חייבת להמשיך הלאה..
היו הם 3 חודשים ,הכרתי אותה... היא הייתה הראשונה שלי, סחפה אותי לתוך אהבה חדשה שכל כך הייתי כמהה לה.. למדתי במהלכן מה זה אהבת אישה, אוףף כמה שאני אוהבת אותה.. כמה עליות ומורדות היו בשלושה החודשים האלה ותמיד עמדתי אייתנה בלרצות אותה חיכיתי לכל בוקר לשמוע אותה ולהתכתב איתה, להרגיש אותה דרך המילים לדבר על הפנטזיות על הרצונות הפחדים והכמיהה.. לא נפגשנו הרבה וכשכן נפגשנו זה היה עוצמתי וחזק, היא מבולבלת כבר לא יכולה היא לחוצה וקשה לה ושוב אני מוצאת את עצמי מחכה ושוב מוצאת את עצמי יושבת על הגדר וממתינה לה.. היא צריכה לעשות את העבודה עם עצמה היא מאבדת את עצמה בכל זה היא עדיין לא שם, לא בלב שלם, אני מסתכלת מהצד ורואה אותה סובלת רואה כמה רע לה בבית והיא נשארת, היא כל כך רוצה לעזוב אבל קשה לה, היא סובלת ממנו... ואני מצאתי את עצמי כמו בפעם הקודמת מחכה לה.. הרצון להיות איתה ולשמור על הקשר מנע ממני להתנתק, התקווה שכן יקרה השינוי המיוחל ונוכל להיות יחד מעבר למה שהיינו.. אז כן הייתה התקרבות, נפגשנו למרות החששות למרות החשדות מצד בעלה, היה מדהים.. להרגיש להריח לטעום...להיות עם האישה שאני אוהבת, כבר רקמנו תוכניות בנינו מגדלים הכל וירטואלי.. אני האמנתי שהכל יקרה בסופו של דבר, רציתי להאמין... והיום שוב.. הלחצים החשדות, היא כבר לא יכולה היא באמצע.. מצד אחד בעלה מצד שני אני.. ככה היא אומרת, ואני שוב צריכה לחכות אבל כבר לא יכולה גם אני עוברת משבר וצריכה אותה, היא רוצה שנשאר חברות אבל זה קשה מדיי לראות אותה לדבר איתה לדעת מה עובר עליה בחייה.. ואני לא שם איתה הרגשתי שאני חייבת להמשיך הלאה, היא אמרה שזה לא עושה לה טוב הקשר בנינו וכדאי שנשאר חברות רגילות, אני לא יכולה זה קשה לי מדיי איך אפשר להמשיך הלאה כשנשארות חברות? הייתי חייבת לנתק קשר לנתק כל מגע, אני לא יכולה להיות בקשר רק כשהיא רוצה ויכולה, גם אני צריכה משהי שתהיה שם בשבילי גם כשאני צריכה אני עוברת היום גירושים ורוצה חיבוק רוצה אהבה.. היא לא יכולה לתת לי את זה עכשיו היא מבולבלת מדיי אולי איפה שהוא אני רוצה להאמין שהיא תתקשר אלי יום אחר ותגיד לי אני רוצה רק אותך אוהבת אותך אני מתגרשת ולא מוותרת עליך אבל זה לא יקרה בקרוב, ואני... כבר חייבת להמשיך הלאה, כמה אני אוהבת אותה כמה אני רוצה אותה היא יודעת כמה קשה לי.. אבל הייתי חייבת לעשות את הניתוק הזה חייבת לתת לעצמי צ'אנס למשהי שכן תרצה אותי בלב שלם ותהיה שלמה עם הרגשות והתחושות שלה שבאמת תרצה אותי.. כי אני יודעת אם רוצים אז עושים שזה יקרה אני לא יודעת מה יהיה.. אני רק יודעת שאני בדרך הנכונה.. אני לא יודעת מה יהיה אבל אני יודעת שיש לי הרבה מה להציע.. אני חייבת ללמוד להרפות חייבת ללמוד להמשיך הלאה, זה קשה מאוד אבל זו רק ההתחלה, אני מקווה שמיום ליום הכאב יפחת ואוהב פחות אבל אני מקווה שתזכור אותי שאהבתי הרבה.. אם היא קוראת את זה אני רוצה שתדע שלא התנתקתי כי רציתי, התנתקתי כי לא הייתה לי בררה.. אני חייבת לתת לעצמי את הצ'אנס הזה להמשיך הלאה.. להתנקות מכל הרגשות האלה אין לי דרך אחרת, אולי בזמן אחר כן אוכל להיות רק חברה שלה היום זה קשה לי, ואולי יום יבוא ואת תתקשרי אלי ותפתיעי אותי ותגידי לי רק אותך אני רוצה, רק את משלימה אותי... אולי ואולי... הרבה סימני שאלה יש בעתיד.. אבל היום יש מצב נתון וכל אחת חייבת לעבוד עם עצמה ולבחור לעצמה את החיים שהיא רוצה לחיות אותם ולנסות לעשות לעצמה רק טוב עד כמה שאפשר אז אני יודעת שיהיה לי קשה ואני יודעת שאני עוד אבכה ימים ולילות אבל זה יעבור יום אחד ויום אחד אני אמשיך הלאה ואהיה מאושרת..