חייבת להודות ש...

Stansfield

New member
חייבת להודות ש...

הרגע סיימתי לראות את "ווילי וונקה ומפעל השוקולד" (הגרסה הישנה, עם ג'ין ווילדר) פעם ראשונה בחיים שלי מהתחלה עד הסוף וממש נהניתי, אפילו יותר מאשר הגרסה החדשה. רק חבל שזה לא הזוי כמו הגרסה החדשה חחחח זה נחמד היה עם ווילי היה קצת יותר מטורף

Eowyn of Rohan

New member
שתיהן אחלה גירסאות

אבל לא אהבתי שבגירסה הישנה שינו הרבה דברים ולא הלכו לפי הספר אבל מילא. ג'ין ווילדר חמוד

Stansfield

New member
מסכימה

ג'ין ממש חמוד חח תמיד שראיתי תמונות שלו אמרתי "מה?! למה הוא שיחק את ווילי וונקה?!" אבל אחרי שראיתי את הסרט הבנתי חח הוא ממש חמוד ואהבתי את השיר שהוא שר PURE IMAGINATION

Eowyn of Rohan

New member
בדיוק ככה.. והשיר, גם אני אהבתי../images/Emo13.gif

את יודעת מה סטודנטים בחו"ל עושים? הם מתמסטלים, שמים את הסרט בוידאו ונכנסים לסרטים
הויי.. אמריקקים דפוקים.

Stansfield

New member
וווואי גאוני!!!!

אני גם רוצה. זה כזה סרט מתאים בשביל להתמסטל.

Stansfield

New member
ראית את הפרק שהם חושבים ש...

סרט פורנו אחד זה שרה"ט???? חחחחחח

Stansfield

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואיך שהם מתחילים לרדת על החבורה של הארי פוטר.. והנאזגולים.. אוי זה כזה רולז

WallFlower

New member
אני יותר אוהבת את הגרסא החדשה

היא פשוט יותר צבעונית ומגניבה ויותר קרובה לספר בהכל ובעיקר בזה שהיא הרבה יותר מרושעת ואפלה מהישנה... אבל ככל שאני חושבת על זה יותר אני יותר אוהבת את ג'ין כוונקה :X אני חושבת שזה רק בגלל שראיתי את הסרט ואח"כ קראתי את הספר וזה הכל התבלגן ומה שאני זוכרת מהספר זה את ג'ין ג'ין והעיניים המימיות זה בדיוק איך שהדמיון שלי זוכר את וונקה. מי לייק ג'ין
אוי הילדים החדשים הרבה יותר טובים הקטע המוזר זה שגיליתי שהמון דברים שחשבתי שזכרתי מהסרט הישן כשקראתי את הספר בכלל לא היו שם! ודמיינתי אותם ממש לפרטי פרטים... או שאני הוזה...

Stansfield

New member
הורוקה סאלט

בסרט הישן, ממש חירפנה לי את השכל. היא הייתה כזאת קרציה, בחיית רבעק. בסרט החדש עשו אותה ממי יחסית האמת שכל הילדים בסרט החדש חמודים מדי יחסית לילדים בישן. גם ויולט ומייק בישן הרבה יותר מניאקים חח רק אוגוסטוס המסכן.. נו תעזבו אותו, אז הוא שמן ואוהב שוקולד. סביר להניח שגם אני הייתי נופלת לנהר

למעלה