חייבת את עצתכם...דחוף

חייבת את עצתכם...דחוף

הכרתי בחור לפני כ-3 שבועות ויש בינינו כימיה וכנראה שזה מוביל לקשר זוגי... הוא סיפר לי שיש לו שתי בנות מגרושתו ובן בן 3 מבחורה שיצא עימה.. רק מה שהוא שכח לספר לי שלפני כשבוע נולדה לו בת נוספת מאותה בחורה.. שמעתי את הבשורה אתמול מידידה שלי והייתי מעט בשוק..צלצתי אליו ותשובתו היתה לאחר ההלם הראשוני שהוא לא רצה לספר לי בהתחלה כי זה משהו אישי ועדיין בגדר סוד ושאין לו קשר היות ואותה בחורה לא מעוניינת בקשר שלו עימה ועם הילדה. לטענתו אני האישה האידיאלית ואיתי הוא רוצה לבנות את חייו...הוא כרגע מחוסר כל ורוצה להתארגן מכל הבעיות שסבבו אותו... אין לי מושג כיצד לנהוג עימו... מבקשת את עזרתכם האם לתת לו צ'אנס? זה זרע אצלי מעט תחושה של חוסר אמון..מרגישה אבודה אנא עזרו לי...

shemesh22

New member
זמן.

שלושה שבועות נראה לי זמן קצר מדי, בשביל להחליט לאן הקשר מוביל.

י עלה

New member
אין ספק

שהוא זרע תחושה של חוסר אמון בכלל! את אחראית על חייך,חישבי מה נכון עבורך.

my sunshine

New member
לא סיפר,

לא שיתף מעניין מה עוד הוא מסתיר את רק 3 שבועות איתו לא מספיק זמן כדי להכנס עמוק מדי. מספיק זמן כדי לברוח.

את צריכה דחוף אבל ממש ממש דחוף...

התקן תוך רחמי... אחרת תוך שנתיים את אמא בודדה למשפחה מרובת ילדים ממנו. מה זה? מכונה לילדים?

אלה43

New member
שימי רגל על הברקס

אני חושבת שגם בחיים כמו בכביש לא צריך לנהוג במהירות מופרזת. לאט. אתם בקשר והכל נראה טוב...תמשיכי. קצת כבדהו וחשדהו לא הזיקו מעולם. מקסימום התגלו כלא נחוצים. לי נשמע שאולי הבחור מנסה דרכך ואיתך לברוח מהבעיות שמטרידות אותו ולכן אולי בחר לא לספר לך. שני ילדים מאותה בחורה בהפרשי שנים...מניחה שזה לא קשר שבנקל ניתן לנתק ולהתגבר. האטי. אם זה זה, זה לא יברח. ואם זה לא עדיף להיות זהירה יותר. בהצלחה....אלה

מיKה

New member
נשמע לי

בחור מאוד אחראי ואמין. מה גם שלהחליט אחרי שלושה שבועות בלבד שאת האישה האידיאלית, ואיתך הוא רוצה לבנות חיים, מוסיף לו בהחלט קרדיט כבחור שיודע בדיוק מה הוא רוצה מעצמו! זה לבד, די נדיר במחוזותינו. בקיצור, תינוקת אחת יותר או פחות מה זה כבר משנה? העיקר שיש כימיה.

הוא פשוט לא זוכר היכן שכח את ,,,,,,

התחתונים שלו

crisRobin

New member
תסתכלי על זה אחרת

1. לבחור נשמע בסדר שהאמא של הילדה לא רוצה כל קשר בין הילדה לאביה. 2. בטח אשה אידיאלית, לא נראה לו שאיכפת לך שהוא מסתיר סודות. 3. ככה את רוצה להתחיל קשר חדש? 4. מנסיוני האישי (גם אני הייתי שם), תהליך ההתארגנות מחדש וההתרוממות חזרה לחיים, מצריך המון אנרגיה אשר אותה לא ניתן לחלוק עם אדם אחר. את לא תמצאי את מקומך בקשר הזה לטעמי.

3 שבועות לא מספיק זמן,,,,,,,,

בכדי שיהיה קשר זוגי צריך אימון ולא חושבת שהוא נתן בך אמון ע"י זה שהסתיר ממך את עניין הלידה , אבל מי אנחנו שנמליץ לך? לכי לפי השיקולים שלך את דיי חכמה !!

naama78

New member
ביקשת???

אז בבקשה- לא!!! לא לתת צ'אנס! ילד הוא לא סוד ולא משנה במה מעוניינת הבחורה! דבר נוסף- אחרי 3 שבועות את כבר יודעת לאן מוביל הקשר??? נראה לי שווה בדיקה... אני לא חושבת שהייתי ממשיכה את הקשר. בהצלחה, בכל מקרה...

השמרי

מבחורים שקוראים לך האישה האידאלית אחרי 3 שבועות. זו הדלקות. זו עדיין לא אהבה. קשר אמיתי נמדד במבחן הזמן. לאט לאט. אם יש לך ספקות - כנראה שיש לך סיבה. אני הייתי שומעת לאינטואיציה ולקול ההיגיון. ההיגיון שלי אף פעם לא איכזב אותי

אשתאר1

New member
מהדברים שנאמר ניראה שהוא לא

אחראי.למה לך להיכנס למיטה חולה.אם הוא כל כך עשה לך את זה .אז לפחות אל תיכנסי לקשר עם עיניים סגורות תהיי עם היד על הדופק חבדהו חשדהו. בהצלחה.

a n a t i 3 3

New member
את מפספסת את העניין המרכזי...

אין צורך להשמר מגבר שקורא לך "האישה האידיאלית" אחרי שלושה שבועות.. אהבה לא נמדדת בזמן!!! מה שכן חייב להדליק נורה אדומה אלו שתי עובדות.. א. העובדה שיש לו ילדה בת שבוע שעליה לא סיפר. ב. (העובדה הכי חמורה בעיני) שהוא לא מייחס לאותה ילדה (הילדה שלו!!) חשיבות כי האם לא מעוניינת בקשר בינו לבינה.

maof

New member
עיזבי אותך מסיפורים ואשליות.....

המציאות חזקה מכל דבר. מעוף

למעלה