השירה*
N N o R i K o New member 22/7/07 #1 חייבים כבר להעיף את דניאל X_X ../images/Emo142.gif נמאס מהגרופיות המפגרות שלו. הוא שר כמו קרטון. X_ס;
חייבים כבר להעיף את דניאל X_X ../images/Emo142.gif נמאס מהגרופיות המפגרות שלו. הוא שר כמו קרטון. X_ס;
ג גרן גירל New member 22/7/07 #7 הוא לא! תאמיני לי הגרופיות לא יצליחו להעביר אותו לגמר....! הצלחנו לעיף את אורן כדורי, נצליח להעיף אותו!
הוא לא! תאמיני לי הגרופיות לא יצליחו להעביר אותו לגמר....! הצלחנו לעיף את אורן כדורי, נצליח להעיף אותו!
L Li r a N New member 22/7/07 #63 אורן היה סתמי! אם דניאל יעוף, זה יהיה רק אחרי חצי הגמר. אבל הוא לא יעוף לפני... ואני לא בחורה...
ס סמולוויל יקירתי New member 22/7/07 #72 אוייש עדיף שתסתמי! עאלק אורן סתמי...חחחח זה שאולי הוא היה יותר חלש מהמתמודדים האחרים מבחינת חוסר ניסיון..לא הופך אותו לסתמי.. אורן עוד יגיע רחוק!
אוייש עדיף שתסתמי! עאלק אורן סתמי...חחחח זה שאולי הוא היה יותר חלש מהמתמודדים האחרים מבחינת חוסר ניסיון..לא הופך אותו לסתמי.. אורן עוד יגיע רחוק!
N N o R i K o New member 22/7/07 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif אני אהיה יותר המומה מזה שיהודה סעדו זכה. >:
Q qa1qa2qa3 New member 22/7/07 #16 אולי צריך לשנות את חוקי התוכנית, שלשופטים תהיה יותר השפעה , וככה בנות הטיפש עשרה לא יכולו לקבוע לנו את הכוכב הנולד
אולי צריך לשנות את חוקי התוכנית, שלשופטים תהיה יותר השפעה , וככה בנות הטיפש עשרה לא יכולו לקבוע לנו את הכוכב הנולד