חייבת חייבת עזרה

bonbon27

New member
חייבת חייבת עזרה

אז אחרי שראיתי כוכבים בהנקות הראשונות והייתי על סף יאוש, התייעצתי בפורום ובהמלצתכם התקשרתי למדריכת ההנקה דוריס ספרר. דוריס היתה מקסימה והצילה לי את ההנקה והיום חודשים וחצי אחרי רוני גדלה, משמינה ויונקת בהנאה. הבעיה היא ש...אני ביום א' חוזרת לעבודה ואומנם רק לפעמים בשבוע ורק לכ4 שעות אבל הגברת מסרבת ממש מסרבת לקחת בקבוק עם חלב שאוב. מה לא ניסינו, כשאבא נותן, סבתא נותנת, כשאמא בבית, כשאמא לא בבית, בקבוק כזה בקבוק אחר הכל...אבל הילדה צורחת ומסרבת שיעבדו עליה - היא רוצה את הדבר האמיתי. אני יודעת שכשהיא תהיה רעבה היא תאכל אבל אני חוזרת לעבודה עם הרבה חשש. יש המלצות? נ.ב. ראיתי שיש נוהל שליחת תמונה של תינוקות שנולדו בליס...אז אני מרשה לי להשויץ - נולדנו בליס ב- 1.2.04

איריסלא

New member
בינתיים, קצת עידוד ותמיכה

אנחנו גם היינו בדיוק באותו סיפור לפני כמה חודשים. יצאתי לעבודה לארבע שעות, והפיצית סרבה לקחת בקבוק. עם הזמן זה הסתדר והיא למדה לאט אבל בטוח. כמה עצות מנסיון: 1. ארבע שעות זה לא הרבה זמן, בהתחלה ליאור פשוט לא אכלה וחיכתה לי. ואז השלימה את החסר. 2. היא היתה מוכנה לשתות רק מבקבוק של פלייטקס (ויש הרבה תינוקות כמוה), ורק מול ביבי מוצארט בטלויזיה. אנחנו עדיין עם אותו בקבוק אבל כבר אין צורך בטלויזיה... 3. יש כאן מאמר בתשובות הנפוצות על בקבוק, אני ניסיתי חלק גדול ממה שכתוב וזה אכן עזר. בעיקר תנוחת האכילה, לא כמו הנקה אלא שונה לגמרי בישיבה על אבא שלה או בעגלה. והכי חשוב, כמו שאסתר אומרת, תינוקות הם בני אדם קטנים ומאוד מאוד חכמים, וכשלא תהיי באמת, אז היא תסתגל. גם אני לא האמנתי שכתבו לי כאן את זה, ועכשיו אני מתארת לעצמי שגם את לא מאמינה. אבל את תראי יהיה בסדר. בהצלחה. איריס.

ילדונט

New member
וגם אני רק עם עידוד

גם שחר היתה ככה. לא רצתה בבית, לא רצתה בחוץ, עם אבא, בלי אבא. חלב שאוב היא עוד ניסתה, סימילאק היא לא נתנה לקרב אליה. אבל כבר ביום הראשון שלי בעבודה היא לקחה בקבוק עם חלב שאוב (אולי היא הבינה שאני בעבודה?!), ומאז היא גם לוקחת סימילאק (כשהסטוק מידלדל). קראת את המאמר בפורום הנקה על סרבני בקבוק?

wow what a beautiful baby!!!

Lis babies are special!! ( All babies are special). Breastfed babies are smart and that is why they don't want a bottle. Have you tried a cup? spoon? call Doris and ask her about her granddaughter.........the biggest refusnik there is. Babies will not starve, so don't worry.​

מאיו

New member
תרגום: וואו, איזו תינוקת יפה!!!

התינוקות שנולדו בליס מיוחדים (כל התינוקות כך). תינוקות יונקים הם חכמים ולכן הם לא רוצים בקבוק. ניסית כוס? כפית? תתקשרי לדוריס ותשאלי אותה על הנכדה שלה... הסירובניקית הכי גדולה שיש. תינוקות לא יירעבו, אז אל תדאגי.

bonbon27

New member
שמחה לבשר ש...

אחרי שהגברת מרדה מס' פעמים ופתחה את מיתרי הקול והיראות היא הסכימה לקחת בקבוק ממש בדקות אלו...ואני כמו אמא גאה יושבת וכותבת לכם. אני מקווה שמפה אנחנו עולים על הגל הנכון...המון המון תודה. אני

למעלה