים.

את לא צריכה אותו

לצערי עברתי זוגיות שהוא לא נגע בי ואחרי 5 שנים התברר שהיה לו את זה מהצד באופן קבוע. את ממש לא צריכה אותו. מציעה לך לקחת נשימה עמוקה, ולהבין שהוא לא בשבילך. שישחק אותה פגוע, גם אני הייתי במשחק הזה. כמה טוב לזכור שבסופו של דבר את הפגועה ולא הוא

שלום

הגיל לא משנה. את אוהבת אותו. הוא נחמד להרגשתך. כשמרגישים שאדם נחמד ונהדר באופיו, אוהבים אותו. זה טבעי ואנושי לגמרי. הקשר לא הצליח כי לא תמיד יש מזל בקשרים. הוא לא צריך להציג נעלב, אם הוא אוהב אותך טבעי שייעלב מהעזיבה ואם הוא ילדותי זה חלק מאופיו. אם הוא בוגד בך, מוטב שתהיו רק ידידים לפחות עד שתרגישי בבירור שחזר להיות נאמן לך.
&nbsp

hod111

New member
תודה לפילוסוף רוחני

תודה לך על התייחסותך, הוא מעולם לא הודה בבגידותיו. הוא מנפולטיבי. ואיכשהו תמיד נותן לי להרגיש אשמה.

batmea

New member
למה הסקת שהוא בוגד?

הבחור בסך הכל רוצה חיבוק לפני שינה? למה תמיד מחייב סקס?
אם הוא היה בוגד בך, הוא לא היה מבקש חיבוק. הוא פשוט היה בא ושוכב גם איתך ולא מחפש את הזמן לישון איתך בלילה.
אולי הוא עובר תקופה ולא בא לו לשתף אותך ברמה של שיחות והסקס אלא באינטימיות אחרת.
תני לו חיבוק ותפסיקי להיות ילדה קטנה.

hod111

New member
תשובה

אתה רציני??? מכירה אותו שנה, עשרה חדשים בלי מגע. זו התעללות. גם הנשיקות הן סתם נשיקות בפה כמו ילדים וללא תשוקה.
הוא שונא לישון לבד את זה אני יודעת. אם זה היה מקרה בודד או תקופה קצרה, ניחה. הבן אדם מטייל להנאתו באתריי הכריות בפייסבוק כותב ומפרגן לנשים יפות. ובקשר עם החברה הקודמת בטענה שהיא חברה טובה.לא מספיק שהוא מנפטלטיבי ותמיד מנגן לי על המצפון ונותן לי רגשיי אשמה, אני ממש לא צריכה את זה כאן. פה אני צריכה עידוד וכח.

שלום

אולי אפשר להיות בקשר יותר רחוק ופחות מחייב, כמו להתחבק לפעמים, לדבר בטלפון, להיפגש מעט, לפעמים אולי לתת נשיקה על הלחי, ואז לא תצטרכי להיות מודאגת מכך שהוא לא נאמן בקשר וגם לא תצטרכו מגע קרוב. בהמשך תוכלו לפתח את הקשר בחזרה בהדרגה לקשר קרוב יותר ומחייב, כשייוצר היסוד הרגשי לזה.
&nbsp

hod111

New member
תשובה לפילוסוף

מאחר שאני אוהבת אותו, או שיש לי אליו חולשה לא מוסברת, זה נורא קשה כי כשאני שומעת אותו ושלא לדבר על רואה אותו כל תא בי מצפה בציפייה דרוכה . אז אוליי עדיף שכרגע אתנתק

תשובה

אני מאמין שכשיש אהבה אמתית צריך להיות בקשר ואפשר למצוא את הדרך הנכונה להיות בקשר. אולי פתאום להתנתק שזה יעציב אותך, תוכלי למצוא את הדרך המתאימה להיות אתו לפי אופי האהבה שלך אליו.

סיגלית 2014

New member
מנהל
אני חולקת על דעתך

אם לא טוב לה איתו ולא היה לה במשך 10 חודשים מתוך שנה. לפי מה שהיא מספרת הוא לא "שם" עליה.
למה עליה להמשיך להיות איתה בקשר? למה עליה לנסות שוב להשקיע?
גם אם היא אוהבת אותו, מי אמר שהוא אוהב אותה באותה מידה כדי להסיק שזו "אהבה אמתית" לדבריך ולכן חבל לאבד אותה?
אז מה אם להתנתק יעציב אותה? מה עדיף?

נכון

אם הוא לא מחבב אותה אין מה להיות בקשר, אבל יוכלו אולי להיות בקשר רחוק יותר המתאים לרגשותיהם. למשל: פחות להיפגש, פחות לדבר, לדבר על נושאים יותר כלליים ופחות אישיים, וכן הלאה. אולי מתוך הקשר הפשוט ייוצר בעתיד בדרך טובה יותר רגש חזק שיביא גם קשר חזק וטוב.
&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
לדעתי

אם היא מספרת שהיא זקוקה לחיזוקים
והוא אמר לה שהוא פגוע,
עדיף לנתק קשר בכלל.
לשמור על קשר במקרה של מערכת יחסים בה שניהם מרגישים רע, לדעתי, מיותרת לחלוטין ואפילו מזיקה.
אבל.. החלטה שלה.

יש בזה משהו נכון אבל

בטווח הכולל יותר, אני מאמין שצריך להילחם על האהבה שבקשר ואם יש אהבה להתגבר בעזרתה על המכשולים האחרים. נדמה לי שבקשר הזה גם אין ממש אהבה.
&nbsp
&nbsp

למעלה