חייבת ייעוץ

• פותח הנושא HDAD
  • פורסם בתאריך

HDAD

New member
חייבת ייעוץ

אני בת 19 ויש לי אחות בת 18 עד לפני שנתיים ההינו כמו שאומרים אחיות בלב ובנפש ממש חברות טובות. לפני שנתיים היא הכירה משהוא שהוא חבר שלה וכך לאט לאט במשך הזמן הפסקנו להיות חברות היא בטוחה שאני מלשינה עליה כל מיני דברים להורים וגם הוא מסיט אותה לא לדבר איתי (זה לא רק הרגשה). אתמול בערב הגיעה הסיכסוך שלנו לשיא עד כדי כך שהכנו אחת את השניה ועכשיו אנחנו לא מדברות בכלל והיא מדברת אלי ועלי מגעיל. זה מאד מציק לי שאנחנו כבר לא בקשר כמו פעם היא יוצאת עם חבר שלה ונהנת ואני כל הזמן נשארת בבית לבד כי אין לי חברות בכלל אז אין לי עם מי לצאת ועור יותר זה שאין לי עם מי לדבר ולהתייעץ. אני לא מקנה בה רק אני מרגישה שהיא פתאום זרקה אותי בשבילו כאילו לא הייתי קיימת אף פעם. אני ממש רוצה שיחזור לנו הקשר בבקשה תציעו לי מה לעשות.

עצוב אבל אולי...

אולי תקחי את אחותך לשיחה ותגידי לה עד כמה שאת מצטערת על מה שקורה, ותבהירי לה שהיא חשובה לך מאוד ותשאלי אותה מה מציק לה. בקיצור תנסו לגשר על הבעיות ותצאו לבלות בילוי פיוס או משהו כזה... בהצלחה!

HDAD

New member
תודה

יצאנו לבית קפה דיברתי איתה עשרות פעמים אבל כנראה (לא כנראה בטוח) אני כבר לא מעניינת אותה. חשבתי שאולי כאן בפורום תהיה למשהוא/ משהיא הצעה בשבילי לעשות משהו שלא עשיתי אני מאד רוצה שהמצב ישתנה.

וואו..כאילו סיפרת עלי

חוץ מהחלק של הגיל :) אני חושבת שאת באמת צריכה לדבר איתה כמו שכתבו לפני מה דעתך על לדבר עם החבר?

LOVE HODAYA

New member
הבעיה היא ש . . .

אי אפשר לדבר איתו הוא זה שמסית אותה שלא לדבר. לפני שנה בערך הוא אמר לי שהוא אוסר עליה לדבר עם מי שמציק לה אין לי מושג מה היא מספרת לו. כמה שהיא צוחקת לי בפרצוף כשאני מדברת איתה על זה הוא יצחק עלי פי שמונה זה מאוד מציק לי שהיא עושה ממני כלום-אפס ואותו היא עושה מלך כאילו היא בטוחה שהוא יהיה שלה לעד. גם עכשיו כשרבנו מכות והיא התחילה אני מוכנה לבקש ממנה סליחה העיקר שנחזור להיות כמו שההיינו.אני מוכנה לסלוח על הכל להתפייס איתה למרות כל ההשפלות שהיא משפילה אותי והמילים שהיא זורקת לי ופוגעת בי. אני רוצה להדגיש שאני באמת באמת לא מקנה בה רק רוצה שהקשר שלנו יחזור למה שהיה. גם אם אין לאף אחד עיצה אני מאחלת לעצמי למרות שאני יודעת שזה כנראה לא יקרה לעולם שהיא תקרא את הדברים האלא ותבין שהם מכוונים אליה ואולי תחזור בעצמה. אני עדיין מקוה.

LOVE HODAYA

New member
הבעיה היא ש . . . (HDAD זה אני)

אי אפשר לדבר איתו הוא זה שמסית אותה שלא לדבר. לפני שנה בערך הוא אמר לי שהוא אוסר עליה לדבר עם מי שמציק לה אין לי מושג מה היא מספרת לו. כמה שהיא צוחקת לי בפרצוף כשאני מדברת איתה על זה הוא יצחק עלי פי שמונה זה מאוד מציק לי שהיא עושה ממני כלום-אפס ואותו היא עושה מלך כאילו היא בטוחה שהוא יהיה שלה לעד. גם עכשיו כשרבנו מכות והיא התחילה אני מוכנה לבקש ממנה סליחה העיקר שנחזור להיות כמו שההיינו.אני מוכנה לסלוח על הכל להתפייס איתה למרות כל ההשפלות שהיא משפילה אותי והמילים שהיא זורקת לי ופוגעת בי. אני רוצה להדגיש שאני באמת באמת לא מקנה בה רק רוצה שהקשר שלנו יחזור למה שהיה. גם אם אין לאף אחד עיצה אני מאחלת לעצמי למרות שאני יודעת שזה כנראה לא יקרה לעולם שהיא תקרא את הדברים האלא ותבין שהם מכוונים אליה ואולי תחזור בעצמה. אני עדיין מקוה.

מסכימה

הלואי ויכלתי לעזור לך כי גם אני באותו מצב רק שהחבר שלה לא מדבר איתי בערך שנה בגלל שטות ואחותי אפילו לא מנסה לדבר איתו על זה.

אגב

לא ממש הסברת למה הוא מתנהג כך רק מפני שהוא חושב שאת מלשינה להורים?

HDAD

New member
בגלל

הוא אומר שהוא אוסר עליה לדבר עם מי מציק לה. אין לי מושג מה היא מספרת לו שבגלל זה הוא לא מסכים לה לדבר איתי. אני אישית ואני לא מנסה להצדיק את עצמי לא מוצאת משהו רע שעשיתי לה.

eris1515

New member
הלוואי והייתי יכולה להציע לך משו-

אבל רגע אין לי כלום בראש- אני גם תומכת ברעיון הזה שהזמן יעשה את שלו... מאחלת לך רק טוב...
=]

h e n y

New member
ממ

לצערי הרב, אחותך נמצאת עכשיו במצב של "עיוורון" בנוגע לחבר. כנראה היא אוהבת אותו כל כך שהיא מבלה איתו הרבה ובגלל זה היא כבר לוקחת אותך כמובן מאליו. זה עניין של תקופה עד שהיא תחזור בה כשהיא תבין שאת חסרה לה...

sgo10

New member
HDAD יקרה

1. בנוגע לריב- יש קושי להשיג תוצאה בשיחות עם אחותך. האם ניסית לכתוב לה מכתב ארוך ובו תציגי בפניה את געגועיך לקשר בעבר, את כאבך על הקרע ביניכן בהווה ואת תקוותך לעתיד ורוד יותר? בשיחה היא תמיד יכולה לקטוע אותך. במכתב את שופכת הכל. צייני שדם סמיך ממים, שמשפחה היא מעל הכל, שעוד 10 שנים מהיום שתיכן לא תזכורנה על מה היה הריב אבל הקרע יהיה עמוק וקשה יהיה לגשר ככל שמתרחקים ממוקד הבעיה. צייני שאת מוכנה לשנות דברים שמפריעים לה אך יש לכך שני צדדים ותשמחי אם היא תלך לקראתך גם היא. 2. כדי להכניס מעט תקווה - לאחותי ולי (הפרש של 5 שנים) היה במשך שנים רבות קשר קשה מאוד ובמשך שלוש שנים היא לא דיברה איתי, כששאלו אותה מדוע היא אפילו לא ידעה לומר למה. לפני חמש שנים היא עברה טרגדיה והייתי שם בשבילה למרות כל מה שעברתי איתה, היא למדה להכיר אותי ו"התאהבה" בי. היום אנחנו חברות ממש טובות. תנסי למצוא מקום בו היא זקוקה לך או לעזרה כלשהי, אל תדברי איתה על חבר שלה או מה לא בסדר בו, ותהיי שם בשבילה, אני מאמינה שזה יכול לעזור 3. מה מקור הכינוי שלך HDAD ? ראשי תיבות של משהו? או משהו אחר? בהצלחה יקירתי

למעלה