ביסקסואל, לא דו-מיני; ואל תדאגי, יהיה בסדר
נשמע שאת סובלת מכמה דעות קדומות לגבי ביסקסואליות; לצערי, אלו דעות קדומות נפוצות מאוד, ולכן זה לא מפתיע ולא מצביע על איזו בעיה מיוחדת בך. אבל אלו עדיין דעות קדומות לא נכונות וכדאי להיפטר מהן כמה שיותר מהר, לטובתך ולטובת כולנו.
1. ביסקסואלים יכולים להיות מונוגמיים בלי שום בעיה. אין שום ניגוד בין ביסקסואליות ובין מונוגמיה. את יכולה להבין את זה בקלות אם תשאלי את עצמך האם בן הזוג שלך הוא הגבר היחידי שאליו את נמשכת. אם התשובה היא לא, אם יש גברים נוספים בעולם שאת נמשכת אליהם, איך יכול להיות שאת מונוגמית? בפשטות, בן הזוג שלך מספק את הצרכים הרגשיים והמיניים שלך, אפילו שאת נמשכת לגברים אחרים. זה בדיוק אותו הדבר גם עבורו. הוא נמשך לגברים אחרים, אבל את מספקת את הצרכים הרגשיים והמיניים שלו.
2. ביסקסואליות איננה משיכה שווה לשני המינים בהכרח. הגדרה עצמית כביסקסואל, או זהות מינית איננה שווה להתנהגות מינית. תחשבי על עצמך: נניח כשהיית בת 12, האם חשבת שאת לסבית? האם חשבת שאת ביסקסואלית? כנראה שלא. ידעת שאת סטרייטית, אפילו שעוד לא שכבת עם בנים וכנראה שגם לא נישקת אותם או התמזמזת איתם. איך ידעת? כי ידעת. כי חלמת על בנים, נמשכת לבנים, רצית בנים. באותו אופן, הוא מרגיש שהוא ביסקסואל ויודע שהוא ביסקסואל, אפילו שטרם שכב עם גברים. גם אם לא ישכב עם אף גבר עד יום מותו, הוא כנראה עדיין ידע אם הוא ביסקסואל או לא.
3. ביסקסואלים יכולים להתחתן, להקים משפחה, להיות נאמנים, ולעשות כל מה שסטרייטים עושים. הם פשוט עושים את זה בסגול. לא, ברצינות; מהשאלות שלך את כנראה תקועה במקום שבו ביסקסואל, לתפיסתך, הוא בעצם הומו. את חוששת שבן הזוג שלך יעזוב אותך יום אחד בשביל גבר. זה כנראה לא יקרה. שוב, נסי לדמיין את עצמך יוצאת עם סטרייט. נסי לדמיין את עצמך אוהבת סטרייט, ואז סומכת עליו, או לא סומכת עליו. אם את סומכת על הסטרייט הדמיוני הזה שלא יעזוב אותך עבור בחורה אחרת, זו השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך. סטרייט יכול לבגוד בך עם בחורה אחרת או לעזוב אותך בשביל מישהי אחרת, בדיוק כמו שביסקסואל יכול לבגוד בך עם מישהו או מישהי אחרים ולעזוב אותך בשביל מישהו או מישהי אחרים; אין סיכוי גדול יותר שביסקסואל יעשה את זה. זו רק שאלה של, האם את סומכת על בן הזוג שלך?
טוב ששאלת את השאלות הללו; בבקשה תמשיכי לשאול, לקרוא, לדבר איתנו ועם ביסקסואלים אחרים. אני מאחל לך רק אושר והצלחה, ויכול להגיד לך מחוויה אישית: אני ביסקסואל, אני במערכת יחסים עם אישה כבר 4 שנים, ויום אחד נתחתן ונוליד ילדים, ולא, אין עם זה שום בעיה. היא יודעת שאני ביסקסואל, והיא אוהבת את זה, כי היא אוהבת אותי.