חייבת את עזרתכם!!

kutsha

New member
חייבת את עזרתכם!!

שלום רב, מקווה שהגעתי למקום הנכון... ביתי בת החצי שנה סובלת מליחה קשה ומאף סתום. אני משתמשת בתמצית מי ים כטיפות לאף אבל אניזוכרת ששמעתי פעם על תערובת שמנים אתריים שמוציאה את הליחה דרך הקקי כי תינוקות לא יודעים להוציא ליחה. אשמח לדעת במה מדובר ואיך אוכל לעשות זאת... הקטנה ממש סובלת וניקרע לי הלב לראות אותה במצב הזה אני ממש אבל ממש לא מוכנה לדחוף לה אנטיביוטיקה מיני כימיקאלים שקל לרופא לרשום.... תודה מראש

תיפוף על הגב ובאזור הריאות

יכול מאוד לעזור להוציא את הליחה החוצה. מעבר לזה- לא מכירה את מה שאת מחפשת..

שבוע טוב, לשאלתך../images/Emo9.gif

ראשית, רצוי להוריד חלב בקר ולהחליפו בחלב עיזים, כי הוא מגביר ליחה בגוף. שנית, לא מומלץ להשתמש בשמנים ארומתיים בתינוקות, כי הם גם רעילים. אישית אני לא מטפלת בתינוקות וילדים קטנים בשמנים . יש אזהרות לטיפול, גם למבוגרים, אך אם את רוצה להתייעץ בפורום שמנים וצמחי מרפא כאן בתפוז, סביר שיענו לך אותה תשובה. לא כל ליחה פותרים על ידי אנטיביוטיקה . יש שיטות שונות לטפל בתינוקות, בדקי מטפלים שמתמחים בתינוקות, מעבר לאפשרות של אדים עם מכשיר אדים לתינוקות, שפותח להם את הנשימה. גם שם תוספת השמנים, רצוי שיהיה לפי הוראות מטפל, כי מה שמוכרים בבית מרקחת, מהול מאוד, ולא אמור להזיק. למרות שגם על זה יש השגות. ראי מה שענתה לי יעל עייני בקשר לנרות הופי, שהטיפול בהם עובד על כל מערכת אף-אוזן ומערות האף, רק שיש בעיה עם תינוקות, בגיל הזה,כי צריך שהם יהיו יציבים, ובעיקר שישתפו פעולה וגם זה התעסקות עם אש. בריאות טובה אריאלה

kutsha

New member
תודה על התשובה המפורטת..

היא עדיין יונקת אז אני הפחתתי את צריכת חלב הפרה שלי ועברתי לחלב צאן ומוצריו. נרות הופי ניראה לי לא בטיחותי מספיק לגיל הזה... מה שבאמת הקל זה אדים עם אקליפטוס לימוני.. אמשיך עם זה וכנראה נבקר בכל זאת אצל הרופא. תודה וחג שמח לכולם!!

העצות שקיבלת טובות

אך אני הייתי ממליצה לך להימנע לחלוטין ממוצרי חלב בשלב זה, גם חלב עיזים. כמו כן אם זה לא עובר, כדאי לפנות למטפל באחד מתחומי הרפואה המשלימה שיש לו נסיון בטיפול בתינוקות.

קטריס

New member
גם לי היתה בעיה של ליחה, אף סתום ואסתמה

שנים רבות הייתי על תרופות שכמובן עזרו נקודתית, אבל הבעיה המשיכה לחזור ולחזור. הדבר שהכי עזר לי יותר מכל תרופה היה שינוי תזונתי. קיבלתי תפריט ממטפל שיאצו. התפריט היה מאוד מגוון וכיפי ועשיר, אך מה שחשוב בדיוק כמו מה שכן אכלתי היו הדברים שלא אכלתי. בלי קמח לבן, בלי סוכר לבן, בלי מוצרי חלב (להוציא מעט מוצרי חלב עיזים כמו לבנה ויוגורט וכו). תוך שבוע-שבועיים הליחה נעלמה והנזלת נעלמה. בכל אופן לדעתי לפחות כדאי לפנות לרופא ולקבל לפחות איזהשהוא סוג של משאף או תרופה, רק למקרה שיעלה הצורך בפיתרון מהיר לקשיי נשימה כתוצאה מהליחה או משהו.

lightflake

New member
הנסיכה סובלת והלב נקרע...

האם זה לא הזמן לקחת אותה (לרוץ איתה) למטפל רציני שיבדוק אותה וירפא אותה ??

למעלה