חייבת השלמת פערים

חייבת השלמת פערים

פיספסתי 2 פרקים אחרונים באקסטרה הוט (ועוד כמה במשך העונה השניה
) ולא הבנתי איך פתאום בפרק הראשון של העונה השלישית לנייט יש בת והוא עם בחורה אחרת, ולאיפה נעלמה בדיוק ברנדה? הם היו אמורים להתחתן לא??? בבקשה תענו לי אני ממש מבולבלת ותודה מראש

ronre

New member
בכיף! להלן הפרטים החסרים:

נייט וברנדה נפרדו בגלל כל השטויות שהיא עשתה (כפרה עליה, אני אוהב אותה גם כשהיא עושה שטויות...) , אחרי הריב בינהם הם עשו שיחה רצינית שכזו, וברנדה שאלה אותו אם הוא אוהב את ליסה (ידידה שלו משכבר הימים, שאותה הוא הכניס להריון בזמן ביקור אצלה, ובו הייתה איתו גם קלייר, אם ראית את הפרק הזה). בכל אופן, הוא אומר לברנדה שהוא לא אוהב את ליסה, אבל הוא גם לא מוכן לחזור אליה כי הוא בבלאגנים עכשיו עם עצמו בגלל המחלה שיש לו במוח וכו'. ברנדה שואלת אותו אם היא יכולה לבוא איתו לניתוח. כשהוא מסרב, היא נעצבת עד מאוד, ומחליטה לנסוע לזמן בלתי מוגבל(לא, ברנדה !!! אל תלכי...אני מאוד אוהב את הדמות של ברנדה, כפי שאת שמה לב). בכל אופן, הניתוח הצליח ואנחנו בעצם מגלים שנייט בחר להתחתן עם ליסה הכבדה, השמרנית והמעפנה (שאם תשאלי אותי, היא רק הרסה את כל העונה השלישית של הסדרה הלא פחות ממופתית הזו). כדי להרגיע אותך, אגלה לך שברנדה לא נעלמה (יש! איזה כיף!). היא תשוב לסדרה בקרוב. כנראה שהיא דמות יותר מדי חשובה בשביל להתפטר ממנה לגמרי. בהנחה שלא ראית את העונה הזו בזמן שהיא שודרה בערוץ 2, לא אספר לך עליה יותר מדי. רק אומר שהיא ממש לא משהו ביחס לשאר עונות הסדרה, ושהעונה הרביעית (שצריכה לעלות בקרוב בערוץ 2) היא הרבה יותר מעניינת מזו הנוכחית, לדעתי. מקווה שעזרתי:) יום טוב XXX

למעלה