חייבת את עזרתכם

motek84

New member
חייבת את עזרתכם

יש לי חבר מס' חודשים ואנחנו אוהבים אחד השני מאוד,אבל בזמן האחרון יש לי מעין בעיונת קטנה, החבר שלי לא גבוהה, הוא גבוהה בערך בראש ממני בסביבות ה 1.60 ומשהו. אני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה אבל זה כאילו מפריע לי קצת.. התחלתי להשוות את הגובה שלו לבנים אחרים וזה מטריף אותי כי אני יודעת שזה סתם טיפשי מצידי! אבל קשה לי להימנע מזה. מה אני עושה??? חייבת את ההתייחסות שלכם!

תגובה

המראה החיצוני לא חשוב. פתחי את הקשר הרגשי ביניכם על סמך אהבת האופי. עבדי על שיחות רגשיות ביניכם ותני לו אהבה. כך יתפתח קשר טוב.

elena20

New member
הבנתי שאת אוהבת בנים גבוהים,אבל

הוא יותר גבוה ממך,אז מה הבעיה? מה את רוצה מישהו שיהיה גבוה ממך וזה ייראה כאילו הוא אבא לך ולא חבר שלך,אני גם אוהבים גבוהים,אבל לא יותר מדי,חבר שלך גבוה ממך ולדעתי זה הכי יפה ככה שהוא קצת יותר גבוה ממך,זה הכי מתאים.

motek84

New member
תגובה לתגובות ../images/Emo13.gif

אתם צודקים ואני יודעת ומודעת לזה, אבל אני באמת לא יודעת מאיפה המחשבות האלה מגיעות או מה הבסיס להן זה ממש לא מתאים לי בעיקר גם בגלל שהוא פשוט מדהים!

elena20

New member
אז עזבי,זה סתם שטויות,חבר שלי

בגובה שלי,אז אני אפילו לא יכולה לשים עקבים
,אבל הרי אני לא אוותר עליו בגלל זה, אני מעדיפה לוותר על העקבים כי גם ככה אני הולכת איתם עקום

shannyqua25

New member
תקני לו נעליים עם עקב

ותפתרי את הבעיה... סתם אני צוחקת, עזבי אותך משטויות, גובה זה באמת דבר שולי כל עוד שאר הדברים שקשורים בו מספקים אותך, האהבה, הנתינה, ההקשבה, וכו... וכמו שמישהו פעם אמר לי "במצב מאוזן כולם אותו גובה" (בתגובה לכך שקראתי לו ביצת קינדר כי הוא גמד ושמנמן). אני חושבת שהטירוף הזה שלך על הגובה שלו זה סתם תירוץ לדברים אחרים שאת לא אוהבת בו, אני למשל שלא בא לי על מישהו אני אמצא את כל הסיבות הכי מפגרות למה לא בא לי עליו... אבל זו אני אולי אצלך זה לא המצב, אני סתם משערת. ןעכשיו ברצינות אם את אוהבת אותו ואת סגורה על זה הגובה זה סתם פרט שולי.

פעם זה הפריע לי../images/Emo13.gif

כשהייתי יותר צעירה, הפריע לי שאני תמיד מתאהבת בגברים שהיו בגובה שלי. אני אפילו לא יודעת למה, אולי כי רציתי להרגיש איזשהו ביטחון שאדם גבוה לפעמים משדר.ץ ואז, אחרי כמה חברים בגובה שלי היו לי כמה קטעים (ומערכת יחסים אחת רצינית) עם אנשים גבוהים ואז זה חידד עוד יותר אצלי שאין שום הבדל (אגב, זו המסקנה שלי גם לגבי גיל. תמיד יצאתי עם אנשים בגילי ואז התחלתי לצאת עם מבוגרים ממני). לבסוף,אני מוצאת את עצמי עם בחור בגילי שגבוה ממני ב-3 ס"מ וזה כל כך לא משנה שום דבר

shirazlovemor

New member
רגע, את מעדיפה

שתצטרכי לעלות על מנוף בשביל לתת לו נשיקה? הפרש של ראש זה בסדר גמור! .. צאי מהסרטים שלך.
אחחח צרות של עשירים..

motek84

New member
תודה ../images/Emo24.gif

לכולכם. חידדתם לי את מה שהיה מובן לי אבל משום מה התיישב לי לאחרונה במחשבות ללא סיבה..

1Unicorn1

New member
אחלה הבדל

שנתיים+ היה לי חבר [אהבה ראשונה] שהיה נמוך ממני ב3 ס"מ בערך. תעזבי את הקטע של גובה, אהבה זה מה שחשוב, וכל עוד הוא גבוה ממך אז בכלל סבבה.

למעלה