N N o a m V New member 9/7/11 #40 ובעוד שבועיים כולם ימאסו על כולם שם הבנות כבר לא יכולות לראות אחת את השנייה, איתן יריב עם החברים שלו שכבר יהיו חברים לשעבר, ולקראת סוף התוכנית הוא יצא מהארון.........
ובעוד שבועיים כולם ימאסו על כולם שם הבנות כבר לא יכולות לראות אחת את השנייה, איתן יריב עם החברים שלו שכבר יהיו חברים לשעבר, ולקראת סוף התוכנית הוא יצא מהארון.........
D didush100 New member 9/7/11 #36 הוא בטח בפליי סטיישן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צנון זה לא מילה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
הוא בטח בפליי סטיישן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צנון זה לא מילה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
D didush100 New member 9/7/11 #56 וואלה? התקדמות רואה? אם יש רצון יש דרך האמת שלא הבנתי איך בכלל הכניסו להם את זה
D didush100 New member 9/7/11 #46 מי אמר שאתי לא הכוכבת? אין עליה ההפקה נכנסה ללחץ שהיא תלך אז עשו לה מסיבה
B Brotherholic New member 9/7/11 #57 מה קרה לעדי? נראה לי שהיא אבדה את זה סופית גם לינוי כנראה אבדה את זה
D didush100 New member 9/7/11 #59 כל אחת היתה מאבדת את זה ליד הבנים האלה../images/Emo6.gif הם יותר מפריעים מעוזרים עדיף שיוציאו את כולם משם וישאירו רק את הבנות
כל אחת היתה מאבדת את זה ליד הבנים האלה../images/Emo6.gif הם יותר מפריעים מעוזרים עדיף שיוציאו את כולם משם וישאירו רק את הבנות
B Brotherholic New member 9/7/11 #63 עכשיו הבנתי, היא פשוט השתכרה ואיבדה את זה חבל שמראים את זה, בגלל זה אני שונאת שיש כל כך הרבה אלכוהול בתוכניות ריאליטי כי תמיד הבנות עושות צחוק מעצמן
עכשיו הבנתי, היא פשוט השתכרה ואיבדה את זה חבל שמראים את זה, בגלל זה אני שונאת שיש כל כך הרבה אלכוהול בתוכניות ריאליטי כי תמיד הבנות עושות צחוק מעצמן