חייבת להבין אתכן,,

ליMור

New member
חייבת להבין אתכן,,

איך אתן מעבירות את התמונה לבצק ? אף פעם אבל אף פעם התמונה לא עוברת לי ואחרי מליון נסיונות,, בסופו של דבר אני נאלצת לצייר בעצמי מה שגורם לתמונה להראות אחרת לגמרי ממה שהיא באמת,, באיזה עפרון או באיזו שיטה אתן עושות את זה ? אצלי זה לא מצליח !

לאפין

New member
הבצק צריך להיות טיפ-טיפה רטוב

אני מעדיפה לצייר עם טוש שחור לא רעיל על נייר אפיה. אני עוברת על הבצק עם מגבת מעט לחה, ועוברת שוב עם מגבת יבשה, כדי לספוג שאריות מים. את הציור אני מדביקה בזהירות רבה על הבצק הלח, עוברת עם היד מעל - כמו שמעבירים קעקוע של ילדים ליד, ומרימה בזהירות. הציור עובר נפלא. אם עדיין לא מצליח לך, את מוזמנת לפה להתנסות.

באבלו

New member
אני עושה כך:

מעתיקה את הציור על נייר אפיה בעזרת עיפרון B6 (היה דיון על עפרונות ורעלים בעבר...), מלחחת מעט את פני העוגה (אולי ראוי לציין כי אני עוטפת את העוגה בRFM ומניחה לו להתייבש, זה מאוד מקל על העתקת הציור). אני מניחה את נייר האפיה עם הציור כך שפני הציור פונים לעוגה, כלומר - עם הציור מטה, מעבירה יד על נייר האפיה בשביל להדק ואז עוברת עם עיפרון על קווי המתאר של הציור, וכך למעשה זה מועתק לעוגה. אני מקווה שהבהרתי את עצמי - אם לא - אנסה שוב

ליMור

New member
תודה לשתיכן,,

אנסה את שתי השיטות עד היום עשיתי עם עפרון רגיל וממש לא עבר לי תודה תודה תודה

באבלו

New member
נגיד ש...

נדמה את נייר האפיה לחולצה(
), הצד עם הציור הוא צד ימין והצד ללא הוא צד שמאל. אז אני שמה את צד ימין עם הציור על העוגה, ועוברת על הקווים בצד שמאל. אני לא עוברת פעמיים על הציור, אני עוברת על הקוים משני צדי נייר האפיה. אני מקווה שאני יותר ברורה...

michahz

New member
אז פעמיים...

את מציירת על נייר האפיה, הופכת על העוגה ועוברת שוב על הקווים. מציירת פעמיים? פשוט ראיתי באיזה מקום שמציירים על נייר אפיה, מרטיבים הופכים, מדביקים ומורידים בלי לעבור שוב על הקווים. (לא הצליח לי...) אז את עוברת שוב... וזה לא עושה סימן בבצק?

באבלו

New member
אז כן,

עוברת פעמיים, זה לא עושה שקעים וסימנים בבצק אם נתת לו מספיק זמן ייבוש ואת נזהרת כמובן לא להשען ולהפעיל עליו לחץ רב מדי.

MP826

New member
באבלו איך את מלחחת את הבצק?

וההסבר שלך מעולה

באבלו

New member
../images/Emo24.gif

אני מרטיבה פינה של מגבת או מטלית נקיה, סוחטת ומעבירה בעדינות על פני העוגה.

שנהבית1

New member
כמו בבלו

הי אני עובדת כמו שבבלו הסבירה מצויין רק שאני לא רואה כל צורך ללחח את פני הבצק אני מצפה מחכה מינימום שעה שיתייבש ולאחר מניחה את צד ימין של הציור כך שהצד של העיפרון יגע בפני העוגה ועוברת עם עט כדורי ( מצאתי שהכי נוח לי כך) והציור עובר נהדר כשאני מעתיקה את הציור בעיפרון אני דואגת לחדד כל הזמן ואני מעט לוחצת על העיפרון כך שזה מקל אחר כך על מלאכת ההעברה לעוגה איני מלחחת את פני העוגה משום שזה מפריע לי לעבור על קוי המתאר עם הטוש השחור בהצלחה

ראומה1

New member
שנהבית שאלה אחת וגם בקשה...

אני הבנתי שצריך לצפות את העוגה בבצק סוכר ומיד להעביר את הציור לפני שהבצק מתקשה ועד עכשיו זה עבד לי בסדר, מה היתרון בלחכות? ובקשה - את עשית את היוגי המקסים לבנך שוהם נכון? אני מקווה שאני לא מבלבלת בינך לבין מישהי אחרת אחרי הכל שלושה הריונות דופקים את הזיכרון... אני ממש רוצה את התמוה הזאת ולא מוצאת אולי תוכלי לעזור לי ? המון תודה ראומה- גם כן אמא של שוהם אבל בן 4

ראומה1

New member
תודה אמית אבל אני רוצה לדעת מאיפה

היא העתיקה כי לא נראה לי שאני אצליח להעתיק מהתמונה הזאת.

שנהבית1

New member
האם יעזור אם אסרוק

את התמונה אחרי שהעתקתי בעפרון ואשלח אוכל לעשות זאת מחר מהמשרד שם יש לי סורק אעשה זאת בשמחה אם תאמרי לי לאן לשלוח בי שלחתי לך קישור במסר

נירה63

New member
שנהבית יקרה אני מאוד רוצה תמונה של

יוגיהו לעוגה לבן שלי.אודה לך מאוד.

שנהבית1

New member
הי

הי יקירתי אנסה לשרשר את התמונות אם לא תצליחי להוריד שלחי לי במסר את האי מייל ואשלח שוב

למעלה