חייבת המלצה

חמניה1

New member
חייבת המלצה

קבענו לצאת מחר עם 7 חברים. לצערי אלה אנשים שלא מבינים מהי ארוחה טובה וכולם חייבים אבל ממש חייבים לאכול ארוחת ערב בבית. אז אני מחפשת באזור המרכז מקום נחמד, שאפשר לדבר בו (לא פאב) עם קינוחים שווים. ניסיתי מתוקה אבל התברר שסגרו את הסניף בשד"ל. אני מקווה שמכם תבוא הישועה. תודה,

שח_מט

New member
לה-סנטרל באלנבי פינת רוטשילד

המקור להרבה קינוחים בעיר כך למדתי פה... ונהניתי... או בתי קפה מומלצים כגון ארקפה (רחוב הברזל למשל מרווח ויש בחוץ, בזל וכו'), ארומה, קופי בין (אני אוהב את אבן גבירול ליד גן העיר). יש מתוקה בארבעה. למה סגרו שת שד"ל???...

חמניה1

New member
לה סנטרל פתוח בשבת ?

זה מקום נחמד לשבת בו ? אין לי מושג למה ומתי סגרו את מתוקה.

שח_מט

New member
כן

הנה פרטים. המקום מומלץ לקפה וקינוחים. נדמה לי שיש גם חצר נחמדה למי שלא רוצה לשבת בפנים.

שח_מט

New member
עוד משהו:

1. למתוקה יש אחלה עוגות ומתוקים... 2. תקראי פה (דרך חיפוש מתקדם) על "לה-סנטרל". נתנו פה בעבר כמה המלצות למתוקים טובים יותר ופחות.

הוביטית

New member
מתוקה בארבעה

מאד נחמד. ובדיוק המקום לשבת ולקשקש . לגבי הקינוחים שם אין לי מושג. אנחנו לא ככ אנשים של קינוחים .... אגב אני חייבת לך תודה על המלצה על היפנית בהילטון באילת, הינו שם ומאד נהנינו!!!! תודה.

חמניה1

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

איזה אורחת מוכרת. שמחה לשמוע שאת קוראת סמויה. עוד יותר שמחה שנהנתם ביקימונו. אני יודעת שמתוקה מקום נחמד. יש להם קינוחים נחמדים. לדעתי להבדיל מהסניף שהיה להם בשד"ל זה פחות מתאים לבילוי של ערב לטעמי. מחכה לשמוע ביקורות שלך.

הוביטית

New member
אני וביקורות

לא כל כך הולכים ביחד, אני מכירה לא מעט מקומות אבל לרדת לפרטים של כל מנה זה לא הצד החזק שלי. מכל מקום אכלנו גם ברגטה וגם בג'ירף . ובכל המקומות נהנינו, כמובן שכל מקום יש את האופי שלו.

חמניה1

New member
את מבינה שבסוף הם החליטו

לבלות את הערב במתוקה. היה סתם ערב. נחמד ותו לא. לא מקום לבילוי לטעמי אבל ניחא.

אצלנו ספגטים היה לימי שישי

גם כי יש חניה (הסניף שמול כיתן הדר יוסף) וגם כי מאוד חגיגי שם, מעוצב ותמיד יש פרחים ואוירה של שבת. גם כי יש מבחר וגם כי המחירים לא בשמיים. וקישור לאתר - אני חולה על העיצוב שלו, שימו לב שיש אופציית שינוי צבעי האתר - אופס עכשיו אני לא מצליחה למצוא איפה.

meravbr

New member
אפשר לנסות גם את -

סוזאנה בנווה צדק. אמנם מזמן לא הייתי אבל זכורות לי עוגות לא רעות ואוירה ממש כיפית ומשוחררת. יש גם את בית הקפה בנווה צדק (צמוד לתמוז שנסגרה, ממש קרוב לננה בר). אולי הוא נקרא "טאצ'ה דורו" או משהו כזה... ועוד מקום ממש נחמד - בטי פורד בנחלת בנימין (הרחוב, לא המדרחוב).

עמית@

New member
סןזאנה מוחרמת אצלנו אחרי שבת דודתי

הורעלה שם כמעט עד מוות (כן, בלי צחוק- אפילו אושפזה וזה הגיע לעיתונות) מאז- כף רגלי לא תדרוך שם.

בעעע. הייתי שם לפני שבועיים ועכשיו

אני שמחה שלא אכלנו- רק שתינו... טפו!

למעלה