חייבת יעוץ דחוף

מיאב

New member
חייבת יעוץ דחוף

הכרתי את בעלי כשהיה חייל נישאנו כשהוא חייל ובמשך כל התקופה רק אני פירנסתי לפני שנה הוא החל באיטיות לחזור בתשובה ולפני שלושה חודשים הוא השתחרר מהצבא ואז חל התפנית הוא החל ללכת לשיעורים בבית הכנסת שם הכיר תלמיד חכם שמקושר לאחד הרבנים החזקים בחולון אשר משמש לרב של אלפי חוזרי בתשובה מאותו יום אני הפכתי לבובה על חוטים שלהם כל דבר קטן הוא מתייעץ איתם הוא החל דורש ממני ללכת עם בגדים ארוכים ואף פתח הליך הסכם גירושין בגלל שאנני מוכנה לקחת על עצמי חצאיות וכיסוי ראש ניסתי להתפשר איתו ויתרתי על גופיות והתחלתי ללכת עם חולצות עד המרפק אך זה לא מספיק לו התלמיד אשר מעביר לו שיעורים לא מפסיק להסית אותו נגדי הוא הגיע למצב שהוא דרש ממני לשתות גלולות למניעת הריון בכדי לראות אם אני חוזרת בתשובה אני בדיון ברבנות החלטתי לא לוותר על כתובתי שנינו נישאנו חילונים לקחתי על עצמי שבת נידה אין לנו ילדים אנו נשואים שנה והיתה ביננו אהבה כל כך גדולה שאנני מצליחה להבין איך אדם זר הצליח להרוס אנני יודעת מה עליי לעשות הוא עדיין לא פתח תביעת גירושין ואני שוקלת לתבוע אותו אך אני מפחדת שבית הדין יהיה לטובתו אנחנו פרודים כבר חודשיים בחודש האחרון שגרתי איתו הוא לא רצה להתקרב אליי בגלל שלא הסכמתי לשתות גלולות הוא לומד מהבוקר עד הערב בכולל ולא עובד חלומו להיות רב גדול אנני יודעת אם זו תקופה זמנית או שלוותר ולהמשיך הלאה אני ממש מרגישה רע מכל העניין

chenby

New member
יקירה

כמו שזה נשמע, בעלך הלך במסע שלו ומצפה שתצטרפי אליו - כמו שהוא רוצה שתהיי.. אם מתאים לך, תהפכי לחרדית כמו שהוא רוצה ותחיו את חייכם במצוות ושמירת שבת וכל מה שצריך.. אם לא, אז שלום על ישראל, עדיף לאבד נישואים שאין לך שליטה עליהם (או ששולטים בך בהם יותר נכון) מאשר לאבד גבר שלא באמת רואה אותך.. את עוד צעירה ואין לכם ילדים, אני הייתי ממליצה לך אם את לא רוצה להיות דתיה, לפרק את החבילה. לא רואה סיבה שהרבנים צריכים להפריע לך, בין אם לטובתו או לא, ברגע שתרצי להתגרש כי את רוצה להיות חילונית, והוא דתי, הם ישחררו אותך ממנו מהר מאוד - אולי אפילו בשביל שיוכל להשתדך בקלות ובמהרה. תפסיקי לפרנס אותו ותפסיקי לבטל את עצמך. מה טוב בנישואים באלו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא נשמע משהו זמני

זה מה שיש. אין שום סיבה להניח שזה ישתנה לטובה. כמו שחן כתבה לך: או שתהיי חרדית גמורה עם המון ילדים והוא ישב ללמוד תורה, או שתתגרשו. לא אמור להיות קושי בגירושין. עצוב, אבל זה מה יש. טוב שזה קרה לפני שנולדו לכם ילדים.

והרב החזק הזה לא יודע

שבשביל שלום בית אסור לו להכריח אותך ? לא זוכרת את המשפט המדויק, אבל זה כתוב !

תמוז7

New member
למיאב

קודם כל תחשבי אם מתאים לך לחזור בתשובה שזה לקבל את כל הכללים וגם המון ילדים. אם זה לא מתאים לך אז יש לך את התשובה. אם את מרגישה שהבעל שלך חזק בעינין אז אל תבזבזי זמן יקר מהחיים שלך ואל תנסי לשנותו, תסתכלי למציאות החדשה בעיניים ותחליטי .

czar

New member
בלי לקשקש

שחור ולבן כמו שאמרו לך כאן. או - שאת אחריו על החיים ועל המוות (כמו שאומרים) וקחי את הצ'אנס - מאד לא מומלץ לדעתי. או - גירושין ומהר, את צעירה, לא קרה כלום, יש המון סיפורים על חוזרים בתשובה שנאלצו לפרק בית, אל תחפשי הסברים כי גם אילו תקבלי לא תביני אותם - האופציה המועדפת ובדחיפות. לאהבה אצל חוזרים בתשובה אין מקום ובגלל זה השילי נא את המילה מעל דל שפתייך, את מכונת ייצור ילדים ופרנוס הבית והוא, הוא יהיה תלמיד חכם.....יופי של עתיד.

dfl

New member
לברוח

נקודה. שלא ימשוך אותך איתו לתוך הקבר.

נומלה

New member
את משחקת באש

במצבך שניכם צעירים, אין ילדים ואין רכוש משותף , תברחי הכי רחוק שאפשר. ואת מתמקחת על הכתובה? תלכי להתיעץ עם עורך דין מהר ותעשי מה שהוא יגיד לך ותצאי במהירות.

למעלה