חייבת להוציא עצבים

MoRoSH11

New member
חייבת להוציא עצבים

הטמטום והטיפשות של חברות ישראליות
איזו חברת מחשבים מחדרה שלחה לאבא שלי מכתב. עד כאן הכל טוב ויפה, רק שהוא נפטר לפני 11 שנה! לעזאזל- מה כ"כ קשה לבדוק לפני ששולחים משהו?! הם לא מבינים מה זה עושה לראות את השם שלו על מעטפה

אביתר28

New member
אלינו תמיד מתקשרים

ומבקשים את אבא שלי,ותמיד עצוב לי לומר לפקיד שהוא נפתר.

batel500

New member
זה אחד הדברים המעצבנים !

טוב, האמת שזה לא כל כך עושה לי משהו שאני רואה ת'שם של אבא על מעטפה, אבל כשמצלצלים ומבקשים אותו...אני רוצה להרוג אותם. ומסכנים הפקידים לא אשמתם אבל אני פשוט חייבת לייבש אותם "שלום אפשר לקבל את משה?" "מי רוצה אותו?" "***" "הוא נמצא?" "לא" "אפשר לקבל את המס' פלאפון שלו אולי?" "אולי, אם הוא היה חי, שלום" ואז יש ניתוק מהיר XD וזה ממש מצחיק אותי, הם אפעם לא אומרים תודה-להתראות-משתתפים בצערך.

A GIFT OF LOVE

New member
אומנם

מעולם לא נתקלתי במצב כזה. [עברו הרבה שנים מאז וכניראה אנשים כבר הספיקו לעכל....] אבל אני מתארת לעצמי איזו תחושה כואבת ואולי גם מתסכלת זאת.... במקרים כאלה, אולי הומור שחור הוא סוג של תגובת עזר? למי שמתחבר אליו כמובן.... בכל אופן, קבלי

../images/Emo4.gif

סבא שלי נפטר לפני 13 שנה בערך ולפעמים מגיעים אליו מכתבים. זה מעצבן,אבל לא תמיד אנשים יכולים לדעת. מה שהכי מעצבן זה אלה עם הפרסומות שלהם שמתקשרים.. (כן אני יודעת שאני קצת סותרת את עצמי,לדבר זה קל ..
) בכל מקרה,תנסי לקחת את זה בקלות,זה בטח יקרה עוד פעם

eshkolit32

New member
לא, הם לא מבינים

זאת בעיה, לוקח המון זמן עד שכל המערכות מתעדכנות .....ובינתיים אנחנו צריכים להתמודד עם מכתבים כאלה או טלפונים כמו שסיפרו כאן אנשים. אני יודעת שזה לא נעים, גם לי זה קרה, אצלי זה הסתיים כשעזבתי את הבית...אפשר אולי לנסות לעדכן את הרשויות, אם לא עדכנתם? למרות שזה לא מבטיח שום דבר....

MoRoSH11

New member
אבל 11 שנה עברו

גם משרדים בישראל אמורים כבר לעדכן רשימות

eshkolit32

New member
נכון

אבל אני מניחה שיש דפי מידע פנימיים לכל מיני חברות מצ'וקמקות והן לא מעודכנות ומשתמשות ברשימות ישנות........אני מצטערת על התחושה הקשה שקיבלת, כמו שקראת כאן זה קורה לכולנו לצערי.

A GIFT OF LOVE

New member
גם אצלי עברו 11

מעניין.... מעולם לא נתקלתי בדברים הממוענים בשבילה... אולי אבא שלי נתקל אבל לא חושבת.

למעלה