חייבים להבין משהו...

אלבטינה

New member
חייבים להבין משהו...

כל מי שחושב שהוא התפתח מהקוף, הוא כנראה שכח להתפתח ונשאר קוף... אתם לא באמת אומרים לי שאתם חושבים שכל השטות המופרכת הזאת היא אמת בעיניכם, נכון????? תפסיקו להתחכם, לכו תלמדו תורה, שם יש תשובות אמיתיות לכל שאלותיכם, לא הנחות חסרות בסיס, ותיאוריות של אנשים שבסוף אף סתרו את עצמם... היו שלום! אהבת חינם, אור ואושר לכולכם!

Wakamusha

New member
תכתוב בפורום אתאיזם

דברים כאלה לא מעניינים פה אף אחד. כאן אנחנו דנים בענייני ביולוגיה ואבולוציה (לאלו שמבינים בזה, לומדים את זה, או מתעניינים בזה) אם אתה רוצה לעשות עבודה מסיונרית, הגעת למקום הלא נכון.

dan154

New member
פקחת את עיניי

איך לא ראיתי זאת קודם. אילו רק מישהו היה בא אליי עוד קודם עם הטיעונים והראיות הבלתי ניתנים לערעור שהצגת כאן, לא הייתי מבזבז את זמני. עכשיו ברצינות, מה קיווית להשיג? אם היית מביא איזה טיעון הגיוני כביכול, או "ראיה" כלשהי שאתה חושב מפריכה את תאוריית האבולוציה, היה לפחות על מה לדבר, אבל מה עשית פה בעצם? שום דבר...

Wakamusha

New member
אל תענה לסוקרטס

וחסוך מפורום זה פרובוקציות מיותרות. באתאיזם לא נבליג על דברים כאלה. בפורום אבולוציה אני בתוקף מבקש מכל ברי-הדעת שיבליגו על פרובוקציות של מסיונרים וסתם אי אילו מתגרים.

miyamoto

New member
חייבים להבין משהו...

כל מי שחושב שהוא נברא יש מאין, כנראה הוא שכח להיברא והוא עדיין אין. את לא באמת אומרת לי שאת חושבת שכל השטות המופרכת הזו היא אמת בעיניך, נכון?(סימן שאלה, סימן שאלה, סימן שאלה). תפסיקי להתחכם, לכי תלמדי ביולוגיה, שם אין תשובות אמיתיות לכל שאלותיך, אבל התשובות שקיימות הן אמיתיות, לא בדיות חסרות שחר, ותאוריות של אנשים שבדרך כלל היו לא יותר מחלשי-אופי או סתם תמהונים... היי שלום! שמחה שמחה! (מפזר אבק פיות).

למעלה