חייבת דחוף את דעתכם!

ashlaya

New member
חייבת דחוף את דעתכם!

בבקשה חייבת יעוץ כי...אני במצב של כעס בטח לא יכולה להחליט בהגיון טוב אז עדי בן שנה ו 9 במשפחתון מגיל 5 חודשים הכל על מי מנוחות ומה שקשור אליו הכל בסדר גמור חום אהבה הוא ממש קשור למטפלת (גם לא חוכמה הוא נקשר מהר לאנשים ) בכל מקרה מהשנה הראשונה אנחנו עוברים פה ושם ויכוחים על העלמות פרטי לשוב של עדי - תמיד זה מסתכם בזה שאני אומרת טוב הלך הלך אבל היא מצליחה להביא אותי למצד כאילו אני עוד לא בסדר מהסיפור הזה היום אחרי שביקשתי משהו חזרה שוב היא טענה שבכלל לא הבאתי לגן ואני כבר השתגעתי רק ביום רביעי ביקשנו מוצצים בחזרה - היא טענה שאין אצלה ולמחרת שלחה עם בעלי 6 מוצצים שלנו!!! שיא השיאים מבחינתי היה שהיא "פלטה" שהם עושים סבב מגבונים אבל עדי מחוץ לסבב כי ... אני קונה מגבונים פשוטים מידי!!! שמעתם? אתם מזדעזעים כמוני? פרש וואנס ! מגבונים זולים מידי ואני שואלת את השאלה קודם כל איך בכלל ההורים יודעים מה אני קונה כי לי אין מושג מה אחרים קונים?? והשאלה הקשה יותר להעביר את הילד גן? הגיעו מים עד נפש!!! אז ככה בימי חופש שלה הוא התנסה בגן אחר גן עם 10 ילדים והתאקלם ללא בעיה אז מה דעתכם? בבקשה תגובות?

sarush

New member
כמה ילדים יש שם?

זה בבית של המטפלת? מה גיל הילדים האחרים? מתי בכל מקרה תכננת להוציא אותו משם? יש כל מיני גורמים שמשפיעים פה.. אני אישית ממש לא מתה על משפחתונים פרטיים... ניר היה בכזה מגיל שנה למשך 4 חודשים ואז העברתי אותו לגנון עם שתי קבוצות גיל, גננת ומטפלות, ואני מאושרת! וגם הוא. לדעתי את יכולה בשקט לחפש מקום אחר אם המטפלת מביאה לך את הסעיף. הוא כבר בגיל שיכול לאפשר מסגרת שכזו.

ליאת +

New member
השאלה אם הבעיה היא

כמה מוצצים ומגבונים (שגם זה מרגיז, אני מודה!) או חוסר אמינות. בעיני, חוסר אמינות הוא כמובן בעיה גדולה יותר. כי אם אתם לא בוטחים בה- אז איך אפשר להשאיר את הילד אצלה לכל כך הרבה שעות. אם הבעיה היא רק של מעט מתיחות בינכן- ברמת ה- 'מה היא עושה עם כל כך הרבה אקונומיקה' שעולה אצלי בכל פעם שהמנקה בבית מודיעה לי שנגמר - אז הייתי מבליגה, או מוטב- עושה ככל יכולתי, מהצד שלי, לשמור על הציוד (לסמן, לחפש כל יום כשלוקחים את הילד את כל הציוד, לזכור מה הבאנו לגן וכו').

ashlaya

New member
הילד מאושר

ואני ממש לא מודאגת מהטיפול שלה בו אבל...נמאס לי מכל האבדות ריחולים וחוסר אמינות אלי!!! זה לא חשוב? עדי בן שנה ו 9 זה גיל הילדים בגן שאני חושבת להעביר אותו הם קצת יותר גדולים קרובים יותר לשנתיים +

ליאת +

New member
זה עניין אישי.

עבורי מעבר גן זה תיק רציני - לבדוק, להכיר מחדש, להרגיל את הילד, ללוות אותו- כך שאני מעדיפה לדחות את זה רק למקרים של אין ברירה. אם תכננת בכל מקרה להעביר אותו בשנה הבאה, ואת בעצם מקדימה את המאוחר אז אולי זה כדאי. הוא יהיה היחיד שם בגיל 1.9? כי בגיל הזה הפרש של מספר חודשים יכול להיות משמעותי מאוד.

Shellylove

New member
רק כדי לסבר את האוזן

היצרן של "פרש-וואנס" (על-בד) הוא גם היצרן של הרבה מותגים של מגבונים אחרים ואת זה את יכולה למסור לגננת (באחריות!). יש לך אפשרות לדבר איתה בצורה נינוחה ולא תוקפנית? כי באמת נשמע בעייתי חוסר האימון הזה.

בעיניי זה מאוד חשוב

חשוב שיהיה קשר טוב בינך לבין המטפלת, ולא רק בין עדי למטפלת. גם את חלק מהעסקה, ובעצם את ה"לקוחה" שלה - את משלמת לה, ומתפקידה לרצות אותך. כמו שאומרים, הלקוח תמיד צודק. אני הייתי משתגעת לו הייתי יודעת שהגננת מעבירה להורים האחרים אינפורמציה עליי (סטייל איזה מגבונים את מביאה לגן וכו') וכמובן שזה היה מרתיח אותי לו היו נעלמים חפצים השייכים לילד שלי. זה בבירור חוסר אמינות, כי הבגדים הרי לא נעלמים מעצמם וסביר שהיא יודעת שהבגד הלך לילד אחר או שהשד יודע מה עשתה איתו. אני לא אוהבת כל מצב בו משהו לא מריח טוב. וזה לא חייב להיות הטיפול בילד - גם מצבים כאלה מריחים לי לא משהו. בגן החדש הילדים בני שנתיים + עכשיו? או שזה יהיה הגיל בספטמבר? תבררי איתם במקרה אם אין כמה ילדים שקרובים יותר לעדי בגיל, אולי יש אחד או שניים וזה כבר טוב יותר.

וזה הגן שניסיתם?

את אומרת שהיה לו טוב שם? אם את מרגישה כל כך רע לגבי המטפלת, ויש עוד ילדים בגיל של עדי בגן החדש (ועוד חבר קרוב שהוא מכיר ואוהב) אז לא הייתי מהססת להעביר. אין סיבה "למשוך" סתם במשפחתון אם לא טוב לך עם מה שקורה שם.

לאה_מ

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם רוני

לא הייתי עושה שום דבר בלחץ. בהחלט אפשר לברר ולבדוק ולשקול ולחשוב - אם איכות הטיפול שלה בעדי טובה - אז אתם לא בלחץ לעבור גן, אבל במסגרות כאלה מאד חשובים יחסי האמון בין הגננת להורים, ואם אין - אני הייתי מחפשת מקום אחר.

למעלה