חייבים לקרוא

mariana

New member
חייבים לקרוא

לקרוא ולהפנים "בשלכת עץ עומד לבדו ברוח, אין לו רגע חם ואין לו צל. לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח, ולא כמו פרח שנובל." "ולפעמים הזמן בוחן אותנו, מניח לרגילו מכשולים. אך לנו יש את הכוחות שלנו, נראה לו שאנחנו יכולים. לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים, להיצמד אל החיים חזק לא לוותר. להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר." "אלוקים רואה הכל משגיח מלמעלה, שלא נאבד את התקווה. וגם אם לפעמים כואב צריך ללכת הלאה, אין דבר הכל רק לטובה" "ולפעמים הזמן בוחן אותנו, מניח לרגילו מכשולים. אך לנו יש את הכוחות שלנו, נראה לו שאנחנו יכולים. לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים, להיצמד אל החיים חזק לא לוותר. להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר." "בשלכת כץ עומד לבדו ברוח, אין לו רגע חם ואין לו צל" אני מקווה שזה עזר לכם קצת אוהבתתתתתתתתתתתתתת

Queen Of Love

New member
../images/Emo8.gif

שרית חדד, שיר חמוד

mariana

New member
נכון שיר חמוד?

וששששששששששששש
למה את/ה מגלה שזה שיר של שרית חדד?
מקווה שנהנת/ה.

Queen Of Love

New member
אופס...

לא ידעתי שזה סודי
בובה! אני אוהבת את השיר הזה בכל אופן
קבלי ח"ח!

mariana

New member
השם שלך נורא מוכר לי

אולי תספרי לי קצת על עצמך? נכון היית פעם קודם? אולי לפי הסיפור שלך אני אזהה אותך. גם לך חיבוק חם

Queen Of Love

New member
../images/Emo45.gif הייתי פה בעבר ../images/Emo13.gif

כן הייתי כאן כבר קודם, נתתי תגובות פה בעבר ...אפילו לך פעם אחת. כתבת פעם משהו תחת הנושא "סיפור אמיתי", והיגבתי לך, זוכרת? סיפור מסובך כזה

mariana

New member
כן עכשיו ניזכרתי

תספרי לי קצת על עצמך אבל רק אם את רוצה? בת כמה? ומה גרם לך להיכנס לפורום זה? האם יש לך אכזבה מסויימת? אוהבת

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

כן,יש לי אכזבה מאוד גדולה, אבל אני חושבת שאני מתחילה לצאת מזה לאט לאט. וחוץ מזה אני אוהבת מאוד לייעץ ולעזור לאנשים, זה עושה לי מאוד טוב בלב
אני בת 20 מאיזור המרכז.

mariana

New member
את כבר סיפרת את האכזבה שלך?

כאן בפורום? אם לא אז אני מעוניינת לשמוע. גם אני אוהבת לעייץ לאנשים ולהביע את דעתי בנושא. בכל זאת אני אשמח לשמוע את האכזבה שלך. יש לנו משותף גם אני בת 20 ומאזור המרכז.

Queen Of Love

New member
אכזבה...כן, לצערי הייתה..

את האמת זה סיפור מאוד ארוך. יצאתי עם מישהו במשך שנה וחצי ונפרדנו היו לנו המון ריבים הקשר מאוד הדרדר (כנראה בגלל המרחק היינו באותו בסיס ושהשתחררתי כבר לא יצא לנו להיות הרבה ביחד, הוא מהדרום) אנחנו פרודים כבר כ-3 חודשים בערך,לפני זמן קצר נודע לי (ממנו, תוך כדי סתם שיחה) שחברה שלי שהייתה גם ידידה שלו, הכירה לו מישהי והם יוצאים ביחד...מאוד נפגעתי, היא גם סיפרה לו משהו שביקשתי ממנה לא לספר לו..בקיצור סיפור ממש מורכב....וכואב. התחלתי להשתחרר קצת מזה אבל זה לפעמים תוקף אותי פה ושם, כנראה זה עניין של זמן עד שהכל ישכח. אני אופטימית, לפחות משתדלת להיות.

mariana

New member
אההההההההה ניזכרתי

עכשיו ניזכרתי מאיפה אני מכירה אותך. את אותה אחת שהחבר שלה שלעבר יצא עם הידיה ועוד חברה לאילת, כשהו היתקשר ואמר לך שהם נוסעים לאילת, וכאב לך לגלות את זה ממנו ולא ממנה. אני חושבת שחברה שלך נהגה לא נכון שהיא הכירה לו מישהי, היא אמורה לדעת שזה פוגע בך. רגע עכשיו הבחור הזה הוא איתה? ומה עשית עם החברה שלך? אני בכל אופן שמחה שאת אופטימית וחייבת לציין שאת בחורה חזקה. כי אני גם יצאתי שנה וחצי עם בחור שהיינו רבים המון על כל שטות ותמיד זה היה נגמר בפרידה, היינו פרודים איזה חצי שנה ולא יכלתי לשכוח אותו ואם הייתי מגלה שהוא יוצא עם מישהי הייתי לוקחת את זה ממש קשה, בגלל זה גם ניכנסתי לפורום והכרתי חברה מגניבים ועזרו לי ותמכו בי, אבל עצם העובדה לא רציתי לעזור לעצמי כי פחדתי לשכוח אותו, כשהתחלתי בתהליך של ניקוי הנפש אז הוא היתקשר אליי, וכל הזמן הזה היינו בקשר פחות או יותר וכשהוא היתקשר ביקשתי מימנו שלא יתקשר אליי יותר כי נאי רוצה לשכוח אותו וכשאמרתי לו את כל זה אז הוא ניבהל, כי הוא ראה שאני מרימה ידיים ולא נילחמת עליו יותר, אז הוא קפץ על המציאה והציאה לי להיפגש איתו, ואז אנחנו שוב ביחד, מקווה לעד כי נאי אוהבת אותו בטרוף ואני יודעת שגם הוא אותי. אז מה שאני מנסה להגיד לך פה, שאם אתם נועדם להיות ביחד אתם תיהיו, את נשמעת לי בחורה אינטלגנטית וחזקה ואני מעריצה אותך על אומץ הזה. מגיע לך משהו הרבה יותר טוב, ותאחלי להם כל טוב, ותדעי בתוך תוכך שהבחורה ההיא שהוא יוצא איתה בטח תעבור מה שאת עברת איתו זה מנסיון האישי. אוהבת

Queen Of Love

New member
נכון, זה הסיפור...

את האמת לא דיברנו כל הזמן, היא התקשרה אליי לפני יומיים שלושה. אמרתי לה שאני כבר לא כועסת...אבל הייתי קרירה כזו, כי זה עדיין הפריע לי. ואני חושבת שזה עדיין מפריע. בכל אופן אמרתי לה שנהיה בקשר כבר. אני לא טיפוס שאוהב לסגור דברים במריבות. סגרתי איתה את זה יפה. אבל לעולם אני לא אשכח את זה. את האמת אני לא ממש מסוגלת לדבר איתה, כי זה כואב לי לדעת שחבר לשעבר שלי יוצא עם חברה שלה. ניסיתי בשיחה שלנו "לשקם" אבל אני לא מסוגלת, זה רק הכאיב לי יותר
החלטתי פשוט לא לענות לטלפונים של אף אחד מהם. היא התקשרה אליי אתמול בבוקר, אבל לא עניתי לטלפון, נדמה לי שהיא התקשרה אליי פעמיים. אני לא יודעת אם אני עושה את הדבר הנכון, אבל נראה לי שאני פשוט אתנתק בצורה הזו, והיא כבר תבין... אני רוצה לשכוח מהכל, להתחיל חיים חדשים ולהיות מאושרת. זה כל מה שאני רוצה.

mariana

New member
את בדרך הנכונה../images/Emo45.gif

אם היא עשתה לך דבר כזה אז היא לא חברה אמיתית שלך ואני גאה בך שאת מבינה את הטעות שלה אז שהיא תוכל אותה. וזה דרך הכי טובה להיתנתק ככה, אבל אם יום אחד תראי אותה בחוץ מה תגידי לה? וחוץ מזה מגיע לך להתחיל חיים חדשים, מה שעבר משאירים את זה לזיכרון הטוב וממשיכים הלאה ןמנסיון את תיהי יותר חזקה וככה תוכלי להיתמודד עם הבעיות שלך. אוהבת
ואני מאחלת המון המון הצלחה את תראי שיום אחד הוא יראה אותך ויוכל את עצמו על זה שויתר עלייך.

השמיעו את השיר הזה בתכנית

של יאיר לפיד בדיוק אחרי ראיון עם הבחורה שלא נתנו לה סיכוי לחיות והיא אחרי חודש כבר יצאה מבית החולים עם מתקן על היד... הראיון היה על הפציעה על החברה הטובה שנהרגה ועל נצחון הפרטי שלה "כנגד כל הסיכויים" בכל אופן בסוף הראיון הושמע השיר הזה היא בכתה ובכתה כאילו שיחררה קצת מהמטען שמצא אצלה בלב... באיזשהו שלב הוציאו אותה מהאולפן או לפחות מהמקום שישבה בו.... השיר מבחינתי קיבל משמעות אחרת כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בפנים שלה.... בבכי... עצוב....

mariana

New member
וי איזה צמרמורת

באמת שיר שנוגע ללב. אני אוהבת לשמוע אותו ולהיזכר בדברים. רגע את לא משתעממת בבית? את הרי לא עובדת.

למעלה