חייבת, חייבת,

קפת

New member
באמת שלא היית חייבת

אלפכל, כי זה כבר ישן, וביתכל, כי לא חייבים לפתוח פה הודעות חדשות. נהפוכו, חייבים לא לפתוח פה הודעות חדשות. ואפרופו מה שחייבים או לא חייבים לעשות: ראיתם את הבאנר למעלה, אודות פרוייקט המקלדת וההרשמה אליו? 0 גולשים מהפורום הצטרפו לפרוייקט. כמה מפתיע. בכולופן, אני מצפה מכם להמשיך במסורת המיזנטרופיות המפוארת שהשתתי על הפורום הזה (פ"ח, דוגמה בולטת, יציר כפיי ומעורר הגאווה הגדולה ביותר שלי). תשתדלו יותר! אני יודעת שאתם יכולים להיות קאקות אפילו יותר גדולים (או גדולות) כשאתם רק מתכוונים לזה. יאללה.

ריסקת לי את המצפון

אז נכנסתי לבאנר להבין במה מדובר והנה - הפתעה! סיפור זוכה, ולא סתם, אלא מעוד אחד שמתיימר להיות מגלומן. אז אני שואלת אותך ממוש-קפת, בשביל א שטיקעלה עוגת חנק, להגיע עד לככר רבין ולבכות???

גם אני חיטטי בנבחי*

הסיפורים הזוכים ונוכחתי לדעת שמישהו יצטרך לעשות הגהה רצינית וגם לתת את הדין** [בבוא היום] על דור העלגים שצומח לו בצלחת הפטרי של תפוז. *נבחי - כלב נובח לא נושח. ** חמור, תכין את הלוח עם הגיר [עלגים נוספים הגיעו].

קפת

New member
אני לא אסלך לחם לעולם

על זה שבגללחם בחלל הלחתי לשם לקרוע את הרפש היבבני הזה.

ברונטיות עם פאלולה מתחדשות כל שנה

בסתיו. אז לא חידשתי, ביגדיל. אפשר לחשוב שכל שנה לא נכנסת שנה חדשה, ואפשר לחשוב שיש איזה חידוש ביום הכיפורים ואפשר לחשוב שאפשר לחשוב מגלומניה נון סטופ זה לא פאסה? ובענין שטחי הפרסום הנגזלים כביכול, גיברת, אל תתהללי באשכולות הענבים התוססים כאן לרגע, אני עוד זוכרת את תקופת הבצורת.אחרי כל סתיו בא חורף וחוזר חלילה. עובדה.

למעלה