חייבת להבין

חייבת להבין

מה הקטע של גברים לגמור לאישה על הפנים? זה נותן לכם להרגיש עליונות או משהו כזה? בנות האם אתם נהנות מזה?

daimond10

New member
בערך..

זה כמו שכלב מחרבן כדי לסמן טריטוריה אז גבר גומר על האישה כדי לסמן טריטוריה :)

אני לא עשיתי זאת

ואצלי הצעד של לגמור למישהי על הפנים יהיה רק כאשר היא תעשה את אותו דבר לי (תגמור לי על הפנים), והכל בהסכמה הדדית כמובן. אני חושב שזו תחושת רכושנות ביחד עם העובדה שזה משהו שקורה לעיתים נדירות ובני אדם רוצים לראות את הפעמים הנדירות הללו, זה פשוט משהו בלתי מושג לרוב האנשים. בנוסף לכך אני מאמין שאם מישהי למשל תסכים שיגמרו לה על הפנים זה יגרום לאיבוד אותן מחשבות אצל גבר שאיתה לאחר מספר פעמים שהוא יעשה זאת והוא יחפש משהו אחר כדי לחפות על אותן התחושות. זאת הדעה שלי.

ohadz

New member
מכיר כמה וכמה שנהנות מזה.

לי זה פחות משנה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

emh

Member
אני לא מתחבר לזה...

זה נפוץ בסרטי פורנו, אבל כנראה שזה "מצטלם" טוב. אני ברושם שמה שבאמת מעניין את רוב הגברים זה לגמור במהלך אקט חדירה, ולא סתם לאונן כדי לראות זרע על פנים של בחורה. אם כתבת מתוך ניסיון אישי שלך עם גברים, כנראה שהם קיבלו את החינוך המיני שלהם מסרטי פורנו, וחבל שזה כך.

fלא בשבילי ולא ברור לי מה הקטע?!

טוב לידעתך המון גברים רואים סרטים כחולים רדודים עד שיעמום שברובם יש את הסצנה שגומרים לאישה על הפרצוף ומראים שהאישה ממש מאושרת מזה כאילו היא קיבלה את האורגזמה של החיים שלה.

tryme 2 m

New member
אז הנה תגובה מגבר....

לא משנה מה הסיבה שגבר רוצה לגמור על פניה של האשה או שהאשה אוהבת שיגמרו לה על פניה כל הדבר נעשה מרצון ובהסכמה...כל מה שנכתב לעיל אין לו תוקף!!! זוגתי למשל ביקשה ממני פעם אחת לגמור לה על הפנים... אני הסכמתי...וגמרתי על הלחי שלה...
... היא אמרה שהיא מאוד אהבה את התחושה של הנוזל על לחייה. את החמימות...(ניגבתי את לחייה די מיד). זה קרה פעם אחת ודי!!! מה שרואים במקומות אחרים...כמו בסרטים כחולים...למשל... זה די ברור שזה מתוך אקט של השפלה...של שליטה. לא אוהב את הקטע...לא בסרטים...לא בתמונות... יש בזה משהו דוחה, מגעיל ומשפיל...לדעתי.
אבל כקוריוז...בין בני זוג...בהסכמה...זה היה נחמד...

daniella1980

New member
זה מגיע מסרטי פורנו. אני לא מכירה

גברים שאוהבים את זה. אבל גם אם כן, שיבושם להם וימצאו להן אישה שנהנית מזה בעצמה (וברור שההנאה כאן היא מנטלית).

Cינדרלה

New member
אני אמנם לא אוהבת שגומרים על הפנים

כי זה דביק ולוקח שעתיים לשטוף את זה עד שההרגשה שכל ה"דבק" נעלם, אבל בפה זה סיפור אחר לגמרי..

daniella1980

New member
וגם כאן לא מדובר בהנאה פיזית

גרידא, לחלוטין יש פה אספקטים מנטליים וגם הרצון לענג באופן טוטאלי את בר המזל שנכנס לך לפה:)

tryme 2 m

New member
סידרלה!!! ../images/Emo9.gif

רגע...אני אשב....הברכיים שלי רועדות...פףףףףףף

bar666xp

New member
שייייייט הייתי צריך לשרשר את התגובה

שלי לכאן שיייט.

ומי אמר שיש כזה קטע ?

בגלל שזה מופיע בסרטים כחולים ? בסרטים כחולים יש מעין כלל ברזל שהגמירה צריכה להיות בחוץ (אפשר להבין למה). כנראה ששיעמם להם כבר מהגמירות על הישבן/חזה/גב/בטן, אז הם עברו ליותר ויותר גמירות על הפנים. אני אישית לא מת על זה אפילו בסרטים, וזו ממש דרך "על הפנים" לסיים סצינה. הכי מדליק בעיני ויזואלית זה גמירה על בטן מושלמת :) ולסיכום : אין כזה קטע (לפחות לא בצורה נרחבת), ***להערכתי***.

עם הרבה

אבל גם מזה אי אפשר להעריך באחוזים גבוהים כי אולי הם אוהבים לגמור רק לנשים על הפנים.

daniella1980

New member
בקיצור, אני מסכימה איתך, אבל

סתם ניסיתי כבדרך אגב להוציא ממך מספרים.

למעלה