חיטוב הגוף

חיטוב הגוף

אהלן, התאמנתי לפני בסביבות 15 שנים, שמרתי על גיזרה נחמדה, למזלי זה קצת נשאר עד היום, אבל אוטוטו אני רוצה להיכנס למכון כושר, ולחטב את הגוף שלי, לא משהו ברמת תחרות, אלה משהו להרגיש טוב איתו, קצת ידיים, כמה קוביות בבטן, חזה, ז"א גוף חטוב ויפה ( אני בן 35, גובה 179 בערך, משקל 78 קג ) לא עשיתי ספורט כבר המון המון המון שנים

השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לתוצאה סבירה מורגשת ונראית במשך משהו כמו 4-5 חודשים במכון כושר ? ( משקולות וקצת ריצה )

אני לא צריך להוריד שומנים, ומבנה הגוף שלי נראה די ספורטיבי ( טוב נו חוץ מהכרס הקטנה שהתחילה לבצבץ עם הגיל ) אבל אני כן רוצה לשמור על הגוף שלי כי הגיל גם עושה את שלו והתחלתי להרגיש שהידיים שלי קצת רפויות, הבטן קצת גודלת, והחזה לא מתוח כמו שהיה, אני מודע לזה שבשביל להגיע לגוף גדול ומיוחד צריך מינימום שנתיים שלוש, אבל אני שואל שוב, 4-5 חודשים, אימון טוב ומשקולות, יכולות להניב לי תוצאות שאפשר להתגאות בהם?

bodycore

New member
זמן ותוצאות...

זה דבר יחסי, כל אדם וגופו וכמובן תלוי לא מעט משתנים, יש כאילו שרואים בתוצאות ברורות לאחר חודשיים ויש כאילו שרואים אחר חצי שנה.
״ תוצאות להתגאות בהן״ שוב דבר יחסי, מניסיוני,שום תוצאה לא מספקת, תמיד רוצים, יותר גדול, יותר קטן, יותר חטוב וכן הלאה.. שלמות גופנית(עצמית) זה דבר שאנשים חולמים עליו במשך שנים.

תירשם לחדר כושר/קבוצת אימון/אימון חיצוני/אימון ביתי/ אישי וכו׳...
לא משנה מה תבחר( בהתאם לתוצאה הרצויה) חשוב להקפיד על אימון נכון ובטוח, בהתאם לתכנית אימון נכונה, בליווי תזונה נכונה וכמובן, מנוחה טובה

אין לי ספק שתהיה מרוצה בתום מס׳ חודשים!

שיהיה בהצלחה, שי.

תודה רבה רבה ידידי

ענית לי בברור, יחד עם זאת אני רוצה להיכנס קצת לנישה שאולי קצת מדאיגה אותי וכמובן אין עליו תשובה חד משמעית אני רק רוצה להעלות כאן נקודה .....

בתור מתאמן, אני רוצה להגיע לכמה שיותר תוצאות בזמן הכי קצר, אבל מזווית ראיה של מאמן, הוא בטח ירצה אותי אצלו במכון לכמה שיותר זמן, הכוונה היא שנראה לי שיש מאמנים שנותנים לך תוכנית " חלשה " רק על מנת להשאיר אותך במכון לכמה שיותר זמן, כלומר, שבשביל להגיע ל-x תוצאות, אתה צריך 4 חודשים, ומאמן שיש לו אינטרס להכניס יותר כסף למכון, יעשה לך תוכנית שבמקום שתראה תוצאה נחמדה בארבעה חודשים, תצטרך להיות שם חצי שנה, איך אפשר לוודא שהתוכנית שניתנה לי כן תוכנית שתראה תוצאות הכי מהר והכי יעיל שיש, כי מזווית ראיה של מתאמן זה מה שאני רוצה

אולי אני מעלה כאן נקודה שהיא די לא נעימה וקצת רגישה, יש מצב " לערער " על התוכנית אימונים שניתנת ממאמן אם אתה מרגיש למשל שהוא סתם רוצה למרוח אותך ליותר זמן במכון? מישהו הרגיש פעם את ההרגשה הזאת שאני מדבר עליה עכשיו? שהוא היה יכול להשיג תוצאות יותר טובות במהלך זמן קצר יותר בגלל תוכנית אימונים " חלשה " שמטרתה רק למרוח זמן למתאמן ?

תקרא באינטרנט על הנושא. מה זה אימון כוח וכו'

ואז תבנה לעצמך תוכנית שמתאימה לך. אתה יכול להתחיל מאתר קילוגרם. יש שם מאמרים בנושא.

ככה המדריך בחדר כושר לא יוכל לסבן אותך.
אבל לפני שאתה נרשם לחדר כושר כל שהוא, תקרא קודם את זה:
http://www.kilogram.co.il/1507/תראה-חזק-תהיה-חזק/

תודה חבר

קראתי הכל, מאמר בהחלט מעניין ומאיר עיניים, יחד עם זאת, אני לא מוצא את עצמי ממשיך להתאמן קבוע בעוד שנה מעכשיו כדי לבנות גוף לתחרות או מאסת שרירים גדולה, מה שאני רוצה סך הכל זה להשיג את המשפט שכתוב בכתבה " להיראות טוב על החוף בקיץ הבא " :) הגיל גם נותן אותות ( 36 בקרוב ) שצריך לתחזק את הגוף ולחטב אותו, מה שאני רוצה להשיג סך הכל זה גוף פחות או יותר כמו הבחור הזה בתמונה ( פישפשתי קצת באלבום הפורום למצוא משהו קרוב ליעד שלי וסליחה אם השתמשתי בתמונה של חבר פורום ללא רשותו, זה רק בשביל לתת אינדיקציה ) עם טיפה יותר " משולש " טיפה יותר חזה וטיפה יותר קוביות בבטן, אבל זה בהחלט היעד הסופי שלי, כשאגיע לזה בטח אני אפסיק להתאמן קבוע ( 3 פעמים בשבוע ) ורק אתחזק את החיטוב בעזרת מולטיטריינר ביתי באימונים של פעמים בודדות בחודש רק בשביל לשמור.

המבנה גוף שלי די דומה למבנה של הבחור בתמונה, אני רק ממש טיפונת יותר רזה, פחות שרירים כמובן, טיפונת בטן ממש בקטנה, וכתפיים קצת יותר רחבות משלו, היעד שלי זה להגיע לגוף כזה במשהו כמו 4-5 חודשים גג, אני חייב לציין שיש לי מבנה גוף די ספורטיבי רק צריך לחטב וקצת להבליט שרירים זה הכל, זה היעד שלי.

למעלה