חיח

tt 4 ever

New member
חיח

הייתי אתמול בכנסת זה מקום כל כך יפה אני רוצה לעבור לגור שמה השירותים כל כך יפים. עם שטיחים ויש כפתור מאגניב כזה שאם לוחצים עליו מתחלפת שקית כזאת על האסלה חחח... פשוט משו משו:) בכל מיקרה שינויניקים לא היו שמה ורציתי לראות אותם :( אופ. לא היה אפאחד כמעט. הייתי עם חוג של חברה שלי <יא נצלנית של חברות אני.> החוג שלה שייך למפלגה של ליברמן שאני תמיד שוכחת את שמה כי היא לא ממש חשובה. בכל מיקרה היינו במשרד של איזה ח"כ שלהם. אם הוא בכלל ח"כ. סתם איש מעפן P: היה לי יחסית משעמם אצלו. אבל ניסיתי כמה שיותר לראות מקומות בכנסת. היה לי מאגניב כזה ונורא התרגשתי כשניכנסתי לאולם של איפה שהישיבות והכל זה היה גררר ממש רעדתי שמה ^^ קיצר היה לי נחמד לבקר את המקום. חחח והשומרים שעוברים שמה ליד החלונות של המשרדים בחוץ ושומרים... פשוט גרררר =))))) יאללה בצפר עפתי. <שימו לב כתבתי את זה בדקה נא לא להתייחס אם יש שגיאות כתיב וכל זה.> ניק.

wizibusy

New member
אהההההההההה!

גם אני סיפרתי לכולם על הכפתור שמחליף את הניילון על המושב!!! ניקי..ידעתי שיש לנו את אותה עין.

tt 4 ever

New member
חחחחח

אפאחד מהקבוצה שנסעתי איתה לא התלהב מהשקית רק אני אבל זה פשוט דבר שולט!!! אני כל כך אהבתי את זה נסגרתי לי בתא בשירותים וכל הזמן לחצתי על הכפתור ^^ זה פשוט רעיון חזק =) לא ידעתי שיש לנו אותה עין טוב לדעת P:

שחר להב

New member
ניק, ים, וכולם

אם יש לזה ביקוש, ואתם רוצים להתארגן על זה, אני אשמח לארגן לכם סיור בכנסת ומפגש עם אחד מהח"כים שלנו. אני יכול להעביר את הסיור בעצמי. אם אתם רוצים - צרו קשר. שחר.

tt 4 ever

New member
כה

זה יהיה מאגניב כזה עם כל הנוער :) יא שחר שנים לא שמענו ממך P: הסיור שלך אגב יהיה גם כזה קצר של איזה 10 דקות כמו שעשו לי ?:|

EO117

New member
אני ממליץ על שחר כמדריך!

מניסיון היה לי כייף איתו בפעם הראשונה, אומנם הדרכה שטחית ביותר. אבל הוא מדריך מקסים ואז הביא לנו את יאסינוב להרצאות. ושחר שלא תעז לקחת יותר אנשים למזנון, אני עוד זוכר את הפשטידה זוכר גם?

Sashka7

New member
מגניב, אז עוד מעט נוסעים לכנסת!!!

איזה יופי!!! יאללה צריך להתחיל לארגן הכל!!!

tt 4 ever

New member
נכון :)

איזה מאגניב שוב לשירותים של הכנסת
אני אשב עם ים בשירותים ונלחץ על הכפתור ללא סופ =))) נגנגנגנג

למעלה