חייבים כבר להעיף את דניאל X_X

Oren G

New member
לדניאל יש קול טוב

הוא פשוט לא מצא עדיין את השיר שיטיס אותו לטופ של הפייבוריטים. עד עכשיו רק ב"חלון לים התיכון" ממש היה אפשר לראות מה הוא שווה. ויש עליו

E u r o b o y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלהדיח אותו ועכשיו!

נמאס מההצבעות לפי יופי ולא לפי כישרון... אם זה היה מתנהל כמו שצריך, נדב היה נשאר, כי הוא הרבה יותר כשרוני ומרשים מדניאל, שנשאר רק בגלל שהוא "פרצוף יפה"... נמאס מזה, פשוט נמאס!
וכן, אני יודע שזו לא הפעם הראשונה שאומרים את זה כאן, אבל חייבים לשים לזה סוף ולתת לכישרון ולא למראה לדבר. דניאל חלש בהשוואה לכל מי שנשאר - וגם בגלל הסיבה הזו, הוא צריך ללכת הביתה. זה קרה עם אוהד אלישע ומאור פיניה - לא הפעם!

צר לי להכריז שככל הנראה הוא הכוכב נולד הבא

מה לעשות, שלא האמת קובעת, אלא האס.אמ.אס.....

ORTAL KOREN

New member
הוא לא יעוף,

יש לו אלפי מעריצות בנות 12-14,שמלהבות מאיך שהוא נראה. שיילך לשיר בחתונות,נראה אותו שר ומביא ביצועים כמו שלומי\אליסה. אבל זה ברור שהוא יגיע לגמר וגם יינצח,אין מה לעשות חברה-הפאקצות שולטות.

alinm12

New member
אני לא אוהבת את דניאל בדיוק כמוך,

לא מבינה מה כולם מוצאים בו ולמה חושבים שהוא כזה יפה ושר טוב. בכלל לא. ואני בת 13, מה תגידי על זה?

N o R i K o

New member
אף אחד לא אמר ש_כל_ בנות העשרה מעפנות ../images/Emo142.gif

זה רק הפאקצות האטומות והגרופיות. גמאני רק בת 16, אז?

הוא לא ינצח!!!!

לא כשזה תלוי בי! אני מעדיפה שכל אחד ינצח...כל אחד (אפילו חן ובועז...גם אותם לא ממש...) רק שהוא לא ינצח....!! והוא גם לא ינצח... מה הסיכויים שלו נגד שניים אחרים שיותר טובים ממנו....תאמינו לי...אם זה לא הצליח למאור פיניה, זה לא יצליח גם לו! אנחנו נלך כנגד כל הסיכויים ונצביע לשניים האחרים שיהיו בגמר (לא חשוב מי הם יהיו, עדיף שאליסה תיהיה.) והוא יקבל מקום שני..!

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif

מעצבן שבגלל ילדות בנות 11 עפים זמרים יותר טובים ממנו בהרבה...

../images/Emo45.gif מגיע לו לעוף! למרות,

שמההדחה של עדן אמזלג אני את כוכב נולד 5 החרמתי! אז מה אם הייתה נינט! לעדן יש קול נעים לשמיעה אז היא מזכירה מישהי שהייתה (עדן
)

r0cken

New member
נדב ומרים הוקרבו על מזבח הרדידות.דניאל הביתה!

פעם ראשונה שאני רואה כוכב נולד ודווקא חשבתי שזה לא כל כך גרוע. אבל עכשיו באמת הבנתי מדוע כל כך הרבה אנשים חושבים שזו תכנית בזיונית. בגלל קהל היעד שלה! הורים יקרים ברחבי הארץ - נא להחרים טלפונים סלולריים מילדות הטיפש-עשרה שלכם. תודה.

לכו לישון דניאל מספר 1

לא סתם צביקה פיק אמר שהוא יגיע רחוק יאשכנזים זה לא יאמן איזה פורום אשכנזי יש פה חח עאלק מרינה המעאפנה הזאת.

אני חושבת

שדניאל הוא בין הגרועים העונה, וזה בדיוק אותו מקרה כמו עם אוהד אלישע ומאור פיניה, דניאל לא מספר 1 מבחינת שירה, אלא מבחינת המראה וזאת הסיבה היחידה שהוא ממשיך לצווח כל תוכנית מחדש... ולא, אני לא אשכנזיה.

N o R i K o

New member
כן, אני אשכנזיה, אז? ../images/Emo142.gif

זו האמת- המוזיקה שלנו יותר טובה ואנחנו גם מתנהגים הרבה יותר נחמד... חינוך קצת יותר טוב בבית P: אני עד עכשיו לא אמרתי "איכס יא מזרחים מה אתם אוהבים את דניאל בן חיים", אלא דווקא לא תמכתי בכל מי שרצה להעיף את מרים טוקאן כי היא "ערביה מסריחה".

היי גם אני אשכנזי!!

ואני לא מת על מרינה והיא צריכה לעוף הביתה ומהר!! ואצלי במשפחה כולם שמחו שמרים טסה לה!!-------קולולולולולולולו!!

Yvaine

New member
לפחות הוא קצת השתפר

נו, הדואט עם סיוון היה ממש... אממ... אפשרי לשמיעה! ואפילו סביר! והסולו של אתמול היה אפשרי לשמיעה חוץ מקטעים פה ושם שהוא זייף או סתם נשמע לא טוב. תסקלו תסקלו, אבל זו דעתי.

N o R i K o

New member
קצת השתפר, אבל הוא עדיין חרא. ../images/Emo142.gif

אה, ותגידי |לא קשורה לעולם|, 414 נקי מספויילרים, נכון? ;-;

למעלה