חיחי...

חיחי...

מי שקרא את מעריב כנראה ראה שמתכוונים לעלות את רוחו של שייקספיר או מישהו ממקבת´ או משהו...כדי לברר מה קורה לכל אלה שמשתתפים במחזה ולמה יש להם מזל רע והכל...המ...למה אני כותבת את זה פה {למה באמת?}? כי כשקראתי ראיתי שכתוב משהו עם "המכשפות הלבנות" ונזכרתי שאלה היו המה-שמם שהיו בכתבה על הארי פוטר ואמרו שאין להם רשיון לעוף וכו וכו....חיחי... והם כתבו שרצוי לא לקחת מכשפות בריטיות והכל...המ...אכן, מוזר...או שלא...מה אני כותבת...? אני לא יודעת...עזבו! פשוט תצאו מההודעה הזו! כן, יופי! -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
הנה ההודעה מעט יותר מסודרת...

לפחות מה שאני הבנתי ממנה... במעריב היתה כתבה על כך שרוצים להעלות באוב (או בסיאנס או משהו כזה) את הרוח של שייקספיר על מנת להבין מספר דברים לגבי המחזות שלו. בכתבה הוזכר "מסדר המכשפות הלבנות" (או משהו כזה...), שפעם היתה כתבה על כך שהם החרימו את הסרט כי טסים בו על מטאטא בצורה הפוכה... GYXOIO "אני תמיד האמנתי, ועכשיו אני יודע, שיש מכשפות" - תומס בראון

ובין השאר...

היה שם אחד שאמר שיש לו מטאטא אבל הוא לא יכול לרכוב עליו כי לא נותנים לו וכו וכו...המ...אנשים עם בעיות גדולות יותר משלי...דה הורור... -ליאת-

Blackice

New member
כן שמעתי על זה :)

וזה ממש גרם לי לחייך כי אני חקרתי לגבי כישוף וחבר שלי בcoven משפלה והמקור לאמונה הטפלה לגבי מכשפות שעפות על מטאטאים תמיד גורם לי לחייך..... באחד החגים, אני חושב ש midsummer אבל יכול להיות שלפניו, החקלאים הפגאנים החזיקו במאוזן את המטאטאים וקפצו בשדה שלהם גבוהה ככל האפשר כדי להראות לחיטה לאיזה גובה לצמוח או משהו כזה. ואז מתבוננים החליטו שהמכשפים הפגאנים עפים על מטטאים.... :) אתם יודעים איך זה עם אמונות טפלות בעת העתיקה... :) בכל אופן, בהווה (ככל שאני יודע) המטאטא משמש ככלי טקסי בכישופים, נכון, אבל התפקיד שלו הוא לא תעבורה אלא הגנה, וכשמטאטאים איתו את הרצפה של המקום שעומדים לבנות בו את המעגל ולעסוק בעבודה הקסומה אז הוא מטהר ומגן על המקום. כן, וגם תולים מטאטא מעל הדלת להגנה. אבל זה בערך כל השימוש. לכן אני לא ממש את התנגדות המכשפות בכל זאת. ( בטח וויקניות דייאניות או משהו דומה D: ) Blackice

למעלה