חיטטתי בספריה שלי

shellyland

New member
חיטטתי בספריה שלי

בשביל לחפש סרטים למפגש, והחלטתי לכתוב את מה שהעלתי בחכתי בהודעה חדשה, למקרה שזה יגרור מלאן תגובות ((אההמ אההמ...): רק בישראל - המיטב מופע פעמוני היובל (בחיי!) צ´רלי וחצי גבעת חלפון אינה עונה שירת הסירנה לילסדה ועוד מלא סרטים על אונס, הטרדה מינית וסחר בנשים. מה להביא למפגש?

trilliane

Well-known member
מנהל
קראתי את הספר באיחור רציני

מתישהו בשנה האחרונה (שאלתי אותו מכספית, סתם הערת אגב). במפתיע, ערוץ 4 שידרו אותו יומיים אחרי שסיימתי לקרוא... אז צפיתי בו, והיה נחמד, אבל די מאכזב בסה"כ. הסרט נחמד, אבל מאד קצר וממש לא ממצה את הפוטנציאל שבספר... לא בטוחה שזה משהו ששווה לצפיה שניה (אבל אם זה מה שהעם ירצה - דיינו; העיקר לא צ´רלי וחצי!)

אני מחזיק מעצמי בחור סובלני ../images/Emo141.gif

אבל "שירת הסירנה" - לא ! שוש רומנים למשרתות זה לא כוס התה שלו

shellyland

New member
לא סובלת את עירית לינור

ומסיכמה עם שוש - רומנים למשרתות זו ההגדרה הנכונה. מצד שני, בואו לא נשכח שבסרט מופיע יאיר לפיד בתפקיד מפתח

מה שמזכיר לי סרט נפלא ../images/Emo141.gif

שגם בו מופיע יאיר השווה בתפקיד stud : "מעבר לים" של ינקול גולדווסר.

shellyland

New member
תפסיק, שוש. בככל לא נכון

אני רוב הזמן מסכימה איתך, רק שזו הסכמה שבשתיקה. אני מדברת רק כשיש לי על מה להתווכח. אתה יכול להניח בבטחה שאם אני לא אומרת כלום, זה כי מוצא חן בעיני מה שאתה אומר. או כי אין לי כח להתווכח, אבל ברוב המקרים זה בגלל שמוצא חן בעיני

trilliane

Well-known member
מנהל
אני דווקא מאד מחבבת אותה...

אבל אין לי כוח לפתוח על זה דיון כרגע. לגבי הסרט - כאמור, ממש לא שוס.

גנגי

New member
בבקשה, לא!../images/Emo5.gif

לא סבלתי את הסרט! לא מספיק הטראומה שעברתי כשילדתי את בתי הצעירה בלילה של שלוש אזעקות, עם מסכת-גז על הפנים, כמעט בלי לנשום וכמעט בלי צוות רפואי בסביבה (כולם היו בהיסטריה, כי זה היה בי"ח כונן), ישר לתוך ממ"ט - אני עוד צריכה לשמוע אזעקות בסרט?! זה לא מה שעולה לי בראש כשאני חושבת על סרט מהנה...

shellyland

New member
למה כולם מתעלמים מזה

שיש לי את "רק בישראל - המיטב"? חשבתי שזה יהיה המנצח. בשבת אני אעשה פשיטה על הספרייה של אמא שלי, כי לדעתי השארתי שם מלפני 12 שנים בערך את זהו-זה של מלחמת המפרץ.

גנגי

New member
הדבר הטוב היחיד

שיש לי לומר על "רק בישראל" הוא שהכלב שוקי יפהפה (אם כי פחות מהמקור שאותו הוא מחקה). אני מתעבת את התוכנית ואת לימור הצעקנית. נו, תסקלו אותי. אני מחכה.

תמשיכי לחכות..

אבל אני לא דוגמא. כל פעם שאני פותחת את הטלוויזיה על הערוצים המדוברים קם מעל הטלוויזיה איזה איש שמאיים עליי עם אקדח: "אל תצחקי, אל תצחקי!!".. אם זה לא זה, אז אין לי הסבר למה הגניחות שמסביבי לא זוכות למענה.

danistar

New member
רוצים סרט ישראלי טוב ??

רוצו לראות את כנפיים שבורות בקולנוע . פשוט תענוג .

למעלה