חייבת חיבוקים

יאוו מאמי אני מה זה מצטערת בשבילך!!

עצוב!!!!!
יוואוו !!! אל תבכי בגללו הוא לא שווה תדמעות! זה מאוד עצוב אני יודעת! אבל את צכה לשכוח ממנו! ובטח שלא להכנס לדיכי או משהו כזה בגללו מגעיל שכמותו ככה נפרד ממך!! כנראה הוא דפוק או משהו אצלו לא בסדר..

יאא אני מה זה מבינה אותך!! כנסי...

האמת אני לא יכולה לעודד אותך כי גם לי הולך לקרות אותו דבר אני מרגישה את זה..! אבל בכל זאת תהיי חזקהה והוא לא שווה שתבכי...יש עוד אלף כמוהו...

:( מצטערת בשבילךך יאו

ןאני אצטט משפט מוכר שאהבתי
והוא נכון: אף אחד לא שווה את זה שתבכי,ואם הוא שווה את זה אז הוא לא יגרום לך לבכות
רותם

KiShKooSh

New member
וייייייייי, איזה עצבים../images/Emo10.gif

אבל אל תדאגי יהיה בסדר, גם אני עוד קצת מתגעגעת לאקס שלי אבל עם הזמן זה נשכח, הזמן מרפה הכל

אוייש!!!

טוב אם הוא לא רוצה אותך אז הפסד שלו....... דרך אגב עם כבר מדברים על חברים גם אני אתמול נפרדתי מחבר שלי... הוא מזה חמודדדדד אבל אני לא יכולה לתת לו את האבה שהוא נותן לי אני לא אוהבת אותו כמו שהוא אותי וזה לא פייר מצדי לעשות לו את זה אז חתכתי....................

יאוווווווו איזה חמודה כפרה עליךךךךך

מסכנה בובהה...לא נורא הלך אחד מחר יבוא אחר..סתם סתם לא נורא הוא עוד יחזור אליך....ואז תגידי לו.....הגלגל הוא עגול....פגעת בי וזה יחזור אליך וב-ג-ד-ו-ל

(מ)צטערת בשבילך!

אבל אם הוא נפרד ממך סימן שהוא לא שווה את זה והוא חרא חרא חרא חרא (אפרת אומרת) חוץ מזה אם הוא עזב אותך זה רק מראה על העובדה שהוא טפש!!

למעלה