חייבת דיאטה!!!

תימנייה

New member
חייבת דיאטה!!!

היי.. אני חייבת לעשות דיאטה.. הייתי במשקל 45 קילו ועליתי בתשעה קילו..הצילו.. אני אלך לחדר כושר קרוב לבית אבל יש לי הפרעות קצב.. אז מותר לי?....

yaronm

New member
תתיעצי ברופא

אני מניח שאת מתכוונת להפרעות בקצב הלב המלצתי היא בדיקה ארגומטרית והתיעצות עם רופא לפני שאת מתחילה

תימנייה

New member
הפרעות בקצב

הרופאה שלי אמרה שאני יכולה לעשות ספורט אבל אני חושבת שאני באמת לא יכולה.. כל פעם שאני עולה במדרגות ובקושי נושמת ,או שאני רצה וליבי פועם בחוזק למה?????? אני לוקחת כדורים בשם נורמיטן.

lady_anne

New member
תתעקשי לקבל הפניה לקרדיולוג

כי רופא המשפחה לא תמיד מתמחה בבעיות לב. עדיף להיות בטוחים.

נורמיטן

חוסם רצפטור בטא, גורם להרפיית שריר חלק בדופק כלי הדם והורדת הדופק. השימוש הנפוץ שלו הוא הורדת לחץ דם. כפי שיעצו לך תגשי לעשות ארגומטריה במכון ספורט אצל רופא ספורט.

pomelit

New member
אני עברתי בדיקה

של קופת חולים לפני שהתחלתי להתאמן בחדר כושר (זה החוק אגב). חיברו אותי לכל מיני אלקטרודות ואמרו לי לרכב על אופניים, לאט לאט הבודקת העלתה את דרגת הקושי כדי לבדוק דופק במאמץ וכו´. ועוד עניין - בכל מסילה יש מהירות מינימום להליכה. אל תתני לזה שלידך רצים במהירויות גבוהות (או אפילו נמוכות) להפריע לך ללכת במהירות של 2.5 קמ"ש. אם זה מה שאת יכולה לעשות כרגע, אז זה מה שתעשי כרגע, ושיקפצו כולם (או שילכו להרים משקולות
). בכל מקרה, תתעקשי על בדיקה מקיפה יותר ממבט חטוף אצל רופא המשפחה (לי זה עלה כ 100 שקל לפני שנתיים). אל תתחילי להתאמן לפני שעברת את כל הבדיקות וקיבלת את כל האישורים (אמרו את זה כבר קודם).

למעלה