חייבים כותרת? אני חדשה בפסקל.. אם תוכלו להגיד לי מה זה אומר: D1:D10 במשפטי השמה, אודה לכם
N Naama951 New member 30/11/04 #1 חייבים כותרת? אני חדשה בפסקל.. אם תוכלו להגיד לי מה זה אומר: D110 במשפטי השמה, אודה לכם
ה ה עוד אחד New member 30/11/04 #2 גם אני אשמח כי בחיים לא ראיתי דבר כזה. מה זה D1 ו D10 ? משפט השמה בפסקל הוא מהצורה ;x:=10 כש x הוא המשתנה. (במקום 10 יכול להיות שם של משתנה אחר)
גם אני אשמח כי בחיים לא ראיתי דבר כזה. מה זה D1 ו D10 ? משפט השמה בפסקל הוא מהצורה ;x:=10 כש x הוא המשתנה. (במקום 10 יכול להיות שם של משתנה אחר)
O orennahum New member 30/11/04 #3 עד כמה שאני יודע ... אין דבר כזה. היכן נתקלת בצורת הכתיבה הזאת ? יש לי ניסיון של שנים בכתיבה בפסקל ועדיין לא נתקלתי בצורת הכתיבה הזאת. אורן
עד כמה שאני יודע ... אין דבר כזה. היכן נתקלת בצורת הכתיבה הזאת ? יש לי ניסיון של שנים בכתיבה בפסקל ועדיין לא נתקלתי בצורת הכתיבה הזאת. אורן
N Naama951 New member 30/11/04 #4 סליחה על החוסר בהירות.... זו בסה"כ הוראת WRITELN יש מצב שזה קשור ל-DIV ן-MOD..
V vinney Well-known member 1/12/04 #5 WRITELN זה לא משפט השמה לדעתי מדובר בפקודות לפירמוט הפלט. רוצה להביא דוגמא שיהיה ברור מה אתה שואל?
M melatonin New member 1/12/04 #8 אה... מה? בסה"כ שמתי לב שפנית לשואלת Naama951 בלשון זכר "רוצה להביא דוגמא שיהיה ברור מה אתה שואל?", אז לקחתי טרמפ על החתימה שלך "ותקנו אותי אם אני טועה !" בשביל לציין את העובדה הזו. זה הכל.
אה... מה? בסה"כ שמתי לב שפנית לשואלת Naama951 בלשון זכר "רוצה להביא דוגמא שיהיה ברור מה אתה שואל?", אז לקחתי טרמפ על החתימה שלך "ותקנו אותי אם אני טועה !" בשביל לציין את העובדה הזו. זה הכל.
N Naama951 New member 1/12/04 #10 אם בא לכם לדעת תשובה סופית.... התשובה הסופית לכל העניין הנטחן היא שהנקודתיים הן מספר תווים מוקצב, שטח שדה או משהו כזה. החכמתי מאתמול תודה בכל זאת
אם בא לכם לדעת תשובה סופית.... התשובה הסופית לכל העניין הנטחן היא שהנקודתיים הן מספר תווים מוקצב, שטח שדה או משהו כזה. החכמתי מאתמול תודה בכל זאת