חייבות עזרה דחוף

חייבות עזרה דחוף

אז ככה אנחנו 2 בנות ואנחנו ממש אוהבות 2 בנים ואנחנו רוצות להיות איתם כי אם לא נשתגע. אתם מכירים כישוף אהבה כזה שבטוח עובד ניסינו כל מיני דברים וזה לא עזר .אז מישהו בבקשה בבקשה בבקשה יכול לעזור לנו זה כל כך חשוב אנחנו כל כך רוצות להיות איתם שאנחנו כבר בדיכאון ואתם חייבים לעזור לנו מי שמבין בקטע הזה של הכישופים בבקשה שיתקשר לטלפון 050-742496 אז בבקשה מי שיש לו רחמים שיתקשר כמה שיותר מהר ויעזור לנו בבקשה תודה הנואשות

mariana

New member
תשובה בשבילך!

תיכנסי לאתר של:www.geocities.com ויש שם דברים מעניינים על כישוף. כמובן גם כישוף של אהבות כלומר שיתאהבו בכם. אבל, תדעו שאתם לוקחים הימור רציני כי זה מסוכן ויכול לגרום לתוצאות רעות

nepthys

New member
אמרתי לך כבר כמה וכמה פעמים,

זה לא אתר כישוף, זה אתר שנותן מקום לאתרים אחרים. כלומר, מה שנתת זה רק חלק מהכתובת של האתר. יש לך את הכתובת המלאה? (ולגבי התשובה שלך עצמה, בתגובה שנתתי לשאלה)

nepthys

New member
טוב...

תראו, כישוף זה כלי, אבל זה כלי שונה משאר הכלים. את משתמשת בו בכבוד, ואת גם מעריכה את מה שעומד מאחוריו. כישוף זה יותר מסתם צורת פעולה, זה דרך חיים וחוכמה של ממש. זה פילוסופיה. ולכן דברים כאלו גורמים לאנשים שעוסקים במאגיה להרגיש כאילו שהעליבו אותם - את לקחת את העיסוק שלנו, שמבחינתנו הוא חשוב וענק, וצמצמת אותו לסתם דרך להשיג מטרות - ועוד מטרות שכאלו. במילים אחרות, כישוף ומאגיה הם פילוסופיה ופרקטיקה - הם צורת מחשבה וגם צורת עבודה - ואם תשתמשי רק בצורת העבודה, לא יצא לך מזה כלום, וככה גם תעליבי את המקצוע הכולל - הכישוף והמאגיה עצמם. מן הסתם, אני יודעת שאם לא תמצאי תשובה כאן, את תמצאי אותה במקום אחר, מכיוון שיש המון אתרים עם כישופי אהבה פשוטים וקלים און ליין. אני רק רוצה להבהיר לך מה את הולכת לעשות, במקרה והכישוף יצליח. את בעצם הולכת לגרום לאדם כלשהו להתאהב באדם אחר. את ממש "תשטפי" לו את המוח. את תגרמי לו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות. וזה אכזרי. אם לא אכפת לך, לא נראה לי שזו אהבה שאת מרגישה, אלא סתם תשוקה. אני לא אפחיד אותך בחוק השלושה, אני אישית לא מאמינה בו סתם כי עוד לא יצא לי "לפגוש" אותו. אני פשוט אגיד לך שלדעתי, זה לא מוסרי, ולדעתי, אם את באמת אוהבת אותו, את צריכה להניח לו לחיות בשלווה ולא לעשות לו משהו שהוא לא רוצה לעשות רק בגלל הסיפוק האישי שלך. (וכל זה היה מכוון לכל אחת משתי הבנות)

ואולי רק אולי, תנסו את מזלכן בפורום

"בעיות בגיל ההתבגרות" זה יעזור הרבה יותר ... ואני בספק ,מאוד גדול אם עוד תרצו אותם אחרי שתלמדו לעשות כישוף שיעבוד ,כי עד אז יבוער כמה וכמה זמן...בלי שום זילזול ,חלילה.

white-raven

New member
פשוט לא עושים את זה

אני יודע שאתה רק רוצה לעזור להן אבל לא נותנים נשק בידיו של אדם לא מיומן (כן שטיפת מוח היא נשק בעיני) זה לא הגיוני לתת כישוף לאדם שלא מבין את כל האמונה שמאחוריו ולא יכול לקחת אחריות על התוצאות

White-Cat

New member
מה ההבדל אם אני אתן להם או שימצאו

לבד ברחבי האינטרנט

ההבדל הוא שכל מה שיקרא להן בעיקבות

הכישוף היה על מצפונך. *מוכן להתנדב לניסוי ?...מוכן להתנדב לניסוי?....מוכן....* *אור הצפון רואה קיציס*

לא נראה לי

קודם כל זה מה שנקרא מאגיה שחורה (לחברי הפורום, ניסחתי את זה כך מפני שאין לי כוח להסביר על כל זה ועל ההבדלים,ועל מה שאתם בדרך כלל רבים ומתווכחים עליו,ועל כל העיניין בקיצור, כך שאין לכם סיבה לעקוץ), אתן כופות על אותו האדם דבר כלשהו, תארו לעצמכן, שמישהו שאתן לא סובלות(סתם דוגמא אני לא מרמז לשום דבר) מכשף אתכן בכישוף אהבה,לא הכי נעים... אל תכפו על מישהו משהו. אם אתן כל כך נואשות לכו לפורום גיל ההתבגרות אולי שמה תמצאו משהו מאחד ששואל

Black-Sphere

New member
אני טוען אחרת...

סלחו לי, אבל בהודעה הבאה אני אביע דעה אישית, אז אם אינכם מסכימים, אנא אל תתחילו במטר של אבנים... קודם כל, כישוף אהבה.. דיי קשה, אבל אפשרי בהחלט. ואחת הדרכים הטובות ביותר, ואני מסכים איתכן שבחרתן אחרי ייאוש גדול מנסיונות, זוהי דרך הכישוף! הרי איזה דרך יותר טובה מאשר לעשות כישוף ולהשיג את מה שאתן רוצות? אז מה אם זה בניגוד לרצונם? זה לרצונכן!
! אל תתייחסו לעינין הקטע של השחור... עזבו שטויות, סתם מילות גנאי למעשה של: "מה שארצה כך יהיה". לכו וחפשו כישוף, לא יתנו לכם אותו פה, כי הוא לא יתאים אליכם אישית כל מה שניתן פה, הייתי ממליץ לכן ללמוד מאגיה במידה מספקת, ללמוד לאגור אנרגיה להתרכז במטרה ולשחרר אותה בצורה הנכונה ואז להכין בעצמכן את הלחש. אני בטוח שבזמן הלימוד שלכן אתן כבר תבינו איך... שלכן Black-sphere

white-raven

New member
מטר של פירורי גבינה

הסיבה שלא מוכנים לתת להן כישוף היא לא בגלל שחור ולבן אלא צורת החשיבה שלא צריך ללמוד את הנושא לעומק כדי לבצע. ובכלל כל אדם שמבצע עבודה אנרגטית כלשהיא צריך להבין בדיוק מה הוא עושה כדי שיוכל לקחת אחריות על התוצאות. לפי הבנתי הן מעוניינות בהוקוס פוקוס שאפשר פשוט לבצע ולא צריך להבין מה הוא עושה בדיוק ומה עומד מאחוריו (עורב עם נוצות לבנות)ולכן אי אפשר לתלות בהן את האחריות לכך שמוחו של אדם נשטף ורצונו נשבר באמצעי שהוא לא היה יכול להתגונן מפניו והאשמה תהיה רק שלנו על כך שגרמנו למצב הזה להגיע אם אתה רוצה לעזור להן אז בבקשה אבל רק תזכור שהאחריות לתוצאות מוטלת עליך מכיוון שאין להן מספיק ידע כדי לשאת בה בעצמן שלך (במבצע של שקל ושמונים אגורות לקילו) WHITE-RAVEN

shabaz

New member
תגדיר ללמוד את הנושא לעומק...

כאילו מה באמת צריכים ללמוד? למשל אני נורא משתעמם מההיסטוריה של המאגיה (למי יש כח לקרוא על תות ה-29.5?) אני יותר מתעניין במה שאני יוכל לעשות ולא במה שאחרים יכלו לעשות. שבז

לנואשות היקרות

ראשית עליי לציין שכישוף אהבה קשור למאגיה השחורה.... וכידוע לכם המאגיה השחורה פוגעת במכשף שעושה אותה בכוונה...זה חוזר בבומרנג... רוב בניי האדם מנסים דרכים חלופיות לא דווקא "כישופי אהבה", אולי בגלל שהם גם לא מודעים לכישוף הזה. אני חושבת שעליכן לפעול בדרכים "החלופיות"-הן לא פוגעות- אם אתן כל כך אוהבות את 2 הבנים שאותם ציינתן למה תגרמו להם לאהוב אותכן בכוח, ולא תתנו לטבע לעשות את שלו...ואם לא תהיו ביחד איתם אז למה שלא תנסו לעבור לדגיגונים הבאים למשל כשתהיו איתם ביחד האם יעשה לכם טוב המחשבה שאתם יודעות שאתן כישפתן אותם "והכרחתם" אותם להיות איתכן....זה לא מעשה ניבזי בעינכם?.... כישוף אהבה בא בכוונות טובות ולא רעות...והכוונה שלכם רעה...רק מתוך תשוקה להיות עם בנים, תשוקה שמקורה ברשעות לב כי בעצם את כופות עלייהם להיות איתכן ביחד.... אם עדיין לא השתכנעתן ....ברצוני לשאול אותכן שתי שאלות 1.האם הבנים יודעים שאתן אוהבות אותם? 2.מה אתן מבינות בכישוף? מקווה שעזרתי.....ומקווה שתשיבו לי... שלכן.

למעלה