חייבת לדעת האם יש איזה סוגי מאכל שעושה את זה לגבר או לאשה
א א פרח New member 10/11/05 #2 מנסיוני צדפות מעוררות את הלבידו גם תותים וקצפת, ובכלל הרבה מאוד מאכלים יכולים לעורר ולהשתלב מצוין בסקס כגון אכילת מנגו בערום כשכל המיצים נוזלים ומטפטפים ואז ללקק אותם האחד מהשני. אך מתארת לעצמי שלכל אחד הטריגר שלו. פשוט השתמשי בדמיון ותתנסי.
מנסיוני צדפות מעוררות את הלבידו גם תותים וקצפת, ובכלל הרבה מאוד מאכלים יכולים לעורר ולהשתלב מצוין בסקס כגון אכילת מנגו בערום כשכל המיצים נוזלים ומטפטפים ואז ללקק אותם האחד מהשני. אך מתארת לעצמי שלכל אחד הטריגר שלו. פשוט השתמשי בדמיון ותתנסי.
ט טעמי מאמי New member 10/11/05 #11 נענע? לא ידעתי שמעתי שפטרוזיליה מבטלת השפעה של שום, אבל לאכול פטרוזיליה ככה לבד נשמע לי כמו אכזריות לשמה!
נענע? לא ידעתי שמעתי שפטרוזיליה מבטלת השפעה של שום, אבל לאכול פטרוזיליה ככה לבד נשמע לי כמו אכזריות לשמה!
N november76 New member 10/11/05 #12 אז האפשריות הן לאכול שום, להסריח מקילומטר אבל להיות תותח במיטה... או, להריח טוב אבל להיות חצי אימפוטנט?
אז האפשריות הן לאכול שום, להסריח מקילומטר אבל להיות תותח במיטה... או, להריח טוב אבל להיות חצי אימפוטנט?
N november76 New member 10/11/05 #16 אפשר גם לפזר פטרוזליה בכל החדר וגם על המיטה <במקום ורדים, אך זהו המחיר>
ט טעמי מאמי New member 10/11/05 #18 תמיד חשבתי ש.... פטרוזיליה זה אחד מעשבי התיבול הסקסיים והמעוררים שיש כיום נשמע לי מאוד רומנטי! ניסית?
תמיד חשבתי ש.... פטרוזיליה זה אחד מעשבי התיבול הסקסיים והמעוררים שיש כיום נשמע לי מאוד רומנטי! ניסית?
N november76 New member 10/11/05 #21 למה באגרסביות? עד היום <ברוך השם> הגברים שהייתי איתם לא היו צריכים שום, אלכוהול,גת,וכו'... תפקדו מצוין ללא עזרה "חיצונית". אבל תודה על ההצעה
למה באגרסביות? עד היום <ברוך השם> הגברים שהייתי איתם לא היו צריכים שום, אלכוהול,גת,וכו'... תפקדו מצוין ללא עזרה "חיצונית". אבל תודה על ההצעה