חיטוי

o r i 6 6 6

New member
כמה פעמים ענו פה על השאלה הזאת?

חיפוש קטן-זה הכל! רק תחפש בפורום את המונח "חיטוי" ואני יותר מבטוח שתמצא את כל המידע שאתה צריך...אי אפשר כל פעם לשאול אותן שאלות אתם לא מבינים??? ואם לא מצאת-כנס למאמר שלי על פיתוני צ'ילדרנים יש שם חלק קטן על חיטוי

gaichuk

New member
חיפוש תמיד רצוי... אבל....

לא תמיד מוצאים... במקרה הספציפי הזה, להכניס את הנושא "חיטוי" לשאלות הנפוצות יהיה דבר חכם. ושוב, חיפוש תמיד רצוי. תקליד בתיבת החיפוש את המונח "חיטוי" ותקבל כמה וכמה הודעות שבהן הוזכר חיטוי. אם תכנס לחיפוש מתקדם ותקליד את המונח "חיטוי" ותשנה את תאריך התחלת החיפוש לפברואר תקבל 3 הודעות שונות . אחת של יונתן,השניה של naja והשלישית שלי. כל אחת מהן משירשור אחר ובכדי להגיע לשירשור שממנו ההודעה, תלחץ על "קישור להודעה" שבתחתית ההודעה שבחרת. לדעתי כל מה שאתה רוצה לדעת נמצא בשירשורים הנ"ל. אני רוצה לנצל את השירשור הזה על מנת לחזור על מה שאמר אורי666 אם כי בצורה קצת יותר מעודנת ... חיפוש קטן-זה הכל! רק תחפש בפורום את המונח "חיטוי" ואני יותר מבטוח שתמצא את כל המידע שאתה צריך...אי אפשר כל פעם לשאול אותן שאלות אתם לא מבינים??? ואם לא מצאת-כנס למאמר שלו על פיתוני צ'ילדרנים יש שם חלק קטן על חיטוי ...

למעלה