חייבת להגיד לך....

חייבת להגיד לך....

שגם אם הייתי יודעת שככה יגמר, לא הייתי מוותרת על השיחה ומשאירה הכל לפגישה. למדתי המון מהשיחה הזאת ובכלל. המילים שאמרתי היו מהמקום הכי עמוק שאני מכירה בעצמי. וכל מילה היתה מראה הכי צלולה למה שקורה בפנים. יכול להיות שזה היה יותר מדי, יותר מדי בעיקר עבורי ולא, אני לא מעבירה את זה אליך, אני מתמודדת עם התוצאות של מה שהרגשתי. כנראה שיש אנשים שלא יודעים איך להיות בזוג. כנראה שאני מאותם אנשים שקירבה נעימה להם, אבל גם מפחידה אותם למוות במיוחד כשהצד שהשני משדר חוסר ביטחון בי למרות שאמרתי את המילים הכי נכונות למה שהלב שלי הרגיש. כנראה שאני יכולה לייאש גם את האדם הסובלני ביותר בעולם ואני יודעת שהיתה לך את הסבלנות והיה לך הרצון להיות איתי בדרך, ללמד ולהקשיב. אהבתי להיות איתך, אהבתי איך את מלמדת אותי דברים, אהבתי את הסבלנות שלך למרות שנשברתי יותר מפעם אחת בדרך, אהבתי את הקרבה....אהבתי הכל. מצטערת שאני לא יודעת מה לתת ואיך...

פאמקי

New member
ורוצה לומר לך...

מאוד ברור שאת כנה, אך נשמע שגם מאוד מבולבלת. זה בסדר לא לדעת, זה בסדר להתבלבל, חשוב לא לברוח מהפחד... ונשמע שאת מוותרת לעצמך... (סליחה. זו רק דעתי). כשלא יודעים- לומדים. כשמתבלבלים- נושמים. כשפוחדים- מפרקים ו"מתיידידם" עם הפחד. הוא יכול לגרום לך ל"דרייב" או לשיתוק. הבחירה שלך. אשה יקרה פעם אמרה לי ש"חוסר הביטחון שלנו, אינו קשור לאדם שמולנו". ואשה חכמה אחרת אמרה לי: ש"זה נכון", אך שאלה "מה היא יכולה לעשות, כדי לחזק את חוסר הביטחון הזה, כדי לתת מקום לאמון". יכול להיות שהיא מתקשה להאמין לך כי את אומרת משהו, אך "מתנהגת" משהו אחר? (על אף שאת כנה). יש בנו את ה"מודע" ואת ה"לא מודע". יכול להיות שבמודע את יודעת לומר את הדברים הנכונים ומאוד רוצה אותם עבורך, עבורה... אך בזמן אמת את בורחת במה שמבטא הלא מודע? אם אהבת כל כך הרבה, אל תתני לפאניקה להשתלט עלייך, אל תתני לפחד לשתק אותך. הרי כל מה שאנו עושים מבוסס על פחד, בטח ובטח האהבה העניין הוא איך אנו לוקחות את הפחד למקום מעצים. מאמינה שאת יודעת לתת ואיך, את צריכה רק להעיז. בהצלחה והמון אהבה
"המקום שבו נמצאים הפחדים הגדולים ביותר שלך, הוא גם המקום שבו נמצאת יכולת הצמיחה הגדולה ביותר שלך". - רובין שארמה

פאמקי

New member
ועוד דבר- את כותבת מקסים ומרגש...

למה קוראים אותך כל כך מעט בפורום?

:)

אני עדיין לומדת, אמנם יש לי מורה נהדרת (בתקווה שהיא לא תתייאש), אבל אני עדיין לא סגורה על עצמי בכל הדברים אז אני מנסה להגיב רק על דברים שיש לי עלהם דעה ברורה. לאט לאט אני אלמד יותר ואנסה גם לכתוב יותר. תודה רבה על המחמאה. גם המילים שלך כתובות מדהים...

למעלה