חיטוב.

can you feel it

New member
חיטוב.

לא ממש יודעת איפה לשאול... מצטערת אם זה הפורום הלא נכון. במידה ולא אשמח להפניה לפורום מתאים.

אני בחיטוב כרגע כבר תקופה של כמה חודשים. אוכלת כ100 גרם פחמימה ביום (משדלת טיפה פחות. המשקל שלי לא גבוה). עושה אימוני כוח - מרימה כבד, אירובי יומי. בערך אחת לשבועיים עושה העמסה.
חושבת לצרף קומבינציה של כדורים שיעזרו. האם כדור קלן + T4 + קפאין יועילו לי? איך השילוב? לקחת הכל יחד לפני אירובי.

תודה!

MidNight Flame

New member
למה כל כך הרבה פחמימה?

וקלן לא הולך עם קפאין. אין לי מושג מה זה T4.
מי בנה את הבלאגן הזה?

can you feel it

New member
אוקי..

קלן + אפדרין עדיף? האם להוריד לגמרי את הקפאין? או שאולי לשלב קפאין על משהו אחר?
אני כבר לא יודעת.

היום לקחתי את הקומבינציה ... לא ממש עשה לי משהו שלילי חוץ מעירנות מוגברת יחסית לבוקר, שזה טוב.
מה לדעתך האישית רצוי לשלב על בסיס יומיומי? יש לי שומן עיקש... ונורא נורא קשה לי לחטב אזורים מסוימים בגוף, בעיקר את הבטן. אם כי מי שיסתכל עלי אולי יגיד אחרת.. אני פשוט שואפת למשהו קצת אחר.

100 גרם נחשב הרבה? לבחורה ששוקלת מתחת ל55 (על גובה נמוך, לא לדאוג).

זאת בדיוק הבעיה

זה לא שאת "כבר לא יודעת" אלא שאת לא יודע מלכתחילה. אין לך מושג לאן את נכנסת העיקר להוריד קילו או שניים. אני יודע שאני בא כאן בתקן של מטיף, אבל תפסיקי לסמוך על אנשים שמוכרים לך את המוצרים הללו ותלכי למען השם לקרוא קצת מה את מכניסה לגופך:
http://www.lbs.co.il/threads/13359/

לא לוקחים קלן ואפדרין ביחד - זה שווה ערך ללשים קטשופ בכוס קפה במקום חלב - כן, עד כדי כך לא קשור.

תמשיכי לקחת קלן ואפדרין ביחד ונוכל כולנו בפורום לקרוא על רצפטורי הבט שלך קדיש. הינה כמה מתפקידי רצפטורי הבטא שאת כרגע מנסה לחסל (wiki)

אחראים קולטנים אלו להתכווצות שריר הלב, הרפיה של שריר חלק, וגליקוגנוליזה.
β1
קולטנים מקבוצה זו אחראים באופן עיקרי על הגברת כיווץ שריר הלב. פעולותיהם הן:

עלייה בתפוקת הלב, על ידי העלאת קצב הלב (אפקט כרונוטרופי חיובי), העלאת קצב ההולכה החשמלי, ועלייה בכיווץ
העלאת הפרשת רנין מתאים שליד הפקעיות (ג'וקסטא-גלומרולריים) בכליה
העלאת הפרשת ההורמון גרלין בקיבה.
אגוניסטים לקבוצה זו כוללים איזופרנלין, אדרנלין ונוראדרנלין והתרופה דובוטמין. אנטגוניסטים לקבוצה זו כוללים חוסמי בטא מסוג מטופרולול ואטנולול.

β2
קולטנים אלו אחראים בעיקר על הרפיה של שריר חלק. פעולותיהם הן:

הרפיית שריר חלק בסמפונות שבריאות ובמערכת העיכול
הרפיה של סמפונונים. לכן, באסתמה התרופות המקובלות בעת התקף כוללות אגוניסטים לקולטן זה, כגון ונטולין.
ליפוליזה (פירוק שומנים) בתאי שומן
פעולות אנאבוליות בתאי השריר
הרפיה של שריר הרחם
הרפיה של שריר השלפוחית (דטרוסור)
הרחבת עורקים המזינים את שרירי השלד
גליקוגנוליזה וגלוקונאוגנזה
גירוי להפרשת אינסולין
עיבוי הפרשות של בלוטות רוק
מניעת שחרור היסטמין מתאי פיטום
עלייה בהפרשת רנין מהכליות

T4 זה הורמון שמיוצר ע"י בלוטת התריס

מי שלוקח אותו הם בעיקר אנשים שמפחדים לדפוק את בלוטת התריס (TSH) כי הוא מומר ברובו ל T3 (ששם בעיקרון הסיכונים האמיתיים, אם כי מי שיודע מה שהוא עושה סביר להניח שלא יהיה נזק - אבל שוב, זה התעסקות עם חומרים שהם כבר מעבר ל"קלן/אפדרין/יוהימבין" ולכן יש לדעת מה עושים באופן מאוד מדוקדק).

בכל מקרה, מה הבעיה עם קלן וקפאין?

לפותחת האשכול, אין לך מושג מה את עושה ולכן הייתי ממליץ לך לקרוא קצת על T4, מינונים, תופעות לוואי וכדומה לפני שאת פוטנציאלית דופקת לך את בלוטת התריס לכל החיים (כי אני יודע שהדילרים בארץ אוהבים להמליץ על מינונים לסוסים, העיקר שהלקוחות שלהם יראו תוצאות).

כנ"ל לגבי קלן, השימוש במוצר מדבר על שבועיים לכל היותר ללא שימוש בקטוטיפן או שתגידי שלום לרצפטורי הבטא שלך (אני מגזים, אבל בשימוש ממושך זה בסופו של דבר יקרה).

MidNight Flame

New member
קלן וקפאין

הקפאין נוטה להגביר את הרעידות ושאר הדברים הלא נעימים שקלן עושה. לא בהכרח בעיה רפואית כמו ממש לא נעים.

MidNight Flame

New member
בהתחשב בעובדה ש...

אני על אחוז שומן חד ספרתי כבר כמעט חצי שנה, הכוח שלי כמעט ולא ירד למרות שירדתי 4.5 קילו? אני מעדיף חיטובים דלי פחמימה.

זה מעצים את האפקט

אבל נותן עוד כמה שעות של חסד מהרגשה המגעילה שקלן נותן (תחושה של "דרסה אותי משאית").
מה גם שקפאין יכול לנייד שומן וקלן יכול בעצם להשתמש בו בדומה לאפדרין.

למעלה