חייבים לעצור את הפשע

RTYUזוהר1

New member
חייבים לעצור את הפשע

בפני מועצת העיר מוגשת הצעה לבטל את תוכנית הקמת פרוייקט הבנייה הענק בראש העין שיוסיף לראש העין עשרות אלפי אנשים המצדדים בהקמת הפרוייקט טוענים שראש העין תקבל 17000000ם מליון שקל ובכסף הזה ישפרו את ראש העין הותיקה האנשים השפויים בראש העין טוענים שחייבים לעצור בכל מחיר את הקמת הפורייקט כי החמדנות האשכנזית תפעל והם ירצו לתת לראש העין הותיקה לפי חלקה באוכלסייה אני טוען שאין אמונה באשכנזים וחייבים לומר את האמת אין אהבה בין תימנים לאשכנזים וכל בנות היענה שחושבים שהאשכנזים פתאום יהפכו למוסריים ומצדדים בשיון בעם ישראל הוא או טיפש או רמאי ביודעין על כן חייבים לעצור את הפשע בהקמת השכונות החדשות ולפחות למען עתיד ילדי ראש העין בותיקה לדורות הבאים להתמודד עם מה שאפו יגאל יוסף

אני מסכים איתך,

אך סיבותי שונות לחלוטין משלך. אין פה שום קשר ל"חמדנות אשכנזית" (ובוא לא נפתח פה את הדיון, כיוון שהוא מככב בשרשור אחר) - הסיבה שבגללה אני לא מוכן שיקומו פה שכונות חדשות היא כיוון שהדבר היחיד שאני נהנה בו כתושב העיר, זה מהשטחים הירוקים שנמצאים ממזרח לעיר (בדיוק במקום שהשכונות החדשות הללו אמורות לקום). במידה ויקימו את השכונות - המקום הכי שקט ופסטורלי בעיר הזאת יעלם כלא היה, וחבל. אני מכיר את השטח כאן כאת כף ידי, ומוביל פה טיולים רבים אשר נחלו בהצלחה מרובה מצד הבאים לבקר (בעיקר מערים אחרות אשר חסר להם השטח הנפלא מסביב לבית שאפשר לצאת אליו ללא לוגיסטיקה שלמה מאחורי העיניין). אגב, לפני שאתה מתלהם, טועה ומטעה - בדוק נא את העובדות. האדון שחתם על ההסכם של הקמת השכונות החדשות (CPM שמו של הפרויקט אגב) הוא מר יגאל יוסף! רק בגללו עכשיו כל העיר, בהנהגת השכונות החדשות, נלחמו בבית משפט המחוזי ואף זכו בתביעה לבטל את ההסכם החתום על ידי יגאל יוסף. לכן איך אתה אומר שתושבי השכונות החדשות, האשכנזים לדברייך, הם אלה שמעודדים את הפרויקט? לצערך ולצערי, הדיון עלה לבית המשפט העליון לאחר עירעור מצד המדינה ומצד חברת CPM והדיון יתקיים בתאריך ה-8 ליולי! אם באמת אכפת לך מביטול הפרויקט, תופיע שם ותראה שאתה לא רק מדבר - אלא גם עושה. להלן כמה פרטים על הדיון: הדיון יתקיים ביום 8.7.2004 (יום ה') בשעה 11:30 באולם ד' של בית המשפט העליון בירושלים. מספרי הערעורים: עע"ם 1386/04 המועצה הארצית נ' עמותת נאות ראש העין עע"ם 1455/04 החברה לייזום מיסודה של סי.פי.אם נ' עמותת נאות ראש העין אופן הגעה: נוסעים בכביש תל-אביב - ירושלים, עד לכניסה לעיר, שם פונים ימינה לשדרות הרצל, ושמאלה לשדרות יצחק רבין. ממשיכים ישר עד למפגש עם רחוב יואל זוסמן, ושם יש לחפש חניה (בתשלום). יש לשריין לצורך נסיעה, חניה, ביקורת כניסה והגעה לאולם כשעה וחצי. ונ.ב - תצא מהבועה שלך, ותפסיק להאשים את כל מי שלא תימני בצרות שהעיר הזאת נמצאת בהם. תתחיל לעבוד כצוות עם התושבים, ולא לשבת בבית ולהתלונן כמו ילדה קטנה בלי לעשות כלום! בכבוד, מור

RTZזוהר

New member
אני מסכים לכל מילה שלך

מעולם לא אמרתי שראש העיר משה סיני הוא שהימריץ את הבנייה של פרוייקט סיפיאם ידוע לכולם שהשקר שכביכול הכסף שינתן לראש העין ינתן לשיקומה של ראש העין הותיקה היא שקר מעליב שלועג לאינטלגנצייה אנו חיים בהווייה הישראלית ויודעים כשהכסף יגיע שום עסקן או נציג של השכונות החדשות לא ירצה שתינתן העדפה מתקנת לשכונות הותיקות השיויון מעולם לא היה ולא יהייה לעולם בצורת חשיבתם הם ירצו את חלקם ביחסם באוכלסייה וזאת בעיניי חמדנות ואין לי מילים אחרות אם יש לך מילים אחרות אשמח ללמוד אותם לא מאוחר אף פעם ללמוד האשכנזים לא ישתנו לעולם ראה את המציאות בארץ של המעמדות של אנשים שחיים בפלנטה אחרת שני רחובות מהם ואותם לא יעניין זה עניין של תרבות ומוסר שנעדרים מעם ישראל אני ואפסי עוז

ראשית, תודה על התגובה העיניינית.

שנית, לדעתי קצת קשה לך עם רגשות הקנאה ומתפתחת בך מן הרגשה פנימית ש"לוקחים לך את הילד" (הילד = העיר). בעבר היית אקסלוסיבי, יחיד ומיוחד, וכיום הדבר השתנה. ציביונה של העיר היה ציביון תימני, וכיום, לטובה או לרעה זה כלל לא חשוב - העיניין שונה. כעת, ציביונה של העיר הינו עירבוב האוכלוסיה שיש בה. אתה חייב להבין שדיי - תמה לה תקופת ה"תימנות" של העיר (מצטער, לא מצאתי מילים טובות יותר) והתחילה תקופה חדשה של אוכלוסיה הטרוגנית. אתה חייב לעשות את הסוויץ' במוח ולהבין שתושבי השכונות החדשות אינם סוג ב', כפי שאתה לא סוג ב'. בכל מקום בעולם מקובל שהכסף יחולק ע"פ מספר התושבים. נראה לך הגיוני שנניח מיליון שקל יחולקו חצי חצי לתושבי השכונות החדשות ולתושבי השכונות הוותיקות, כאשר ידוע שתושבי השכונות החדשות מספרם הוא כפול (בכוונה אני מקצין, תזרום..). הריי בסופו של דבר המטרה היא שכל משפחה, ולא משנה אם היא וותיקה או חדשה(!) יקבלו את מה שהם רוצים. אין פה עיניין של קיפוח, יש פה עיניין של סדר עדיפויות. אתה חייב להבין שכל דבר מגיע בזמנו! פעם מטפלים בבעיה בעיר החדשה, ופעם בישנה! אין זה אומר שמפלים או שוכחים מקיומו של תושב כלשהו! האמת? עכשיו אני כן מרוצה. סדר העדיפויות של העיר קצת השתנה תודות לראש העין החדש - לטובה כמובן. עכשיו מטפלים בבעיות החשובות באמת (בראשונה זאת כמובן בעיית בטיחות הדרכים הנוראית שמתרחשת בעיר הזאת - ואני אומר את הנתון הזה על פי מחקר שערכתי במסגרת המגמה שלי בבית הספר), ולאחר מכן יטופלו בעיות אחרות (כמו למשל בעיות התשתית החמורות שקיימות בעיר הוותיקה. תפתח את הראש ידידי, אל תלך עם ראש בקיר. קצת סבלנות והכל יהיה בסדר (רק תדאג לא להרדם בעמידה! תשמור על הזכויות שלך, אבל אל תשכח שיש עוד אנשים כמותך עם זכויות שוות שראויים גם הם לטיפול הולם). בכבוד, מור

למעלה