חייבת את עזרתכם

חייבת את עזרתכם

גיליתי את הפורום במקרה אני חולה באנדומטריוזיס קשה כבר כ-10 שנים ולשאלתי... מה מראה הבדיקה CA-125.?

בדר"כ זה סמן לתאים סרטניים

אבל האים זה יכול להיות "רק" אנדומטריוזיס? האם זה מראה על התפרצות? האם זה קשור להיותי במחזור? אשמח לתשובה מרגיעה ומהירה.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מרקר גבוה יכול להיות לעיתים "רק" בשל אנדומטריוזיס. הערכים הגבוהים לא מסמנים על התפרצות או החמרה של המחלה , אך גם לא שוללים זאת. כן חשוב לציין שבתקופת הווסת הערכים נוטים לעלות. רובנו פה עם ערכים מעל ל-35 יח' למ"ל ויש לנו "רק" אנדומטריוזיס
מצרפת לך קישור בנושא את מוזמנת להפוך לחלק פעיל בקהילה החמה שלנו

נעמי 17

New member
אם נעשה תחרות CA

אני חושבת שאקח מקום ראשון בהליכה: CA125 = 800 "רק" אנדומטריוזיס..

מלכת ה- CA-נעמי ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

זוכרת את הסיפור האיום עם הערכים המבעיתים ועל ד"ר פוטשניק? הנפלא.

chin1

New member
SA-125

SA-125 מופיע בשני מקרים בעיקר או כשיש סרטן ברחם,אבל גם כשיש אנדומטריוזיס. כמעט בטוח ב100% שאצלח הסיבה היא השנייה. גם לי מופיעים ערכים מטורפים של SA-125 כשיש התפרצות של המחלה

lee E

New member
ברוכה הבאה.

אנו מכירות מפורום אחר..נפגשנו גם במחסן. ברוכה הבאה לפורום המכורות למשככים, אוהבות החורף (זק אל תהרגי אותי) ויושבות הקבע בתל השומר...לגבי CA.כבר ענו לך

lee E

New member
שכחתי להציג את עצמי

אני ליהי. מאובחנת כבר 11 שנה, דרגה 4. כרגע עם סימנים לפגיעה מחודשת (וכואבת) באברים שונים. לקראת הניתוח הבא ומקווה שגם האחרון.

האמת

לא נראה לי שאהיה בין המנצחות אבל עם עבר ניתוחי כמו שלי ועם פתיחת בטן מסובכת... אני עדיין בגבול ההיסטריה. במקביל בבדיקה אני עם ברזל ואבץ נמוכים מאוד נראה לכן שיש קשר? נתקלתן בכך? ו... היי ליהי כמה כיף לראות פנים מוכרות.

lee E

New member
לגבי האנמיה

אני אנמית רוב חיי. אחרי הניתוח הראשון אמרו לי שייתכן שזה בגלל שטפי הדם מתוך קרעי האברים לתוך חלל הבטן. אבל זה לא עבר ואני מכורה לברזל\ על בסיס קבוע אחרת יורדת מהר מאוד. לא יודעת אם יש קשר לאנדו' אבל כבר ראינו שלרובנו יש תופעות מוזרות משותפות, כמו אלרגיות מוזרות לסוגי מזון, אז אולי אפשר גם את להפיל על המחלה. לגבי האבץ. אין לי מושג

שירשיר29

New member
גם אני אנמית עם חוסר בברזל ו b12

אני לא יודעת אם זה קשור למחלה אבל יש לי חוסר כרוני בברזל ו b12.

אלרגיה למזונות?

פרטי נמקי והסבירי... בבקשה. אני כאילו מנסה להבין אותי דרככם.

lee E

New member
יכולה לפרט לגבי בלבד

אלרגיה למלון, בננות, אבוקדו,פטריות, שקדים, אפרסמונים. הבדיקות מראות גם על אלרגיה לזיתים,מנגו ולחלבון ביצה למרות שאת אלו אני לא מרגישה. התגובה לשאר הדברים היא תגובה מהירה וקשה של כאבי בטן עזים וחולשה מיידית. נדמה לי שנעמי אלרגית לתאנים ובואינג לפירות הדר?

למעלה