חייבים לשמוע קטע

חייבים לשמוע קטע

מישהו שאני מכירה סיים תואר בקרימינולוגיה והחליט שהוא רוצה להתגייס למשטרה לחקירות. היום היו לו מיונים ומבחנים. בשאלון שאלו האם השתמשת בעבר בסמים? והדפוק כתב כן לפני שלושה חודשים... אין שכל אין בעיות.

Rtitan

New member
אני הרגע ממש משץמש בסמים...

לקחתי כדור נגד כאב ראש ואני שותה קפה... שני חומרים שמשפיעים על מערכת העצבים המרכזית ולכן נחשבים "סמים". יחד עם זאת - הם נחשבים סמים מותרים לשימוש. אני מעריך שלא על זה דיבר הגאון הנ"ל?... וסיים תואר בקרימינולוגיה? שיגיד שזה היה במסגרת המעבדה של פרויקט סיום התואר...
...

האמת... שהוא דווקא בסדר

כי השאלה הזו לא נשאלת ע"מ לבדוק את השימוש בסמים, אלא את האמינות שלו כאדם. אדם דובר אמת הוא אדם ששווה המון. החוקרים האלו (מהיכרות אישית) מיומנים לזהות סימני שקר במענה על השאלות (גם בכתב וגם בע"פ). ולכן, לפעמים גם כשמשקרים וחושבים ש"ייפינו" את האמת קצת.. אולי זה מה שיכשיל אותנו להמשיך. פחתולית בע"מ - מומחית למיונים מעדיפה אמת ופוסלת שקרנים....

ramoni1

New member
נו אז....

אם הוא הישתמש בסמים אז זה אומר שהוא לא מתאים לתפקיד??? נו שמים לב שאת צעירה בראש וגם בגיל
לא נורא בסוף כולם מיתבגרים

כמו שאני רואה לדיסלקטים אין גיל...

וכנראה שלא כולם מתבגרים (למרות שהם כבר מאד מבוגרים...)

ramoni1

New member
אני מאמין

שיום אחד עוד תיתבגרי.... מתי אני לא יודע אבל שוין

למה היא צריכה להתבגר? ../images/Emo4.gif

שתישאר כמו שהיא ושהדבר היחיד שיתבגר אצלה תהיה תעודת הזהות

אני מאמינה

שאתה עוד לא שלחת לי תגובה למסר האחרון ששלחתי לך. עדיין מחכה ומצפה, או שמא אומר- מחכים ומצפים

ramoni1

New member
אל תחכי...

טיפים נותנים למי שרוצה לקחת, ילדה וכמו שאמרתי כבר... יום אחד את עוד תודי לי על זה....

עברת כל גבול!!!

מה קרה רמוני עוד לא התגברת על זה שלא רציתי אותך? כמה פעמים אפשר להגיד לך שאתה ממש אבל ממש לא ברמה שלי. אתה ממש כמו ילד קטן לא יודע להתמודד עם דחיה. חבל, כי אני בטוחה שזה לא פעם ראשונה שדחו אותך ובטח לא הפעם האחרונה! עצה שלי אליך, אל תנסה אפילו עם בנות כמוני כי לא ילך לך! זו פעם אחרונה שאני מגיבה לשטויות שלך תתרחק ממני וכדאי שתתן קצת כבוד למיצה (היא בכל זאת בת הזוג של החבר היחיד שלך).

ramoni1

New member
היתכוונת אלי???

<תיזכרי מי סידר לך את החבר...>כי אני לא ממש זוכר ... שרציתי לצאת איתך? יש בינינו חשבון פתוח בנושא שלא צריך לעניין את חברי הפורום!!! אם את מכבדת את עצמך אז.... אני לרמתך לא מעוניין לרדת...

רמי

התחלת בתגובה על רקע אישי בפוסט וזה המשך לתגובות ועקיצות על בסיס אישי בלבד. כשענו לך באותו אופן זה לא מרגיש פתאום נוח כל כך. תחליט באיזה מגרש אתה רוצה לשחק.

ramoni1

New member
ווינסטון

אתה מכיר אותי נכון? אין לי בעיה לקבל תגובות באופן אישי, אבל ישנם דברים שלא הייתי רוצה ליפתוח כאן ,כי אנשים אחרים מעורבים בכמה דברים שעלולים להיפגע... ווינסטון? תיסמוך עלי שאני יודע על מה אני מדבר..

ברור שאני מכיר אותך :)

זו בדיוק הסיבה שכדאי שתשתמור את הדברים האישיים מאחורי הקלעים. תדפדף קצת אחורה ותראה שכל תגובה שלך אליה מלווה בהערה צינית - במקומה אני הייתי נמנע בכלל להגיב אליך. מה הסיבות זה באמת לא משנה אבל כנראה שכבר נשבר לה - ובצדק. ואם אתה יודע על מה אתה מדבר זה רק אתה יודע... ותשאיר את זה כך.

יש פתגם שאומר

אל תתני ל... לגרור אותך אל המגרש שלו. שם יש לו יתרון בעזרת הנסיון שצבר. ושאפו על הסוגריים

למעלה