תודה היא מירושלים
מ מירית עדן New member 22/10/06 #7 עם או בלי משכורת,חייבים לקנות!!! טוב לדעת שזה גם ברעננה (העיר שלייייי)
ס סקאייייי New member 22/10/06 #8 ואוו ואוו ואווווווווווווווו פשוט מהמממתתתתת והדגמים פיצוץ...אני שם בקרוב מאדדדדד יאללה מי בא???
ש שובב וסקססי New member 23/10/06 #32 אותך אני מוכן לקחת הכוונה לטלי כמובן!!!! חחחחחח,נקודה אחת לטובתי.
ה היחידה mital New member 23/10/06 #19 נראה משגע עדי כל הכבוד את מדהימה נדלקתי על הביריות ודווקא הן לא למכירה מבעס צריך לקפוץ בהזדמנות
ע עופר 123 New member 23/10/06 #21 יופי של אתר, יופי של דגמים ויופי של דוגמניות דידי, תמסרי שם שאם היא פותחת אגף להלבשה תחתונה לגברים, אני מוכן לדגמן . עופר
יופי של אתר, יופי של דגמים ויופי של דוגמניות דידי, תמסרי שם שאם היא פותחת אגף להלבשה תחתונה לגברים, אני מוכן לדגמן . עופר
מ מאיוש המקורית New member 23/10/06 #22 ../images/Emo140.gifמ-ד-ה-י-ם!!!../images/Emo140.gif דגמים מהממים וסקסים. כ"כ הרבה נשיות פורצת מישם. איזה יופי שקיימת חנות כזאת. עוד אבוא לבקר עדי, את כ"כ יפה! מהממת!!! המון הצלחה בתחום (בחרת לך את התחום הנכון)
../images/Emo140.gifמ-ד-ה-י-ם!!!../images/Emo140.gif דגמים מהממים וסקסים. כ"כ הרבה נשיות פורצת מישם. איזה יופי שקיימת חנות כזאת. עוד אבוא לבקר עדי, את כ"כ יפה! מהממת!!! המון הצלחה בתחום (בחרת לך את התחום הנכון)
ד דובונת איכפת לי New member 23/10/06 #23 ../images/Emo23.gifסקסי בטירוף../images/Emo23.gif בגדים תחתוניים מדהימים. DD מקסימה שכמותך, תמונות מדהימות יפיופה
../images/Emo23.gifסקסי בטירוף../images/Emo23.gif בגדים תחתוניים מדהימים. DD מקסימה שכמותך, תמונות מדהימות יפיופה
ה השפן של אנרגייזר New member 23/10/06 #24 דברים מהממים ודוגמנית מהממת ! האם אלה מחירי הכרות שאחריהם המחירים יעלו משמעותית ? דורית
C chicka New member 23/10/06 #26 דברים ממש יפים ! האמת היא, שתמיד לא הבנתי למה צריך להשקיע כסף בהלבשה תחתונה סקסית. גם ככה זה יורד מהגוף תוך פחות מדקה סתם..אין ספק שהדגמים יפייפים, כיף לראות את הבובות השמנות (הוכחה לאבי מלכה מML שקיימות כאלו ושלא יבלבל את הביצים). ועדי - את נראית נפלא וסקסית
דברים ממש יפים ! האמת היא, שתמיד לא הבנתי למה צריך להשקיע כסף בהלבשה תחתונה סקסית. גם ככה זה יורד מהגוף תוך פחות מדקה סתם..אין ספק שהדגמים יפייפים, כיף לראות את הבובות השמנות (הוכחה לאבי מלכה מML שקיימות כאלו ושלא יבלבל את הביצים). ועדי - את נראית נפלא וסקסית
D DANDI 30 New member 23/10/06 #27 דיקלהההההההההההההה מתי הולכים לשם לקנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דחוףףףףףףףףףףףףף
ב בובונת חמודה New member 23/10/06 #33 שלום לכולם../images/Emo140.gif יש חנות כזו בת"א.. ושם החנות פליזז דגמים מהממיםם
D dd חזקה ומאושרת New member 25/10/06 #50 אין חנות בתא,בנתיים זו החנות היחידה ברעננה .. אולי בהמשך יגיע גם קרוב אליי בת"א