חייבים להשפיע :

• פותח הנושא JO250
  • פורסם בתאריך

JO250

New member
חייבים להשפיע :

חייבים שמאלנים שיציגו לימניים האלה את הדרך הנכונה במפה הפוליטית : http://www.hazit.jer.co.il לכו להציג עמדות.

בדיוק מה שאמרת

יהודון .. בסך הכל יהודון.. ולא יודע למה אני שמח להיות כזה

סלוניק

New member
לא שאלתי אותך מה רע,

שאלתי אותך מה טוב. לא בחרתי להוולד יהודי או ערבי או סרבי או גיניאי, זה פרט מידע שלא בחרתי או ביקשתי, ואין סיבה שהוא יעניין אותי במיוחד.

סלוניק

New member
ובכן ידידי האיטי,

היות ואתה חוזר ומתחמק מלהשיב לשאלה ששאלתי אותך, אין מנוס מלהסיק כי גם אתה מבין שאין סיבה לשמוח או להתעצב מהולדת ללאום זה או אחר.

ובכן ידידי המתנשא

אני נולדתי יהודי ואני שמח שנולדתי כזה אני אוהב להיות חלק מעם עם היסטוריה כמו העם שלי יש כאלה שלא אוהבים את העם שלהם ומצטרפים לעמים אחרים.. מה לא ברור פה?

סלוניק

New member
כלומר

אם היית נולד למשפחה קתולית בבוליביה הדבר הראשון שהיית עושה היה להתגייר כדי להיות חלק מההיסטוריה של העם היהודי? כמובן שלא, היית טוען שאתה צריך להיות גאה במסורת הנוצרית ובהיסטוריה הדרום אמריקנית (זאת בהנחה שעמדותיך יישארו כמות שהן, ולא הייתה זו הסביבה שהפכה אותך ללאומן נטול חשיבה עצמאית).

GreatGTM

New member
הוא לא לאומן

םפשוט תוקפים אותו מכל העברים והוא בחר להתבצר.

GreatGTM

New member
ובכל זאת

זה התהליך, לדעתי, שהוביל אותו להגדרה הזו. לפני שנה כשהגעתי לפורום הוא בהחלט לא היה מגדיר עצמו כך. ואם אני לא טועה, לפני שנה (ואולי קצת יותר) היה לנו פורום שקט ופורח נטול לאומנים למיניהם... אה, הימים היפים...

אתה יודע

זה מפתיע אותי כל פעם מחדש לראות שבעצם כל הדעה הפוליטית שלך (ושל לאומנים אחרים כמובן") מתבססת אך ורק על כך שבמקרה נולדת ללאום כזה או אחר. אני מניחה שאם אתה היית נולד פלסטיני אז היית לאומן פליסטיני והיית מקריב את עצמך למען שחרור פלסטיןם בדיוק כמו שהיום היית מקריב עצמך למען כיבושה שדל אותה פלסטין בדיוק. חוץ מזה אני מניחה שהדעות שלי ואלי גם של סלוניק וכל אחד אחר שמנסה לחשוב בצורה יותר כוללת מ- מה מגיע לנו בתור יהודים לדוגמה מה מגיע לכל אדם באשר הוא אדם לא היו משתנות כמעט במילימטר

antreprize

New member
ברור שלאומנות מתבססת

רק על עצם העובדה שאותו לאומן נולד ללאום זה ולא לאחר.על מה היא עוד יכולה להתבסס?

למעלה