חייבת להוציא ולספר...

רחלי555

New member
חייבת להוציא ולספר...

לפני מספר חודשים נטשתי מסיבות אישיות את הפונדקאות והתחתנתי... בתהליך עברתי שלוש החזרות ללא הצלחה והמחשבות עברו לי ללא סוף בראש, הייתי ממש בטוחה שלאחר 7 שנים ללא הריון משהו השתבש אצלי ושאין לי סיכוי להיכנס יותר להריון, והחשש רק גבר כשראיתי שאני לא נקלטת...
אז לאחר התהליך נישאתי (לפני כחודשיים) ויומיים לאחר החתונה קיבלתי מחזור וכמובן שלא שמרתי ורציתי נורא להיכנס להריון אך הייתי בטוחה שאין סיכוי... כשהמחזור איחר עשיתי בדיקה ביתית שאמרה כן חיובי ולאחר יום רצתי בהיסטריה לעשות בטה כמותית מה שלא עשיתי בהריונות שלי... אחרי יומיים שוב עשיתי בטה ולא האמנתי כי הבטה עולה... הייתי בלחץ נוראי והייתי בטוחה שכמו בפונדקאות משהו ישתבש והבטה לא תעלה אך השבוע אחרי אולטרסאונד ודופק עוברי נרגעתי... אני בהריון!!!
ושוב נוכחתי לדעת כי אני נכנסת להריון טבעי ממש ממש מהר... אך בפונדקאות זה לא הלך 3 פעמים למרות שעשיתי את כל מה שהיה ניתן אז בנות אל לכן להתייאש גם אם זה לא נקלט בפעם הראשונה זה יצליח בהמשך, אל תתיאשו... זה יגיע... ואני שלא זכיתי בזכות הזו לממש את החלום ולהיות פונדקאית עדיין ליבי אתכן... בהצלחה לכן בכל שלב שבו אתן נמצאות ולך מירבי יישר כח רחלי סופה

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

כל הריון הוא ברכה.. על אחת כמה וכמה כשלא מצפים !! שיהיה לך כל טוב והריון קל, והרבה הרבה הצלחה בדרכך החדשה.

טליה321

New member
רחלי מאמי מזל טובבבבבבבבב../images/Emo65.gif

יו כמה שמחתי ליקרוא אותך רחלי זה ממש מגיע לך ולאילן דמעות יורדו מעיניי כשקראתי מי כמוני יודעת על החששות שהיו לך המון מזל טוב ושחמרי על עצמך מירבי אני יודעת שנעלמתי אל תיכעסי חיי לא הכי זוהרים סורי בנות המון הצלחה בתהליך הניפלא שאני אישית כל כך מתגעגעת אליו שיהיה לנו חג שמח והמון המון הצלחה אוהבת תמיד טליה

מירבי*

New member
מזל טוב רחלי../images/Emo24.gif

אני שמחה בשבילך על ההריון ושמחה על שהוכחת לעצמך שבדרך טבעית הכל עובד אצלך כמו שצריך. בהצלחה יקירה

רחלי555

New member
תודה טליה תודה מירבי

תודה לכן, טליה אני מקווה שהכל בסדר אצלך, מה שלום שליו והפקינז??? מירבי, אני מקווה שהכל בסדר אצלכם, חבל שאי אפשר לשאול מה שלום האוגרים?? אז שיהיה לכולכן חג שמח... ושנשמע בשורות טובות מכולן... אני ואנג'ל נעבור יחד את התהליך כל אחת באופו שונה אנחנו באותו התאריך פחות או יותר... נשיקות וחג שמח רחלי

angel Mom

New member
חייבת לברך אותך!

מ ז ל ט ו ב ! ! ! ענקייייייייייייייי! איזה כייף לקרוא אותך אחרי כל כך הרבה זמן!!! אני ואת אותו תאריך??? אני בשבוע 10.5 , גם את??? גם שירני איתנו. איזה יופי לנו!

למעלה